Elgiganten A/S - Holstebro Recensioni 240

TrustScore 3 su 5

3,1

Nyholmvej 14, 7500 Holstebro, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

5 stjerner for kundeservice, men 0 for ikke gældende prismatch. Power reklamerede med en Iphone 17 til 6499 Kr. Elgiganten havde til 6999 kr, jeg satte mig ind i deres prismatch betingelser for at... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kom for at hente en taske jeg havde bestilt på klik og colect. Den taske de havde fundet var møg beskidt og havde slid mærker og løber i bunden, som om den havde fået vand. Begrundelsen var, at de... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Det var egentligt et fint forløb. Bestilte et køleskab som click og collect. Fik løbende info omkring modtaget bestilling til klar til afhentning, hvor køleskabet blev kørt ud til porten hvor jeg kunn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende betjening Skulle kigge på en ny vaskemaskine, Esben Aaberg kunne forklare alt omkring emnet, og jeg fik den perfekte vaskemaskine til mit nye hjem. Kan klart anbefale Elgiganten Holstebr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su Elgiganten A/S - Holstebro

Scritti dall'azienda

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

Scritti dall'azienda

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Slidte og beskadiget vare

Kom for at hente en taske jeg havde bestilt på klik og colect.
Begrundelsen var, at den havde ligget på lageret i lang tid!
De fandt en anden, som ikke havde slid og vandmærker.
Mega dårlig oplevelse

18 maggio 2026

Hej Alice,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er meget beklageligt, at du i første omgang, ikke fik et produkt som lever op til standard.
Det har aldrig været vores intention.

Det glæder mig dog, at du fik en anden taske som var fin.

På trods af den kedelige oplevelse, ønskes du en god dag.

Altid tilfreds med handel

Altid tilfreds med handel

15 maggio 2026

Hej Inger,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du altid er tilfreds med at handle hos os, og at denne gang heller ikke har været en undtagelse.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dine nye produkter.

Valutata 1 stelle su 5

Min oldefar på 89 var ude og købe en…

Min oldefar på 89 var ude og købe en tablet i Elgiganten. Han betaler 500 kr. for opsætning af den med bl.a. Google konto - da han kommer hjem og skal på nettet smider den ham af og han kan ikke logge på igen idet tidligere enhedsejer ikke er den Gmail de har oprettet til ham.

Nu vil de ikke hjælpe, idet det ikke er deres problem ift. google konto mv. han har betalt 500 kr og de har ødelagt den med deres opsætning.

Er det virkelig noget Elgiganten vil være kendt for ???

15 maggio 2026

Hej Martin,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, om de tekniske udfordringer din oldefar oplever med hans tablet.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe ham med at få adgang til kontoen igen. I denne forbindelse må vi dog henvise jer til at besøge en fysisk butik, da det er her, vi har de bedste muligheder for at genskabe adgangen til kontoen.

I tilfælde af yderligere spørgsmål eller behov for assistance, står vi dog også til rådighed, og du er derfor velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk. Vedhæft blot ordrenummeret, så vi nemt kan finde sagen frem og hjælpe jer videre.

Falsk markedsføring af prismatch

Elgiganten havde til 6999 kr, jeg satte mig ind i deres prismatch betingelser for at denne kunne benyttes. Og forstod i teksten at dette sagtens kunne lade sig gøre at gøre brug af dette i Elgiganten. Jeg kører så i Elgiganten for at købe en ny telefon til den pris jeg troede jeg kunne købe den til med prismatch, men dette oplyste sælgeren mig om at det ikke gældte. Hvilket jeg var uforstående over for, men havde sat mig for at uanset hvad, skulle jeg hjem med en ny telefon.
Her ugen efter, ser jeg at Elgiganten nu sælger telefonen til 6499 Kr som power også gør. Altså jeg føler vældig snydt og måske lidt skidt på som forbruger (havde jeg dog bare ventet en uge).

