Elgiganten A/S - Gentofte Recensioni 529

TrustScore 3 su 5

3,2

Nybrovej 2, 2820 Gentofte, DK

Vi har købt en Nespresso kaffemaskine, som efter 2 år skulle repareres. Vi får at vide, at maskinen skal sendes til Sverige. Og det tog over 2 måneder før vi fik den tilbage igen. Desværre har v... Leggi di più

God kundeservice. Jeg havde købt det sidste PS spil til click og collect, men det var ikke meldt klar efter de to timer. Jeg blev ringet op af en super-flink medarbejder, som med stor beklagelser ku... Leggi di più

Forleden dag kom vi til Elgigantens afdeling i Gentofte angående en vandhane som gav problemer. Selv om den ikke længere var under garanti, fik vi stor hjælp af hr. Laith, som undersøgte, hvor og hvor... Leggi di più

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su Elgiganten A/S - Gentofte

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Meget dårlig service oplevelse hos EL Giganten

Desværre har vi fået maskinen tilbage i dårligere stand end da vi afleveret den i en kasse, med bobleplast rundt om.
Maskinen har fået ridser, vandbeholderen mangler og mælkeskummeren mangler.
Vi har intet hørt fra EL Giganten, alt i alt en meget dårlig oplevelse. Det kostet os over 1600 kr.
Og vi mangler stadig vores ting til kaffemaskinen, her 20 dage efter vi hentet den efter endt reparation.
Kan ikke anbefale at bruge deres reparationsservice.

5 maggio 2026

Hej Mads,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Vi beklager virkelig ulejligheden i forbindelse med jeres reparation, da både behandlingstiden, stand og manglende dele på ingen måde er en acceptabel service.

Jeg kan godt se, du har henvendt dig lige efter modtagelse af kaffemaskinen og meldt fejlene videre. Dette skal vi naturligvis følge op på, så sagen kan afsluttes omgående.

Vi er på nuværende tidspunkt i kontakt med butikken, der sørger for at kontakte jer direkte ifm. at få afhjulpet de beskrevne mangler.

Skulle der være spørgsmål eller yderligere detaljer til forløbet, er I mere end velkomne til at henvende jer på social.ccc@elgiganten.dk

Rigtig god dag!

Enkelt og nemt.

Enkelt og nemt.

23 maggio 2026

Hej Anne,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Du ønskes en god dag!

Benjamin

Hi Grzegorz,

Thank you very much for taking the time to review us on Trustpilot.

I am glad that you received a quick delivery of your order and that the prices were good for your expectations.

We greatly appreciate your positive feedback and I hope you enjoy your new product.

Have a nice day.

Kind regards
Marcus
Elgiganten's Customer Service

Printeren fungerer rigtig godt.

Printeren fungerer rigtig godt og er super nem at have med på farten. Desværre fremgår det ingen steder, at batteriet ikke følger med i købet. Det var ret irriterende at finde ud af, da vi pakkede den ud af kassen. Det burde stå tydeligere på hjemmesiden.

20 maggio 2026

Hej Yigal,

Tak for din anmeldelse!

Vi har undersøgt det du beskriver og vi kan godt se at der ikke fremgår af hjemmesiden at batteri ikke medfølger. Der står dog heller ikke information om at produktet kan bruges med batteri.

Det får vi undersøgt nærmere så vi kan få opdateret hjemmesiden med de relevante oplysninger. Tak for at gøre os opmærksomme på dette.

God dag.

Benjamin

Der var engang…

Der var engang…. I dag er Elgiganten lig med 1 stjerne. Det anden gang jeg sender en ting ind til service og de glemmer fuldstændig til sagen. Servicen er fin lige indtil man køber produktet, derefter venter man 3 måneder på at få status på sin service sag. De flinke i telefonen også men der sker bare ingenting.

20 maggio 2026

Hej Dali,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, at din seneste servicesag trækker så langt ud.

Vi har rykket butikken for status på din servicesag i går. De har meldt, at de har rykket producenten for status.

Lige nu afventer vi producentens tilbagemelding. Så snart producenten vender tilbage til os, så vender vi tilbage til dig.

