L'azienda ha risposto
God produkt, venlig og hjælpsom service ved afhentning, Bare at man skal stå uden for butikken i regnvejr og vente i 10 minutter for at få sin vare ved udlevering og der er ingen taget eller noget ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det er fedt at blive positiv overrasket, og det blev jeg i går i Elgiganten i Herning, hvos jeg egentlig var kommet hjem med et forkert produkt, som jeg nok burde have konstateret inden jeg havde pakk... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Åvænget 6, 7400, Herning, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
If its possible I give more stars, perfect service- click&collect.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
I dag d. 10/5 26 var jeg sammen med mit barnebarn i Elgiganten, for at købe en Play station 5. Man kunne købe den for 4399 kr hos Yousee. Men Elgiganten ville ikke give den rabat, selv om de reklamerer med pris match. Så vi gik selvfølgelig til Yousee og købte den. Men jeg mener det er en dårlig forretning for Elgiganten. Du skriver hvis det er i en forbindelse med et abonnement, så,kan I ikke give det. Men det var uden et abonnement. Så hvad er problemet med det

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
De har en god service, og er hjælpsomme til at finde det, man mangler.
Der er masse dygtige medarbejder i butikken, der kan hjælpe med diverse, om det lyd, pc udstyr eller andet.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Rigtig god hjælp og forklaring
Fik vist flere muligheder

Stjerner: ⭐ (1 ud af 5)
Vi har købt en dyr Yale Doorman L3S Flex digital lås hos Elgiganten (Ordre nr. 2120079908), men står nu i en meget frustrerende situation.
Efter at have været i kontakt med flere håndværkere for at få den monteret, må vi indse, at det var et fejlkøb. Fagfolk fraråder os direkte at installere den, da det kræver, at man saver i dørens eksisterende låsesystem, så trepunktslukningen ødelægges. Meldingen fra håndværkerne er klar: Det vil med tiden gøre døren skæv og i værste fald ødelægge den helt.
Jeg synes, det er stærkt kritisabelt, at Elgiganten sælger et produkt til over 4.000 kr. (inkl. tilbehør) uden at oplyse om de potentielle følgeskader på ens dør, eller at monteringen er så problematisk, at professionelle tømrerfirmaer ligefrem takker nej til opgaven.
Nu står vi med en dyr lås, som vi ikke tør montere af frygt for at ødelægge vores dør. Rigtig dårlig vejledning og oplevelse.
****
OPDATERING 28. APRIL 2026: Elgiganten afviser reklamation med grundløse argumenter
Jeg har nu forsøgt at reklamere officielt over produktet og den mangelfulde vejledning. Elgiganten har valgt at afvise reklamationen med den begrundelse, at der er gået 6 måneder, og at jeg burde have opdaget manglen før.
Dette er helt uacceptabelt:
1. Som almindelig forbruger opdager man først manglen (at produktet kræver ødelæggelse af døren), når man forsøger at få det monteret af fagfolk.
2. Jeg har dokumentation fra to uafhængige tømrermestre, der nægter at røre produktet af frygt for skader på min ejendom.
3. Ifølge Købeloven har man 2 års reklamationsret, og en reklamation er altid rettidig, når den sker straks efter, at en mangel konstateres.
Det er rystende, at Elgiganten forsøger at spise en kunde af med hjemmelavede regler om "rimelig tid" for at undgå at tage ansvar for et produkt, der i praksis ikke kan installeres forsvarligt på en standard dansk dør.
Sagen bliver nu indbragt for Nævnenes Hus (Mæglingsteamet for Forbrugerklager). Hold jer langt væk, hvis I forventer, at de overholder dansk købelov!
OPDATERING 29. APRIL 2026: Svar til Elgigantens kundecenter
Tak for jeres svar, Tilla. Det er dog desværre lige så mangelfuldt som jeres vejledning.
I skriver, at man altid bør drøfte sine behov med en sælger. Det er en mærkværdig holdning at have til nethandel. Når I vælger at sælge avancerede tekniske produkter på Elgiganten.dk, har I som professionel part en oplysningspligt. Det er jeres ansvar at oplyse om væsentlige forhold – herunder at installation af denne lås kræver destruktive indgreb i en standard dansk yderdør. Den information findes ikke på jeres side.
I skriver også, at det er svært at starte en sag, hvis der ikke er fejl på "selve låsen". Her overser I fuldstændig Købeloven: En vare har en mangel, hvis den ikke svarer til den beskrivelse, der er givet, eller hvis den ikke kan anvendes til det formål, den er købt til. En lås, der kræver ødelæggelse af ens dør for at fungere, uden at dette er oplyst, er en klokkeklar mangel.
Jeg har nu betalt gebyret og officielt indbragt sagen for Mæglingsteamet for Forbrugerklager (Nævnenes Hus). Jeg håber, at I her vil tage jeres ansvar alvorligt i stedet for at gemme jer bag standardfraser om, at kunden selv skal opsøge information, som I har pligt til at give.
FORNYET OPDATERING 29. APRIL 2026:
Tak for svaret, Tilla.
Det er netop jeres formulering om, at låsen er kompatibel med ”de fleste døre med skandinaviske standarder”, der er sagens kerne * Som professionel forhandler bør I vide – og oplyse om – at ”de fleste” nyere danske yderdøre (f.eks. Swedoor) i dag leveres med trepunktslukning som standard. At montering i disse døre kræver, at man fysisk saver i dørens sikkerhedsmekanisme, er en så væsentlig oplysning, at den skal fremgå direkte i specifikationerne – ikke gemmes væk i et potentielt videoopkald med en sælger.
* Jeg har dog spurgt direkte en tømrer om, at sætten en egnet dør i til låsen. Det vil tømren heller ikke. Fordi det er låsen, der er problemet, og erfaringsmæssigt vil gøre døren skæv med tiden. Tømren vil ikke risikerer at stå med et erstatningskrav på en ny skæv dør til 10.000-20000 kr. *
Som forbruger skal man kunne stole på, at de væsentligste begrænsninger ved et produkt fremgår af salgsopstillingen. At henvise til en "Live Shopping"-funktion efter købet er desværre ikke rettidig omhu fra jeres side.
To uafhængige fagfolk har vurderet, at produktet ikke kan installeres forsvarligt uden at skade ejendommen. Da I vælger at ignorere denne faglige vurdering og jeres oplysningsforpligtelse, fastholder jeg min klage hos Nævnenes Hus (Sagsnr. 1087322).
Jeg har ikke yderligere kommentarer til sagen her, men ser frem til mæglingsteamets behandling.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Jeg har købt en ny telefon på click & collect. Da jeg modtager telefonen er den originale indpakning brudt, og der er blevet sat et panserglas på?
Jeg tænkte om jeg ved en fejl havde købt en brugt telefon, men intet tydet på det. Det ville også være underligt, når jeg har betalt nypris for telefonen.
Syntes det var virkelig underligt, at man som butik tillader sig at åbne et nyt produkt, for at putte panser glas på, uden køberens tilladelse.
Svar til jeres kommentar:
Tak for det hurtige svar.
Jeg vendte tilbage til Elgiganten Herning i dag, for at høre hvad der var sket siden jeg har fået det forkerte produkt.
Her blev jeg mødt af et personale der ikke var særligt undskyldende eller virkede synderligt overrasket.
Da jeg spurgte om kompensation på produktet, fordi jeg nu også har brugt 4 timer på at køre frem og tilbage, sagde de at jeg kunne få en pose slik, hvilket jeg bogstaveligtalt synes er sindssygt useriøst.
Jeg valgte Elgiganten Herning, fordi der stod de havde en ny iPhone 16 plus på lager, hvilket de tydeligvis ikke havde.
Så alt i alt har det været en virkelig dårlig oplevelse, og jeg endte med at få alle pengene tilbage og handlet hos en anden forhandler.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Bestilte via hjemmesiden, men det tog utrolig lang tid med udlevering, selvom der var mange ansatte.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Jeg havde en telefon der var gået i baglås og jeg kunne hverken logge ind eller slukke den, jeg søgte hjælp ved Elgiganten i Herning, en venlig ung mand tog sig af mig og sagde den fikser vi lige, 10 minutter efter kunne jeg gå med en telefon der virkede perfekt. Tak for god service Med venlig hilsen Erling Vinther.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Købte en iPhone 17 inkl. skærmbeskytter med montering den 31. marts. Allerede efter 4 timer revnede skærmbeskytteren uden nogen form for slag eller fald. Da jeg kom tilbage i butikken – to gange! – blev jeg afvist med besked om, at det ikke var dækket af garanti. Dette er stik imod, hvad medarbejderen lovede ved købet. Meget skuffende kundeservice og ingen vilje til at finde en løsning.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Bestilte på shoppen til afhentning i butikken, der stod jeg kunne hente en time efter, 5 minutter efter jeg havde lagt ordren fik jeg besked på at varen var klar til afhentning, det var kvikt.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Bestilte Click and collect, varen var super hurtigt klar og servicen da varen skulle hentes var mega god