Efter den oprindelige tekst, blev situation løst. 5 stjerner herfra. Mange tak :-)

5 maggio 2026

Hej Johnny,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot og tak for en behagelig samtale.

Det er dejligt at læse, at du oplevede god kundeservice i butikken, men det er beklageligt at vi ikke kunne imødekomme dit ønske om prismatch.

Jeg er dog glad for, at efter en telefonisk samtale at jeg kunne gennemføre prismatchet og tilbagebetale dig de 500 kr. Som jeg nævnte i opkaldet, så kan der gå op til 3-5 bankdage før pengene viser sig på din konto. Du har også modtaget en skriftlig bekræftelse på mail om, at pengene er på vej.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Hurtig ekspedition

Kompetent ekspedient

8 maggio 2026

Kære kunde,

Tak fordi du anmelder os.

Det er virkelig godt at høre om den positive oplevelse i forbindelse med vores service.

Vi håber på at se dig igen i fremtiden og ønsker dig en dejlig dag.

David

Valutata 1 stelle su 5

Vi har købt et fjernsyn hvor skærmen er…

Vi har købt et fjernsyn hvor skærmen er ødelagt under elgigantens levering, men da fjernsynet ikke er åbnet inden 14 dag (da den er købt som en fødselsdagsgave skulle først gives senere) så vil Elgiganten ikke dække skaden. Så nu står vi med et helt nyt fjernsyn som ødelagt og de ikke vil dække

5 maggio 2026

Hej Karoline,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er meget beklageligt, at du har modtaget et ødelagt tv.
Det har aldrig været vores intention.

Hvis vi leverer et produkt, som er beskadiget, har vores kunder 2 måneder til at melde skaden.
Vi vil derfor meget gerne se sagen igennem.

Har du mulighed for at sende os en mail med faktura- eller ordrenummeret samt et link af din anmeldelse, så vil vi meget gerne undersøge sagen.

På trods af den kedelige oplevelse, ønskes du en god dag.

Valutata 1 stelle su 5

Fik en Sonos Arc i 50års…

Fik en Sonos Arc i 50års fødselsdagsgave af mine børn, der havde købt 2 md. før på tilbud. Da jeg så pakker den op vil slutte den til virker den ikke, Tager ind til elgiganten for at få løst mit problem, de konstatere den ikke virker som den skal, så den skal sendes ind til rep. Selvom den aldrig har været brugt. Så kan der gå op til 21 hverdage inde jeg kan bruge den sammen med min familie. Ikke noget byt eller du kan opgradere eller andre løsnings forslag. Lev med det.
Aldrig har jeg været så skuffet over så ringe service, Nu har jeg fået en gave som skal laves inden den kan bruges, fordi i sælger noget der ikke virker :-(

28 aprile 2026

Hej Jørgen,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest, forstår vi godt denne frustration du må sidde med. Det er klart, at når man åbner sin gave fra sin børn at den skal fungere ved første forsøg, og at vi ikke blot kan give en ny med det samme.

Dette er grundet, vi kender ikke til forbruget af produktet siden det blev købt. Vi kan blot se at produktet er blevet afhentet i Holstebro for 2 måneder siden, som udgør den er udenfor returretten.

Derfor kan vi kun give det et udbedringsforsøg på produktet, ved at afsende det til vores værksted som vil undersøge produktet.

Vi ser frem til at produktet kommer retur til dig.

Du må have en dejlig dag.

Oled screen reparation disappointment

got a screen sent to reparation, mind you it was brand new, it wasn't even a year old. It came back scratched and the OLED anti-reflective film was damaged on the whole screen.
Very very disappointing.

23 marzo 2026

Hi Milla,

Thank you for your review.

We are very sorry to read about your experience and understand your disappointment. A product should of course not be returned in that condition after service.

In this case, the screen has since been taken back and replaced with a new one, as we agreed that this was the right way to resolve the matter.