Da sagen har taget rigtig lang tid, så har jeg også noteret, at når alt er afsluttet, så er du velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk , så vil vi rigtig gerne tilbyde dig noget kompensation.

Hvis der skulle opstå andet i din sag, eller hvis du ønsker opdateringer, så er du også velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk
Hvis du blot vil sende dit ordrenummer eller sagsnummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til os, så hjælper vi dig videre.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Elgigantens Kundecenter

Flere fejl end oplyst på outlet-produkt

Købte en Miele kondenstørretumbler som outlet-produkt, hvor der var beskrevet en mindre bule i siden. Ifm med levering og indbæring, som var bestilt ifm købet, så pakker transportør tørretumbleren ud og vi opdager en langt større skade oven på tørretumbleren. Transportør tager billeder og registrerer skaden i systemet og jeg kontakter kundeservice 3 dage i træk (!!!) for en afklaring, men Elgiganten Gentofte, der åbenbart er ansvarlig internt, vender først tilbage på 4. dagen og tilbyder så et lille nedslag i pris på 1.200 kr. Det er for lavt et nedslag i min optik for så markant en skade, jeg kræver et nedslag på 2000 kr. men det vil Elgiganten ikke acceptere og jeg har derfor ophævet købet og bedt dem om at hente tørretumbleren. Her kræver de så at jeg endnu en gang skal være til stede i et interval på 6 timer, altså at jeg skal tage endnu en hel dag fri! De har ikke styr på deres outlet-produkter i Gentofte, håber de selv er tilfredse, jeg er i hvert fald ikke og Elgiganten har nu mistet ikke bare dette salg, men en kunde for altid. En af de medarbejdere, jeg havde kontakt med i kundeservice gav også udtryk for, at det er en klassisk ting, at et outlet-produkt har flere skader end beskrevet.

16 maggio 2026

Hej Pia,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om den skade, der var på tørretumbleren.

Ved køb af outletprodukter er det butikken, der administrerer både salget og eventuelle efterfølgende udfordringer. Det betød, at det var butikken i Gentofte, der skulle håndtere sagen og fremsætte et tilbud om nedslag i pris.

Da du ikke kunne acceptere deres tilbud, er der nu booket en afhentning af produktet, så sagen kan afsluttes. På nuværende tidspunkt kan jeg derfor ikke gøre yderligere, ud over naturligvis at beklage den oplevelse, du har haft.

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang, og vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Elgigantens Kundecenter

2350 kr for at få leveret et køleskab…

Det kostede os 2350 kr at få leveret et køleskab til 8000 kr! Fordi de ikke var forberedt på opgaven, da de leverede og måtte sende to mand for at få det de sidste ti meter. De ti meter kostede os 950 kr…. MEGET dårlig service. Som altid.

12 maggio 2026

Hej Kim,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, om din oplevelse i forbindelse med leveringen af køleskabet.

Jeg vil meget gerne tage et nærmere kig på sagen, men har dertil brug for lidt flere oplysninger fra dig.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk. Vedhæft gerne dit ordrenummer samt et link til denne anmeldelse, så vi nemt kan finde sagen frem.

Vi håber, at få muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang og ønsker dig i hvert fald en god dag!

Elgigantens Kundecenter

Henvist til en lukket butik

Jeg bestilte to Philips Hue-pærer via Click & Collect hos Elgiganten Gentofte, da varen stod som værende på lager. Cirka en time senere modtog jeg en SMS om, at butikken havde travlt, men at de arbejdede så hurtigt som muligt på at gøre ordren klar, hvilket selvfølgelig er helt forståeligt.

Omkring 20 minutter senere – ca. 45 minutter før lukketid – blev jeg dog ringet op og informeret om, at de kun havde én af pærerne på lager. Jeg fik samtidig besked om, at jeg kunne hente begge pærer i en anden butik samme dag. Jeg blev henvist til Elgiganten Herlev, men da jeg ankom, viste det sig, at butikken lukkede kl. 17.00 – ikke kl. 18.00, som jeg var blevet oplyst om telefonisk.

