Dårlig oplevelse hos Elgiganten Kolding. Vi købte en iPad, som allerede efter en måned begyndte at fejle på touchskærmen. Den blev ombyttet, men først efter 5 dages ventetid, fordi den ikke... Leggi di più
For cirka en md. Siden indtog jeg Elgiganten i Kolding for og købe en Mobil telefon. Da jeg kom til afdelingen for telefoner, ingen medar bejdere, jeg trak et nr. Stadig ingen medarbejdere fandt en... Leggi di più
Jeg har haft flere gode oplevelser i Elgiganten, personalet er virkelig gode til at tage i mod folk også selvom de har specielle behov. Sælgeren Nicklas og DM Daniel er virkelig guld værd.
Jeg har lige oplevet det held at blive betjent af Nicklas ( Korndrup )..? i jeres Kolding butik / Kolding Storcenter.. Han er utrolig hjælpsom og meget sød og imødekommende, hvilket vi gamle pen... Leggi di più
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Skovvangen 42, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Dårlig oplevelse hos Elgiganten Kolding.
Vi købte en iPad, som allerede efter en måned begyndte at fejle på touchskærmen. Den blev ombyttet, men først efter 5 dages ventetid, fordi den ikke længere var på lager og skulle bestilles hjem. Det var irriterende nok i sig selv, men endnu værre blev det, da vi på den nye iPad, præcis en måned senere, opdagede samme fejl.
Denne gang ville Elgiganten ikke ombytte produktet, selvom iPad’en var helt ny. I stedet skulle den sendes til reparation med en ventetid på 16 dage. Det er uacceptabelt på et produkt, der knap nok har været brugt.
Da vi endelig fik iPad’en retur, måtte vi ikke gendanne den via iCloud som normalt, men skulle installere apps og opsætte alt manuelt igen.
Hele forløbet har været enormt frustrerende, og på trods af klage i butikken og kontakt til hovedkontorets kundeservice, er der ikke blevet tilbudt nogen form for kompensation eller lignende for alt besværet.
Meget skuffende kundeservice og håndtering af reklamation.

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Bestilte støvsuger, efter 30min. kunne varen afhentes, smilende og venlig ekspedient .

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Elgiganten i Kolding søndag middag.
Jeg havde på forhånd set på hjemmesiden, at butikken havde 1 stk. iPad Mini i grå på lager til 3.999 kr. Da jeg kommer ind i butikken, står flere ekspedienter bare og snakker sammen. Jeg spørger høfligt, om jeg kan købe den iPad Mini, som står på lager.
Den ene ekspedient svarer ret flabet: “Hvor ved du det fra?”
Jeg svarer, at jeg har set det på nettet. Derefter siger han: “Vis det på telefonen.” Jeg svarer, at de selv må kunne tjekke det på deres PC. Her siger en anden medarbejder godt nok, at jeg har ret, men samtidig at det jo ikke var sikkert, at den fysisk var i butikken.
Hele oplevelsen virkede som om, at ingen rigtig havde lyst til at hjælpe eller arbejde den dag. Jeg kunne tydeligt mærke manglende interesse for kundeservice, så jeg valgte at sige, at de ikke behøvede gøre mere, og gik derfra med en dårlig smag i munden.
Senere samme dag kørte jeg til Elgiganten i Fredericia, hvor de havde 3 på lager, og her fik jeg en fantastisk betjening.
Det var sidste gang, jeg besøger Elgiganten Kolding.

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Da jeg kom til afdelingen for telefoner, ingen medar bejdere, jeg trak et nr. Stadig ingen medarbejdere fandt en medarbejder og fik den besked at jeg skulle trekket et nr. Det gjorde jeg, stadig ingen medarbejdere, endte med 3 numre og ventet over 20 minutter. Forlod Butikken uden nogen telefon,afleverede de 3 numre ved udgangen og fik den besked at der plejer og virke.
Venligst S. E. Pedersen

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Jeg har fået en god og meget kvalificeret service hos Elgiganten, så det er 5 stjerner fra mig. Jeg ved ikke hvordan Elgiganten er at handle i andre steder, men i Kolding virker det godt.