We regret the inconvenience caused and are sorry that the overall experience did not meet your expectations.

Wishing you a great day!

Best regards
Benjamin
Elgiganten Customer Care Center

Valutata 5 stelle su 5

Produkt og pris som beskrevet

Produkt og pris som beskrevet. Nem afhentning ved pick-up skranken i butikken:-)

18 aprile 2026

Hej Kate,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Benjamin

Valutata 1 stelle su 5

I skriver der er sket en fejl med min…

I skriver der er sket en fejl med min bestilling, og jeg vil blive kontaktet af en medarbejder så vi kan finde en løsning… Jeg er bare ikke blevet kontaktet af en medarbejder som lovet, hvilket er dårlig service…

Jeg vil bare lige fortælle Elgiganten, nej jeg blev ikke kontaktet af en medarbejder. Jeg henvendte mig selv til butikken, og jeg siger til medarbejderne at jeg så vil have en vaskemaskine/tørretumbler istedet. Men da jeg kommer hjem og får den installeret, så ser jeg der KUN er en vaskemaskine OMG..
Der er sgu ikke rosende og anbefalelsesværdige ord herfra… Jeg håber Jeres tilgang og service er anderledes i Holstebro, når jeg kommer og klager fredag middag..

19 aprile 2026

Hej Johnny,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, at vi har lavet en fejl i din seneste klik og hent ordre, og at du ikke blev kontaktet af butikken.

Jeg kan heldigvis et par dage senere se, at du er blevet kontaktet af butikken, og at de har fundet et tilsvarende produkt.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Dårlig service ved reparation

Jeg købte en Sage Oracle Touch espressomaskine kaffemaskine. I sommeren 23.
1. Fejl blev udbedret og maskinen kom tilbage fra service med en skade på maskinen(Stor bule i vandbeholderen, som om den enten har været tabt eller på anden måde skadet, måske under transporten som de sagde i udleveringen i Holstebro. Den blev så sendt ind igen og fik ny vandtank.

2. Fejl i juni 25 hvor kværnen ikke virkede. Maskinen blev igen sendt ind under reklamation, men de kunne ikke finde fejlen. Vi fik maskinen tilbage igen med nye fejl. Denne gang lå der afbrækkede plastikstykker i vandbeholderen. Den var ikke samlet korrekt og jeg måtte selv køre den til Herning for reparation igen. Da vi fik den tilbage i august virkede den, dog havde kværnen fået en højfrekvent måde at kværne på meget ulig hvad den havde før reparationen. Den kunne dog kværne.
3. Fejl 3. marts 26, var samme fejl som jeg indleverede den for i sommeren 25. Den kunne ikke kværne bønnerne. 1. april får jeg at vide at den ikke er dækket af reklamation retten da de ikke kunne finde fejlen i sommeren 25 og det derfor er en ny sag. Dette forstår jeg ikke og elgiganten sender en forespørgsel til reparatøren om det kan være rigtigt. El-giganten vil så kontakte mig direkte med et svar, hvilket de ikke gjorde. Jeg får en SMS på at den er sendt tilbage til forretningen, med besked om at jeg skal betale for transporten, fordi jeg har valgt at den ikke skal laves. Jeg har IKKE bedt om at den ikke skal laves. Jeg vil bare have en kaffemaskine der virker, ellers giver man ikke så mange penge for en kaffemaskine. El-giganten i Holstebro har været forstående for problemet og det har den første medarbejder jeg snakkede med i kundeservice også. Anden medarbejder i kundeservice ved ikke at han arbejder i noget der heder kundeservice da det ikke var nogen service.

Jeg synes det er helt urimeligt, at jeg skal bøde for at serviceteknikker ikke kan finde fejlen på kværnen i første omgang og at el-giganten ser det som to sager og derfor uden for reklamations-retten. Ufattelig dårlig service. Så pas på med at købe i El-Giganten. Servicen ved reparation er langsom og ikke fair.

