L'azienda ha risposto
Blev ringet op pga en klik og hent ordre, hvorved varen var udsolgt. Blev tilbudt en anden varer i stedet, som kostede lidt mere, men fik dog matchet prisen på den oprindelige, samt et ekstra kabel m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg vil gerne her 19 dage efter købet give Elgiganten 5 stjerner. De 5 stjerner skyldes bl.a. den første kontakt med jeres medarbejder Mikkelso der var meget sympatisk og vidende, og at det fjernsyn... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Hovedvejen 169-173, 2600, Glostrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Det var super nemt og bestille og varen kom allerede dagen efter

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Denne gang giver jeg kun tre stjerner. På hjemmesiden oplyste I, at der var det køleskab , jeg lige stod akut og manglede. Kørte fra Præstø til Glostrup for at hente, ser jo ikke på min telefon imens jeg kører bil, men fik besked på at der desværre var sket en fejl. I havde den ikke på lager.
Ingen kritik af venlig medarbejder, der hjalp mig, og bestilte køleskabet. Det kommer så først d. 2/7. Ærgeligt!! Står nu uden køleskab i over en uge.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Jeg købte nogle hovedtelefoner som i beskrivelsen skulle være super gode, men de kan ikke spille særlig højt. Jeg beklagede mig derfor over produktet, men de vil ikke tage ansvar for kvalitet af de varer de sælger.
Jeg tænker at enhver anstændig butik, tager stolthed i de produkter de sælger, men det er ikke tilfældet her.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Vi havde købt en opvaskemaskine til en fin pris via Click & Collect i Glostrup. Da vi skulle afhente maskinen, kunne personalet ikke finde den, fordi en kollega havde sat den frem på et for dem ubekendt sted. Vi havde travlt, så efter at have ventet i ca. 15 minutter måtte vi forlade stedet uden varen. Nu skal jeg i gang med at rede trådene ud med kundeservice, så går tiden da med noget.... Alt i alt en kikset og irriterende ikke-købsoplevelse.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Vi køber en LG skærm d. 30.5 og får først åbnet varen d.18.6, hvor vi konstaterer at tænd/sluk er defekt ( knappen er der simpelthen ikke - blot et hul)
Vi henvender os til Elgiganten for at angive reklamationen. Den unge mand ved skranken oplyser at de kan sende skærmen til reparation på vores regning, da defekt knap ikke er omfattet af garantien. Vi vælger derfor at tage varen med hjem. Tænker at Elgiganten skal oplære deres medarbejdere i købelovens aftaler. Var absolut ikke med behandlingen