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Jeg må desværre sige at mit temperament ikke er til den nye butik i Kolding storcenter. Det virker til at være en noget mindre butik uden den store visualisering af deres produkter. Jeg havde selv håbet at kunne se et Garmin Lily 2 active ur i deres butik, men varen var desværre slet ikke en udstillingsmodel. Derudover er deres små stationer helt uigennemskuelige, man kan slet ikke gennemskue hvilken kø man skal stille sig i (ikke før man kigger på selve nummerprint maskinen - og selv den gav ingen mening for mig! Hører et ur under tele?)
Jeg tror desværre ikke at det bliver en butik jeg besøger igen, hvis ikke den får en lidt højere standart

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Brugte klik og hent. Bestilte den ene aften og kunne hente næste dag kl 10, når forretningen åbnede. Så kun min bedste anbefaling herfra

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Havde købt en ny iPhone 17 hvor batteriet ikke fungerede. Efter en kort snak med lederen i butikken, anerkendte Elgiganten uden tøven problemet, og der blev lavet en aftale om ombytning til ny.
Kompetent og venlig kundeservice.

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Jeg har sjældent oplevet så dårlig og ufleksibel kundeservice som hos Elgiganten.
Jeg købte et Garmin Fenix 7 Pro Solar, og allerede efter 2–3 måneders normalt brug opstod der en tydelig revne i gummiremmen mellem hul 6 og 7. Revnen var så markant, at remmen var tæt på at gå fra hinanden. Det var åbenlyst en materialedefekt.
Da jeg henvendte mig i Elgigantens fysiske butik, blev jeg mødt af komplet mangel på servicevilje. Beskeden var klar: Hvis jeg ville have problemet løst, skulle hele uret sendes til Garmin – ikke kun den defekte rem. Der var ingen mulighed for at få en erstatningsrem eller bare en midlertidig løsning, mens sagen blev behandlet. Ingen forsøg på at hjælpe. Ingen fleksibilitet. Kun stædig henvisning til “regler”.
Som om det ikke var slemt nok, fik jeg også at vide, at hvis Garmin – imod al sund fornuft – ikke mente, at fejlen var dækket af garantien, så skulle jeg selv betale for både forsendelse og udskiftning. Dette på trods af, at defekten var fuldstændig tydelig og kunne ses med det blotte øje i butikken. Det føltes som ren ansvarsfralæggelse.
Elgigantens telefoniske kundeservice var en anelse mere forstående og indrømmede faktisk, at det var “dumt”, at hele uret skulle sendes ind. Men igen: “Vi følger bare koncernens regler.” Med andre ord: Ingen reel hjælp.
Til sidst kontaktede jeg Garmin direkte, fordi jeg nægtede at tro på, at det var sådan, man behandler kunder. Her var kontrasten til Elgiganten nærmest pinlig. Garmins medarbejder stillede få relevante spørgsmål, var straks enig i, at der var tale om en produktionsfejl, og sendte mig en mail, hvor jeg blot skulle indtaste min adresse. Ingen diskussion. Ingen bureaukrati. Ingen omkostninger.
Når Garmin kan løse problemet hurtigt, professionelt og gratis, er det fuldstændig uforståeligt, at Elgiganten formår at gøre samme sag så besværlig, langsommelig og kundeuvenlig. Elgiganten fremstår som et sted, hvor interne regler er vigtigere end sund fornuft og kundeservice.
Hvis du køber et premium‑produkt, så håber jeg, du aldrig får brug for Elgigantens kundeservice – for den er ganske enkelt elendig.

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Han er utrolig hjælpsom og meget sød og imødekommende, hvilket vi gamle pensionister sætter stor pris på..:o)
Tak for Nicklas..;)

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
hvorfor skal numrene altid gemmes, så man skal bruge tid på at finde dem? og hvorfor er der kun en medarbejder tilstede ved skaranken, når butikken nu ellers er temmelig tom?