16 aprile 2026

Kære Peder.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Vi har kigget nærmere på din sag og forløbet i forbindelse med din Sage espressomaskine.

Det er korrekt, dit produkt førhen har været til service, hvor der ikke er fundet fejl. Vi har skiftet bagpladen på maskinen, da denne var beskadiget, men har på intet tidspunkt kunne finde frem til andet.

Eftersom reklamationsretten er udløbet, da købet er fra 2023 og der ikke inden for reklamationsperioden er fundet fejl, må vi desværre afvise at dække reparationsomkostningerne i denne omgang.

Der er fremsendt et reparationstilbud til dig og sagen er af flere omgange blevet genbesøgt, for at afklare historikken. Vi kan derfor ikke gøre yderligere end der allerede er tilbudt i denne forbindelse.

Hvis der er spørgsmål eller andet vi kan gøre, må du endelig sige til. Ellers ønskes du en dejlig dag.

David

Nægtet udlevering

Bestilte en vare til kr. 549,- som click & collect, men kunne ikke få den udleveret, da den var bestilt i firmaets navn. på trods af jeg havde alle papirer på den var bestilt og havde sms fra dem på min telefon.
Jeg kunne ikke fremvise ID på det var mig der skulle hente den.
Aldrig mere Elgiganten. Elendig service.

11 aprile 2026

Hej,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi forstår godt denne frustration, du kan sidde med angående denne sag. Vi er selvfølgelig blevet mere observante på at de rette kunder får deres produkter.

Efter bestillingen af vores produkter, bliver der tilsendt denne SMS at du skal kunne fremvise et billede ID og kvittering. Dette er grundet at ordren er blevet oprettet som et privatkøb og derfor bedes der medbringes et ID, som kan identificere dig.

Hvis du såfremt ønsker at foretaget købet trods denne oplevelse, ville jeg anbefale at du kontakter vores erhvervsmæssige afdeling på 70702770. De kan hjælpe med at oprette købet på et firma, hvoraf der bliver tildelt en kontaktperson som kan afhente produktet.

Du må have en dejlig dag.

Hurtig klargøring af ordre

Hurtig klargøring af ordre .tog kun 30 min ,før vi kunne afhente

30 marzo 2026

Hej Elly,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse, da du handlede med os var god.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt.

Du må have en dejlig dag og en god påske.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg have bestilt en telefon

Jeg have bestilt en telefon, som var "brugt" til en god pris, hvor jeg dagen efter får at vide at de ikke kan finde den. Jeg får ikke et andet tilbud eller noget....

25 marzo 2026

Hej Henrik,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg har lige taget et nærmere kig på din profil, og det ser ud til, at den ordre, der er blevet annulleret, vedrører et flashdrev.
Din outlet-mobil ligger heldigvis stadig korrekt i systemet og er hverken annulleret eller ændret.

Hvis du har yderligere spørgsmål til bestillingerne, er du velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk - vedhæft gerne et ordrenummer, så vi nemt kan hjælpe dig videre.

God oplevelse

God oplevelse

Hurtig og behagelig betjening

26 marzo 2026

Hej Poul,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en behagelig og effektiv oplevelse i forbindelse med afhentingen af din Klik og Hent ordre. Vi håber, at du bliver glad for dit nye produkt.

