Elgiganten A/S - GentofteRecensioni

TrustScore 3 su 5

Nybrovej 2, 2820 Gentofte, DK

Scopri cosa dicono le persone

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su Elgiganten A/S - Gentofte

Scritti dall'azienda

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

Scritti dall'azienda

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Go service .

1 luglio 2026

Hej Marianne,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du blev mødt af god service i butikken i Gentofte.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye produkt.

Du ønskes en god weekend!

Dårlig kundeservice

Frygtelig kundeservice. Bestilte en vare online og bad om at ændre leveringsadressen bagefter. Radiotavshed i 10 dage. I det øjeblik jeg anmoder om at få den leveret til den oprindelige adresse, kan de straks arrangere levering. Meget dårlig

17 maggio 2026

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, at der har været besvær med leveringen af din opvaskemaskine både i form af levering og ændring af adressen.

Jeg prøvede at ringe til dig tidligere i dag for at koordinere noget kompensation. Jeg havde dog ikke held i at træffe dig.

Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så kan vi aftale noget kompensation der.

Valutata 5 stelle su 5

God service ud over, hvad man kan forvente

Elgiganten i Gentofte kunne ikke levere det, som jeg var blevet lovet grundet lagerregistreringsfejl, men i stedet for blot at meddele, at varen var udsolgt, og at jeg ikke kunne få den, ringede de til mig og gav mig muligheden for at få tilsendt varen fra et en anden Elgiganten butik uden at skulle betale fragt. En så god service fortjener 5 stjerner!

23 giugno 2026

Hej Henrik,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at butikken i Gentofte fik kontaktet dig hurtigt, og at de fandt dig en god løsning.

Den oplevelse de har efterladt dig, er den positive oplevelse, vi altid bestræber os efter at levere.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt, når du modtager det.

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kundeservice & dårlig ødelagt skærm

Jeg har haft købt en UltraGear skærm fra Elgiganten i Gentofte, som er modtaget ødelagt. Det er i bund og grund ikke selve det at skærmen er ødelagt som trygger, men deres måde at håndtere sagen. Det skal lige siges til at starte med, at jeg ventede 5-6 uger før jeg modtog den her skærm, og da jeg endelig modtog den, så havde de ikke sendt mig strømforsyningen med til den. Det gjorde så at jeg måtte bestille en strømforsyning hjem til skærmen selv, uden jeg brokkede mig over det, hvilket jeg nok burde gøre. Jeg bestilte strømforsyningen hjem lidt over 4 uger efter jeg modtog skærmen, fordi for mig er 250 kr meget at skulle undvære, da jeg er på kontanthjælp. Da jeg modtager strømforsyningen sætter jeg den til med det samme og kan se at skærmen er ødelagt i højre side, hvor der også er flimmer på skærmen når jeg tænder den. Jeg ringer selvfølgelig til kundeservice og forklare, og Sais fra Elgiganten Gentofte ringer så tilbage en dag efter. Jeg får til at starte med at vide jeg bare kan indleverer den i nærmeste Elgiganten og få mine penge retur. Meeeen, så ringer Sais igen, og fortæller at der er gået over en måned fra jeg modtog skærmen til at jeg ringer og brokker mig, så derfor kan jeg ikke få pengene retur!?!?!??! Jeg forklare Sais at jeg har ventet 6 uger på den her skærm, derudover havde de ikke sendt min strømforsyning med, så jeg kunne ikke teste skærmen..... Så her står jeg tilbage efter 2 måneders frustration og fået dårlig kundeservice, et forfærdeligt produkt og udover det når jeg ligger tingene sammen, så fornemmer jeg lidt en butik der har været klar over skærmen ikke fungerede. De sendte skærmen i en kæææææmpe kasse, som var helt intakt, propfyldt med bobbelplast, så jeg nægter at tro det har noget med transporten at gøre, fordi tjek lige billedet engang, umuligt at en så buet skærm kan blive skadet på den måde, hvor man tydeligt kan se skaden er kommet indenfra og ikke udefra skærmen.
Bonus info: skærmen var købt som udstillings model, men i god stand, og det var den eneste tilbage. Så kan i selv drage konklusion om, om det har været med vilje eller ej, husk lige på der ingen strømforsyning var sendt med, det ellers meget snedigt forsøgt.