Utrolig dårlig service.
Jeg ringer for at hører, hvornår jeg kan hente min fryser, så er der en robot, som svarer mig, hvad er det for noget.
Jeg bestilt det over klik og hent, der stod, at jeg kunne hente det efter en time, men nu er der gået 2 dage😂
Og jeg har stadig ikke fået svaret.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Har intet modtaget ingen sms eller e-mail om at varen er klar til afhentning ☹️ køber et andet sted.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Har købt en “brugt” espressomaskine hvor flere dele manglede ved udpakning. Nu er der gået tre uger siden modtagelsen, kundeservice har modtaget reklamationen og jeg får meget lidt information om hvornår jeg modtager de manglende dele. Der er tilsyneladende restordrer på løsdelene men den dato jeg er blevet oplyst er for længst overskredet (det var i starten af denne uge).I sidste samtale blev jeg opfordret til at komme forbi butikken i Glostrup… jeg bor i Odense. Undrer mig over hvorfor butikkerne ikke kan arbejde sammen,
Det er super amatøragtigt at sætte varer til salg som ikke kan bruges. Elgiganten har modtaget betaling men jeg mangler stadig en brugbar vare.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Jeg har handlet i mange år i Glostrupafdelingen, det har altid være en god oplevelse.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Ultimo marts 2026 købte jeg en espressomaskine på netbutikken som outlet vare med fuld garanti osv.
Da maskinen blev leveret viste det sig at praktisk talt alt løst udstyr der ikke er skruet fast i maskinen manglede. Maskinen var ubrugelig uden udstyret.
Den 24. Marts lavede jeg en reklamation elektronisk.
De næste 2 måneder er gået med uduelig og ubrugelig “kundeservice”. Ingen vil tage ansvar og beskeden er, at det er Glostrup afdelingen der har solgt mig produktet og derfor dem der skal tage affære. Jeg bor i Aarhus, så kan ikke lige køre ud og brokke mig til den lokale afdeling.
Her 2 måneder senere er jeg af vilkårlige kundeservice assistenter og sælgere i Tilst afdelingen blevet lovet alt fra at få tilsendt en ny komplet maskine til at få tilsendt de manglende reservedele. Men, når jeg så vil eksekvere på det så kan det ikke lade sig gøre alligevel.
Glostrup afdelingen har efter knap 2 måneder stadig ikke meldt sig på banen for at løse problemet og min lokale butik kan ikke forklare mig hvorfor Glostrup ikke reagerer.
Jeg har har indleveret maskinen til Tilst afdelingen da de havde lovet mig en ny maskine tilsendt med det samme, men det kunne så ikke lade sig gøre.
Status nu er, at jeg har ca. 3700kr ude at hænge og har heller ikke maskinen.
Tilst afdelingen lovede mig ikke at slippe sagen før alt var bragt i orden, men de er også stoppet med at opdatere mig på sagen.
Kundeservice siger, at fordi jeg har indleveret maskinen i Tilst skal jeg køre derud igen for at forsøge at få mine penge retur.
Alle virker til at skubbe ansvaret fra sig… kundeservice henviser til Glostrup. Glostrup henviser til Tilst. Tilst lover at følge Sagen til dørs, men der sker ingenting…
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så talentløs kundeservice.
Jeg kan ikke få kontakt til Glostrup medmindre jeg sætter mig i bilen og kører 300 km.
Jeg orker ikke at køre forgæves til Tilst igen.
Kundeservice henviser videre og vil ikke tage ansvar…
Jeg er mildest talt frustreret og stadig 3700kr fattigere og foruden espresso maskine.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Hurtig levering og nem bestilling online. Jeg oplevede desværre ikke det samme i den fysiske butik jeg var i, hvor jeg stod længe og ventede på service. Der stod to ekspedienter og serviceret 1 kunde (den ene stod og småsnakket med kone, mens den anden arbejdede og var i gang med at lave bestilling for manden. En anden kunde bagefter min tur gik først. Vi stod i alt 4 kunder og ventede, hvorfor jeg også opgav og gik hjem og bestilte online. Fortrækker nu fysisk køb, men det lykkedes ikke. Er ganske tilfreds med mit køb online.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Meget skuffende oplevelse med reklamationshåndtering hos Elgiganten Glostrup.
Jeg købte en Harman Kardon Citation 500 i december 2024 via en kampagne i forbindelse med abonnementsskifte. Efter cirka et år gik produktet i stykker og blev ombyttet af Elgiganten.
Kort tid efter gik den ombyttede højttaler også i stykker og kunne ikke repareres. I stedet for at tilbyde en reel løsning eller et teknisk tilsvarende produkt, blev jeg kun tilbudt pengene retur svarende til min oprindelige kampagnepris.
Da jeg bad om en ombytning, blev jeg tilbudt en JBL Authentics 300, som ikke er et tilsvarende produkt, med krav om enten 1.000 kr. i merbetaling eller endnu et abonnementsskifte.
Jeg finder det urimeligt, at en reklamationsløsning gøres afhængig af yderligere betaling eller nyt abonnement, særligt når fejlen er opstået på et allerede ombyttet produkt.
Sagen har efterladt mig med en oplevelse af manglende fleksibilitet og utilfredsstillende kundeservice.
Sagen tages nu videre til Nævnenes Hus og selvfølgelig indgive en klage til e-mærket med henblik på at få vurderet forløbet og Elgigantens håndtering af sagen.

Risposta di Elgiganten A/S - Glostrup
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.