Jeg kørte derfor tilbage til Elgiganten Gentofte og nåede heldigvis ind i butikken 15 minutter før lukketid, hvor jeg fik mulighed for at købe den ene pære, de faktisk havde på lager. Dette er grunden til, at anmeldelsen ender på 2/5⭐️ fremfor 1/5⭐️

4 aprile 2026

Hej Christina,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg beklager meget, det kedelige forløb du har været igennem.
Det har aldrig været vores intention.

Vi bestræber os hele tiden efter at blive bedre, og vi bruger aktivt vores kunders feedback til netop det formål.

Det glæder mig dog, at I fandt en løsning.

Du ønskes en god dag.

God online brugeroplevelse

God online brugeroplevelse. Click & Collect fungerer perfekt.

3 maggio 2026

Hej Morten,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en god og effektiv oplevelse med at bestille gennem Klik og Hent.
Det er præcis den oplevelse vi ønsker at give.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye luftrenser og ønsker dig en god dag!

Ventetiden

Skulle nok en gang vente næste 20min i Elgiganten i Gentofte for at hente min vare som allerede var købt og lå klar via “klik og hent” fordi medarbejderne hellere ville stå ude bagved end hjælpe kunder. Jeg havde endda det næste nummer i køen..

29 aprile 2026

Hej Peter,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om den lange ventetid, du oplevede i butikken i Gentofte.

Det er naturligvis ikke optimalt! Derfor vil jeg meget gerne sørge for at følge op på denne del internt med afdelingen, så vi fremover kan forbedre afhentningerne af Klik og Hent-ordre.

Vi ønsker dig en god weekend trods denne oplevelse.

Hej Hanne,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Jeg kan godt forstå, at det kan virke forvirrende at modtage en opfordring til at anmelde, før varen er leveret.

Denne mail udsendes automatisk fra systemet, og i enkelte tilfælde kan den blive sendt, før produktet er leveret.

Jeg beklager, hvis dette har været en ulejlighed eller har givet anledning til forvirring.

Jeg ønsker dig en dejlig dag og god weekend.

Effektivt og hurtigt

19 aprile 2026

Hej Jan,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse med at bestille gennem Klik og Hent.
Det er præcis den effektivitet, vi stræber efter at levere.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye produkt.

Du ønskes en god dag!

Elgigantens Kundecenter

Gå ikke tilbage til en fuser

For 3. gang har vi købt en bærbar computer hos Elgiganten - og det har været en gigantisk dårlig oplevelse - igen. Vi købte en Lenovo bærbar computer i Elgiganten Fisketorvet, og bad om alt den forsikring, garanti m.m. vi kunne. En bærbar kan forsikres i op til 2 år og der er fabriksgaranti i 2 år - dvs. hvis der er forsikringsskader indenfor 2 år får Elgiganten refusion fra fabrikanten/leverandøren - ingen udgift for Elgiganten. Vi har haft den bærbare til reparation hos Elgiganten 3 gange - de første 2 gange da der var problemer med opstart eller med strømforsyningen - første gang i 3 uger frem og tilbage til værkstedet i Malmö, Sverige - 2. gang i 6 uger frem og tilbage til værkstedet i Norge. Dårlig kommunikation betød, at vi fik skiftende besked om at computeren var lavet og kunne hentes, så fik vi besked om at den ikke var til afhentning, men var sendt til Norge igen, så fik vi besked om at alt var ok og at den kunne hentes uden beregning - for så at få beskeden om, at den ikke kunne laves og at alt skulle skiftes indeni. Alt dette mens garantien udløb da det nu var over 2 år siden købet. Regningen hos Elgiganten lød på kr. 5.500,- hvis vi ville havde den tilbage og så ville den virke. En computer købt for 6.500,- skulle altså laves for 5.500,-??! På opfordring fra personalet i Elgiganten Gentofte kørte vi til et lokalt værksted, der ville se på den for 300,- hvilket de gjorde, og mente de kunne udskifte strømforsyningen for 3.000,- og ellers var det gratis. De fortalte også, at hvis vi havde registreret computeren hos Lenovo.com da vi købte den, kunne vi have fået forlænget garantien - og så ville reparationen have været gratis. Det skulle Elgiganten have oplyst om ved købet - men det gjorde de aldrig. Vi endte med at sende computeren på værksted hos Lenovo, som selv hentede og leverede den, og sendte til sidst en regning på 1.495,- for reparation, da garantien var udløbet måneden tidligere, mens vi havde haft computeren frem og tilbage hos Elgiganten. Det eneste de ikke gjorde var at geninstallere det software som computeren var købt med. Det skulle vi ordne hos Elgiganten, der dog nægtede at gøre dette gratis. Ved henvendelse i Elgiganten Gentofte nægtede chefen for reparationer at geninstallere det software vi allerede havde købt én gang - og som de skulle bruge et par timer på at have stående og installere i baggrunden - for som han sagde "hvis vi havde brugt 5.500,- på reparation hos dem, så havde de jo gjort det gratis". Vi var ellers blevet anbefalet af Elgigantens egen telefonsupport at henvende os i butikken og få det geninstalleret gratis. Endnu en fuser - en dårlig oplevelse for 3. gang - og sidste gang vi har købt en computer hos Elgiganten. Gode til at sælge - men gigantisk dårlige til kundeservice. Tak til Lenovo for professionel service - kan anbefales på det kraftigste! Vælg en professionel leverandør til din næste computer.