Ubehagelig oplevelse ved Elgiganten Holstebro

I dag tog jeg til Elgiganten for at købe en LG G5 TV. For nogle dage siden havde en utroligt flink og kompetent sælger givet mig et printet rabattilbud og oplyst, at det var gyldigt resten af måneden.
Jeg blev mødt af en anden medarbejder, som hilste mig uhøfligt med “Vil du have noget?”, da han kiggede op fra sin computer. Jeg viste ham det printede tilbud.
Han afviste at kunne give mig TV’et til den lovede pris og viste i stedet en LG C5 uden rabat. Efter jeg insisterede på G5-modellen, slog han prisen op til den aktuelle salgspris på lidt under 28.000 kr. Efter diskussion lykkedes det ham at nærme sig det oprindelige tilbud med kampagner, hvilket han også først havde sagt ikke kunne laves længere, men han kunne stadig ikke give de ekstra 500 kr. rabat, der stod på printet.
Da jeg sagde, at jeg derfor ville vente og muligvis få en bedre pris senere, ringede han til sin chef og gik væk, så jeg ikke kunne høre samtalen. Da han kom tilbage, sagde han, at chefen havde godkendt rabatten.
Han oplyste derefter, at de havde haft møde om nye modeller, som ikke ville komme foreløbig, og pressede på for at jeg skulle købe i dag, fordi han ikke var sikker på, at tilbuddet stadig ville gælde i morgen.
Da jeg skulle gennemføre betalingen via Resurs Bank, insisterede han gentagne gange på, at jeg skulle gå hen og sætte mig i en demo computerstol for at udfylde ansøgningen på min mobil som jeg allerede stod og var i gang med. Hans tone var meget kommanderende.
På grund af den uhøflige og dominerende opførsel valgte jeg at afbryde købet. Jeg meddelte ham, at jeg ikke ønskede at handle hos ham på grund af hans attitude. Han svarede “ligeledes”. Jeg tilføjede, at det ikke er mig der er sælger her, hvorefter jeg forlod butikken.
Utroligt ringe modtagelse af kunder og han blev desuden ved med at prøve at sælge mig forsikring, levering osv.

11 marzo 2026

Hej Mathias,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er meget beklageligt at høre om den måde, du blev mødt på i butikken. Den tone og adfærd, du beskriver, er langt fra den service, vi ønsker at give vores kunder, og det er helt forståeligt, at du valgte at afbryde købet. Du skulle naturligvis have haft en imødekommende, professionel og tryg oplevelse fra start til slut.

Det er også uheldigt, at der har været uklarhed omkring det tilbud, du havde fået udleveret, og at dialogen omkring både pris, rådgivning og finansiering ikke blev håndteret på en ordentlig måde. Den form for pres og manglende respekt, du beskriver, er ikke acceptabel, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere internt, så vi kan sikre, at det bliver fulgt op med de involverede medarbejdere.

Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en kopi af det tilbud, du fik udleveret, samt dit telefonnummer, så vi kan se nærmere på forløbet. Du kan sende oplysningerne til os på social.ccc@elgiganten.dk.

Tak igen for at gøre os opmærksomme på dette. Det giver os mulighed for at forbedre os og sikre en bedre oplevelse fremover.

Akin

Valutata 3 stelle su 5

Standard kvalitets produkt

Standard kvalitets produkt. Lidt langt forsendelses tid.

18 febbraio 2026

Hej Teresa,

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af produktet. Jeg kan godt forstå, at forsendelsestiden føltes lidt lang, og vi beklager, hvis det har været en ulempe.

Vi sætter stor pris på din feedback og vil tage den med videre, så vi kan arbejde på at gøre oplevelsen ved vores marketplace-bestillinger endnu bedre.

Akin

Hej Hans,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du oplevede at dem i butikken var gode til at besvare dine spørgsmål i forbindelse med afhentning af din seneste klik og hent ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye iPhone 16e!

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Valutata 1 stelle su 5

Tager lang tid for dem at sende noget

Tager lang tid for dem at sende noget. 3 hverdage (5 dage) og varen er stadig ikke sendt

Det jeg har bestilt har så dukkede op i dag ved min lokal Elgiganten. Så bliver nød til at tage der ned og køb det og så når den anden endelige kommer kan jeg køre ned og returnere den. Så kan Elgiganten glade sige til at sat den til salg igen igen. Spild af tid

26 febbraio 2026

Hej Zayin,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg kan se, at butikken i Holstebro arbejder på din forsendelse, som fortsat har forventet levering i morgen den 3/3.