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Helt sikkert 5 stjerner for ELGIGANTEN i Kolding Storcenter :-)
ABSOLUT IKKE ALLE Elgigantens butikker har fortjent 5 stjerner !!!!
F.eks. har jeg ofte været i Elgiganten Damhaven 7,
7100 Vejle.
MEN HVER gang ikke følt mig set, alle får lov at vente i Laaang tid, samt fejl på fejl ved køb af TV i marts mdr. 2025.
Lederen talte ned til mig ,som om det var min fejl, længere forklaring .... men NEJ det var det absolut IKKE !!!
PYHA ca. 1 times ventetid, inden jeg fik hjælp, bare for at købe Tv´et...
Sådan har det været HVER gang ...mindst 30 min. ventetid, ofte har jeg opgivet og gået igen, uden at handle, når det gang på gang ikke KUN var p.g.a Kunder ...
Flere gange stod flere ansatte og "holdte møde" ...
De blev sure når jeg afbrød efter 10 min. og forespurgte hjælp.!!!!
Derfor tog jeg til Elgiganten i Kolding STOR CENTER i sidste uge og købte en Samsung Tablet, der var det en helt anden fornemmelse straks jeg kom ind i butikken, ja lidt ventetid pga mange kunder som jo er forventeligt....
Alligevel fik jeg hjælp inden 15 minutter.
Jeg hørte flere af de ansatte kordinere hvem der tog sig af de forskellige kunder.
Benjamin tog sig virkelig god tid, da jeg skulle fjerne min kreditor beskyttelse, for at kunne tegne nyt abonnement hos 3 Mobil tog det lidt tid inden jeg fandt ud af det, D.v.s. Benjamin og en kollega fandt ud af det, mens jeg selv forsøgte på min tlf.
Vi aftalte at jeg skulle komme igen, d. 1 april hvor
3 Mobil abonnementet skulle starte op ....
Da 3 mobil ikke overholdt det aftalte beløb for delekort eller en Misforståelse, tog Lukas over, Venlig, Imødekommende og i den grad Tålmodig og der var Meget der skulle undersøges og ændres, men hans Høje Kompetence, gjorde at jeg gik derfra med alt i den Skønneste Orden... og IKKE mindst HØJT Humør...
Jeg selv kender til mange Elgiganten hvor jeg ALDRIG mere vil sætte mine ben...
MEN ELGIGANTEN i Kolding Stor Center Kan jeg på det VARMESTE anbefale....
OG.. hvis noget skulle gå galt....Ja så er de også Mand for at få rettet det op igen, Dygtigt Hurtigt og Stadig med Smil på læben :-)
Jeg er en Super GLAD kunde, der vender tilbage næste gang i Kolding når jeg mangler nyt elektronik :-)
Ekstra STOR TAK til Lukas, da han d. 01.April 2026, sørgede for at jeg ikke selv skulle kontakte 3 Mobil mere og i det hele taget kun skulle koncentrere mig om at gå derfra med et SMIL :-)

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Fandt et TV til en god pris. Bestilte via click and collect. 10 minutter efter var det klar til afhentning. Også flinke medarbejdere.

Risposta di Elgiganten A/S - Kolding
Jeg købte AirPods Pro hos Elgiganten Kolding i oktober 2025 for kr. 1.995, og de er allerede holdt op med at fungere. De mistede pludselig forbindelsen til min telefon og kan ikke forbindes igen.
Elgiganten Kolding ønsker ikke at ombytte produktet, men tilbyder i stedet at sende det til reparation med en forventet behandlingstid på 2-3 uger. Hvis jeg ikke ønsker denne løsning, blev jeg oplyst om, at jeg selv kan opsøge et uafhængigt reparationssted.
Jeg påpegede, at kundeservicen tidligere har været god hos Elgiganten, og fik beklagende oplyst, at de har ændret deres serviceniveau.
Det efterlader indtrykket af, at Elgiganten selv er opmærksom på, at serviceniveauet er blevet ringere.
Alt i alt en skuffende oplevelse.