31 dicembre 2025

Hej,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om de gentagne reparationssager og de fejl, du har oplevet på din computer. Det er naturligvis langt fra den service, vi ønsker at levere.

Det er beklageligt at læse, at de første sager tog så lang tid, at du ved tredje indlevering modtog et prisoverslag, da reklamationsretten var udløbet. Det forstår jeg fuldt ud må have været frustrerende, hvis det var været logistiske forhold, der har været skyld i den lange sagsbehandling.

Derudover forstår jeg udmærket, at det ikke var en tilfredsstillende oplevelse, da butikken ikke kunne hjælpe med at få softwaren geninstalleret, efter at Lenovo havde hjulpet med udbedringen.

Jeg vil meget gerne tage et nærmere kig på sagens forløb, men har dertil brug for lidt flere oplysninger end jeg kan finde frem til her i mailen. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk. Vedhæft gerne dit sagsnummer samt et link til denne anmeldelse, så vi nemt kan finde sagen frem.

Jeg ønsker dig en god dag, trods denne oplevelse.

Prismatch passer ikke

Prismatch passer ikke. Falsk reklame.
Jeg ville købe et Apple Watch men Elgiganten ville ikke matche, så jeg har købt mit ur hos anden udbyder.

16 aprile 2026

Hej Henrik.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Vi er kede af, du ikke kunne få prismatch på det ønskede Apple Watch og beklager meget ulejligheden.

Man kan ellers altid få prismatch hos os, hvis det er samme produkt, der kan købes hos en dansk forhandler - de eneste undtagelser er ift. åbningstilbud, kombi med andre tilbud og abonnementsrabatter.

Vi tager gerne din anmeldelse videre, så vi er sikre på der ikke er tvivl om prismatch fremover og takker igen for, du deler din oplevelse med os.

Rigtig god dag!

Elgigantens Kundecenter

Reperation trækker ud og ingen hjælp

Jeg har haft en vare til reparation/ombytning siden 14 marts. Det blev lovet, at det ville tage 10 dage. Nu står vi her en mdr senere og intet er sket. Jeg har været i kontakt med Elgiganten 3 gange på chat og 2 gange på telefon. Og hvergang er historien "det er lige på trapperme, giv det lidt tid."

Jeg har et link hvor jeg kan følge processen og intet er sket siden 1. april.

Det er ret åbenlyst, at Elgiganten er ret ligeglade og de folk man snakker med har ingen mandat eller muligheder for at gøre andet end at sige "tak for din tålmodighed, der sker noget lige om lidt"

Produktet er 3 mdr gammelt, er under garanti og været defekt fra start,

14 marzo 2026

Hej Henrik,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Jeg beklager, at der har været længere behandlingstid på din servicesag.

Vi sendte dit produkt til vores værksted d. 14/03. Der var længere behandlingstid på vores værksted, så d. 01/04 anmodede vi så producenten om en kreditering.
Producenten har haft lidt længere svartid, hvilket også kan være grundet påsken.