Hvis du ikke ønsker at afvente forsendelsen, har du naturligvis mulighed for at købe produktet i en anden butik. I så fald kan du blot undlade at afhente forsendelsen fra Holstebro, eller returnere produktet i et lokalt varehus.

Såfremt du har yderligere spørgsmål eller behov for assistance kan du kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk - vedhæft gerne dit ordrenummer samt link til denne anmeldelse, så vi nemt kan hjælpe dig videre.

Valutata 1 stelle su 5

Overholder ikke købeloven – værste service vi har oplevet

Jeg har aldrig oplevet et så uprofessionelt og kaotisk forløb som med Elgiganten.

Vi startede med at lave en online ordre på vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. På leveringsdagen får vi besked om, at opvaskemaskinen ikke er kommet. Kort efter bliver vi ringet op af butikken og får at vide, at deres vogn er kørt galt, og at opvaskemaskinen er ødelagt.

Da leveringen så endelig kommer med vaskemaskine og tørretumbler, kan montøren ikke installere noget, fordi han kun er én person. Hans kollega er syg. Resultat: alt bliver taget med igen, og vi står uden noget.

Butikken kontakter os og laver ordren om til en butiksordre med nye varer. Ny levering planlægges – to uger senere. Vi tager endnu en dag fri for at være hjemme. Vi får specifikt bekræftet, at der kommer to personer denne gang.

Ved anden levering mangler vaskemaskinen pludselig. Opvaskemaskinen bliver monteret, men tørretumbleren bliver ikke installeret, fordi den skal stå ovenpå vaskemaskinen. Vi får at vide, at næste levering vil klare det hele. Vi kontakter igen kundeservice og understreger endnu en gang: der skal komme to personer. Vi får en ny dato og et tidsrum mellem 8–17.

Kl. 16:40 på leveringsdagen ringer JEG til kundeservice, da vi ikke har hørt noget. De kan ikke se noget i systemet og siger, at vi bliver kontaktet, hvis de ikke når det.
Kl. 20:00 dukker de op.

Denne gang er de to personer. Endelig. Men nu går det helt galt.

De ødelægger flere af vores tæpper under installationen. Vaskemaskinen bliver installeret forkert – så forkert, at vi har fået en tekniker ud for at vurdere det, fordi Elgiganten ikke selv reagerede i over to uger. Vurderingen: installationen kan give kortslutning, og vi må ikke bruge maskinen. Vores vicevært har også forbudt os at bruge den.

Tørretumbleren bliver heller ikke installeret denne gang, fordi de har travlt og ikke har fået informationen videre. Den står i vores stue i flere dage. Vi kontakter kundeservice igen og beder både om korrekt installation og kompensation for ødelagte tæpper. Svaret: de kan ikke hjælpe, fordi det nu er en butiksordre. Vi skal selv køre til butikken – en butik to timer væk.

Vi beder om, at butikken ringer til os. Vi får at vide, det sker inden for to dage. Det sker aldrig.

En montør kommer senere for at installere tørretumbleren. Han tilslutter den forkert – i en spejllampe med stik, så den kun virker, når lyset er tændt. Samtidig er installationen bag vaskemaskinen stadig farlig, så vi tør ikke selv rette noget. Emballagen bliver heller ikke taget med.

På dette tidspunkt har vi talt med kundeservice over 15 gange. Ingen intern kommunikation fungerer. Ingen ringer tilbage. Ingen tager ansvar. Vi står med varer for over 20.000 kr., som vi ikke kan bruge, og installationer der potentielt kan give kortslutning.

Efter tre uger uden løsning beder vi om kompensation. Først får vi at vide, det ikke kan lade sig gøre. Senere tilbyder en medarbejder 1.000 kr. Det er langt fra rimeligt efter så meget spildtid, ødelagte tæpper og ubrugelige produkter. Vi beder i stedet om at få alt afhentet.