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Jeg har ikke fået så dårlig behandling i en forretning før. Jeg køber nyt TV, det er desværre skadet da jeg pakker det ud. Da jeg kommer får at bytte det, får jeg en nedladende fyr der siger, at hans faglige vurdering er, at skaden er sket da jeg håndterede det ved udpakningen. Jeg kunne have sagt hvad som helst, han var ikke lydhør overhovedet. Sikke en latterlig dårlig behandling. Jeg handler aldrig hos den igen..

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
God service og hjælp med pålæsning af et 75 tommer tv.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Jeg bestilte et tv, hvor der stod "klik og hent" om 1 time. Da min bestilling var afsluttet stod der at jeg kunne hente mit nye tv d. 20.02.2026
Det er da vildledende salgsmetode.

Hurtig levering.
God hjemmeside, overskuelig.
Varen lever op til forventningen.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Dette er en lang historie, så jeg skærer det ned til benet.
Vi købte et TV og en soundbar fra TCL i oktober. Konstaterer at soundbaren ikke virker og ender med at returnere den.
Herefter viser det sig, at højttalerne på selve TV’et også er defekte - de skratter voldsomt, uanset om der er skruet op eller helt ned for lyden.
Efter en række forsøg med kalibrering og ændringer af indstillinger, dårlig support fra det svenske firma som vores lokale
Butik henviste os til står vi nu tilbage med et defekt TV som leverandøren i Sverige allerede har medgivet os er defekt, som Elgiganten ikke vil acceptere som en reklamation uden vi sender det ind på deres værksted. Ikke at det er urimeligt at det skal gennemses af en teknikker, men det efterlader os UDEN et TV og medarbejderen i vores lokale butik kunne desuden fortælle, at reklamationer på TCL-produkter i gennemsnit tager 3 måneder.
3 måneder!!! Det er ikke en acceptabel tidsramme for os som forbrugere og slet ikke en rimelig løsning på problemet. Når leverandøren allerede har erkendt at produktet er defekt - hvorfor er det så os som forbrugere der skal holdes som gidsler i tovtrækkeriet mellem Elgiganten og TCL? Det er mig en gåde - vi er dybt frustrerede over situationen, og dybt skuffede over Elgigantens manglende service.

Risposta di Elgiganten A/S - Herning
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.