Jeg kan dog heldigvis se, at vi har fået godkendt krediteringen nu. Når du har tid, så henvender du dig blot i Gentofte afdelingen, så får vi sagen afsluttet.

Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Elgigantens Kundecenter

Ingen til at ekspedere ved afhentning

Ingen til at ekspedere ved afhentning. Tog næsten 25 min at få udleveret min bestilte støvsuger. Mange forlod køen, og derfor tog det kun 25 min. Ellers kunne det godt ha taget dobbelt så lang tid. Bestillingen på hjemmesiden var fin nok, men ikke afhentningen

13 aprile 2026

Hej Peter.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Det ærgrer mig virkelig, det har taget så længe at afhente din støvsuger hos os - det beklager vi.

Vores mål er, at både bestilling og afhentning er let, hvorfor vi godt kan forstå det har været et utilfredsstillende besøg.

Jeg sørger for at tage din oplevelse med videre til butikken og ønsker dig en dejlig dag.

De bryder Reklamationsretten

Opdatering :
Jeg skrev på den mail som Elgiganten kommenterede her på anmeldelsen. Det eneste jeg fik ud af det var at butikken nu har fået besked om mine klager og oplevelser i butikken. Så det bliver jo super fedt at komme igen og hente min telefon 👍 Men ingen løsning på problemet. Man tænker jo lidt at de kun kommenterer på anmeldelser herinde så det ligner at de tager det seriøst 😟

De er VIRKELIG ikke dine venner når dine købte ting går i stykker. Selv indenfor reklamationen. De bøjer købeloven og reklamationsretten som de vil, så de kan besværliggøre og trække en reparationssag ud i ekstreme længder.

9 aprile 2026

Hej Daniel,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er jeg meget ked af, at høre.
Det har aldrig været vores intention.

Det skal naturligvis ikke være så besværligt, at få repareret et produkt hos os.

Har du mulighed for at sende os en mail med service-, ordre- eller fakturanummeret samt et link af din anmeldelse, så vil vi heller end gerne se sagen igennem.
social.ccc@elgiganten.dk

På trods af den kedelige proces, ønskes du en god dag.

God og kompetent service

Jeg har købt en fladskærm i jeres Gentofte - afdeling. Her blev jeg mødt af Nicolai, som var både kompetent, hjælpsom og behagelig. Jeg følte mig i trygge hænder og han og I får min varmeste anbefaling.

30 marzo 2026

Hej Jonas,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig meget, at du følte dig i trygge hænder hos Nicolai, og at du generelt oplevede kompetent, hjælpsom og behagelig service.
Det er netop, det indtryk vi ønsker at efterlade vores kunder med, når vores kunder handler i vores butikker!

Jeg har videresendt din ros videre til Nicolai og resten af Gentofte afdelingen, så de også har mulighed for at se din varme anbefaling.

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Elgigantens Kundecenter

Er den der ... nej, ja, nej ... hent i en anden butik

Jeg ventede længe i butikken, uden at blive betjent.
Tog hjem og bestilte varen, som VAR på butikkens lager, men ikke på hylderne. Ventede resten af dagen på at kunne hente den, for blot 10 minutter før lukketid at få at vide at den alligevel IKKE var på lager, men kunne hentes i en anden butik - dagen efter.
Dertil sløve og uengagerede medarbejdere :(

28 marzo 2026

Hej,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Først of fremmest vil vi gerne beklage for denne service, som du har modtaget. Det er ikke vores intention at give denne slags oplevelse efter at have foretaget en bestilling hos os.

Grundet at vi behandler en hel del ordre i løbet af dagen. Kan der forekomme disse lager status fejl. Dette er skam ikke noget som vi ønsker skal være en trend nede i vores butikken, men noget vi hele tiden arbejder på.

Tusinde tak, for at gøre os yderligere opmærksom omkring at dette. Jeg sørger for at personalet bliver informeret omkring dette. Det glæder mig, at du fik tilbudt en anden løsning, så du alligevel kunne få dit produkt som du ønskede.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på social.ccc@elgiganten.dk, så følger vi straks op.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Marcus

Hej Alex,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at din oplevelse med os var god.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt.

Du må have en dejlig dag og god weekend.