Så får vi at vide, at der er gået over 30 dage, og at vi normalt ikke kan returnere – og måske selv skal betale for afhentning. Vi skal altså betale for en service, der aldrig er blevet udført korrekt.

Først da en advokat involveres, accepterer de at hente varerne.

Afhentning planlægges mellem 8–12. Min partner er hjemme. Chaufføren ringer kl. 8:03 fra et nummer, man ikke kan ringe tilbage til. Min partner er på toilettet og kommer ned kl. 8:04. De er kørt. Vi får besked om, at vi ikke var hjemme.

De kan ikke vente to minutter – efter at vi har ventet i ugevis og timevis på leveringer.

Vi ringer igen til kundeservice. De siger, de skriver til leverandøren. Der bliver skrevet til den forkerte. Vi ringer igen. Nu kan de ikke love noget, og der er ingen direkte kontaktmulighed.

Det her forløb har været chokerende.
Manglende levering.
Forkerte installationer med sikkerhedsrisiko.
Ødelagte tæpper.
Ingen opfølgning.
Ingen intern kommunikation.
Over 15 opkald uden løsning.

Det forløb vi har oplevet, vurderes at være i strid med flere grundlæggende regler i købeloven og forbrugerretten. De leverede produkter og den betalte installationsservice er ikke udført korrekt, og installationen er endda vurderet til at kunne medføre kortslutning og sikkerhedsrisiko.
Derudover er der sket skader på vores ejendele under levering, hvilket kan medføre erstatningsansvar. Der er strid med købeloven. En virksomhed kan ikke opkræve betaling for en ydelse, der ikke er udført korrekt eller fuldført. Når der opkræves betaling for varer og installation, som ikke kan anvendes og ikke er leveret forsvarligt, bevæger sagen sig i retning af vildledende forretningspraksis.
Jeg har aldrig oplevet så lavt et serviceniveau. Aldrig.

26 febbraio 2026

Hej

Mange tak, fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse på Trustpilot.

Først og fremmest vil vi gerne beklage den situation, I har stået i. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. særligt ikke ved bestilling af outlet-produkter, hvor forløbet naturligvis skal være lige så trygt og professionelt som ved køb af nye varer. Et forløb med gentagne servicebesøg, teknikere og manglende afklaring lever ikke op til vores standarder.

Jeg har gennemgået hele sagen og kan se, at der desværre flere gange har været misforståelser og menneskelige fejl undervejs. Vi har fuld forståelse for, at det samlede sagsforløb har været både frustrerende og skuffende for jer. At skulle afvente korrekt montering og opleve, at forventningerne ikke bliver indfriet, er naturligvis en nedslående situation.

Som led i at finde en løsning ændrede vi jeres ordre, så I i stedet for outlet-produkter modtog nye produkter. I den forbindelse blev vaskemaskinen monteret, og vi vendte efterfølgende retur for at tilse tørretumbleren. Ved disse besøg har vi forsøgt at montere korrekt, udbedre fejl og sikre, at ordren blev leveret som aftalt. Det ændrer dog ikke på, at forløbet har været unødigt langstrakt.

Jeg kan se, at der nu er truffet en beslutning med henblik på at afslutte sagen. For at sikre, at vi får fulgt helt korrekt op og rundet sagen ordentligt af, vil vi meget gerne bede jer kontakte os direkte på social.ccc@elgiganten.dk. I bedes venligst oplyse ordrenummer samt indsætte et link til denne anmeldelse, så vi hurtigt kan finde sagen frem og hjælpe jer videre.

Vi sætter oprigtigt pris på, at I har delt jeres oplevelse med os. Jeres feedback er vigtig og bliver videregivet til den relevante afdeling, så vi kan lære af forløbet og forbedre vores processer fremadrettet.

Endnu en gang tak for jeres tålmodighed.

Vi ønsker jer en fortsat god dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più