23 giugno 2026

Hej Joachim,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot og tak for en behagelig samtale.

Det er beklageligt at læse, at der har været forsinkelse på din skærm, at du selv har skulle skaffe strømforsyning, og at der har været forskellige meldinger om hvor vidt vi kunne tage skærmen retur.

Jeg er dog glad for at efter telefonisk aftale, at vi kan komme og hente skærmen på fredag, og du kan få pengene tilbage.

Som telefonisk aftalt så når alt er afsluttet i din sag, så vil vi gerne kigge på noget kompensation og at få dækket omkostningen på strømforsyningen. Når alt er afsluttet, så er du derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Dårlig service,

Dårlig service,
1 stjerne – Meget dårlig kundeservice

Jeg købte et TV hos Elgiganten sidste år, fordi der var skygger på skærmen. Elgiganten sendte TV’et til reparation, men jeg fik ikke at vide på forhånd, at
det kunne koste mig penge. Efterfølgende fik jeg besked om, at de ikke kunne se fejlen, og at jeg selv skulle betale for reparationen.

Da jeg hentede TV’et tilbage, havde de glemt TV-benene. Nu skal jeg vente på, at de kommer fra Sverige, og jeg skal selv hente dem i butikken. De kan ikke sendes til mig, selvom det er Elgigantens fejl.

Meget dårlig kommunikation og kundeservice. En frustrerende oplevelse, som jeg ikke kan anbefale.

Ordrenummer: 2121916338

22 giugno 2026

Hej Anette,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, hvis der ikke blev informeret på forhånd, hvis du skulle betale for reparationen af dit TV.

Vi ønsker naturligvis altid at være transparente overfor vores kunder. Når du indleverer et produkt til reparation, så leder vi efter reklamationsberettiget fejl. Hvis der ikke bliver fundet en reklamationsberettiget fejl, så vil man modtage et prisoverslag, og så kan man selv vælge om man vil betale for reparationen.

Det er dog begrænset, hvad jeg kan se om din sag. Du er derfor velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger vi for, at sagen bliver fulgt op.

Jeg sætter stor pris på, at du oplevelse med os.

Took order

Took order, payment and everything and cancelled the order later. Not cool.

13 giugno 2026

Dear Devershi,

Thank you very much for taking the time to review us on Trustpilot.

We sincerely apologize that you did not receive your order as planned due to a stock error. This was never our intention.

We continuously strive to improve, and we actively use feedback from our customers to achieve this.

Despite your unfortunate experience, we wish you a pleasant day.

Kind regards,
Elgiganten Customer Service

Valutata 3 stelle su 5

Bestilte et headset til afhentning…

Bestilte et headset til afhentning fordi jeg tænkte det ville gå hurtigere.. Men lidt for lang kø til afhentning når den deles med service og reparation køen. Havde været hurtigere hvis jeg bare fandt produktet i butikken og gik direkte til kassen.

15 giugno 2026

Hej,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er meget beklageligt, at du skulle vente langt tid, for at hente din ordre.
Det har aldrig været vores intention.

Vi bestræber os hele tiden efter at blive bedre, og vi bruger aktivt vores kunders feedback til netop det formål.

Jeg håber dog, at du får stor glæde af dit nye produkt.

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte med click og collekt kl 7 stod…

Bestilte med click og collekt kl 7 stod i butikken kl 10og fik varen udleveret af en flink,medarbejder

12 giugno 2026

Hej Birgitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at din Klik og Hent-bestilling fungerede hurtigt og som forventet, og at du blev mødt af en venlig medarbejder i butikken. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give – nemt, hurtigt og med god service hele vejen.

Tak fordi du valgte Elgiganten, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Ha' en god dag.

Absurd og skræmmende oplevelse

Jeg har desværre haft en ekstremt frustrerende og efter min mening uacceptabel oplevelse med Elgiganten (Gentofte og kundeservice) i forbindelse med en reklamationssag på en iPhone 16 købt i februar 2025.

Telefonen begyndte efter kort tid at få alvorlige problemer med SIM-kortet. Fejlen startede periodisk, hvor telefonen pludselig ikke kunne læse SIM-kortet, men senere udviklede det sig til, at den slet ikke kunne registrere SIM-kort længere – heller ikke med andre SIM-kort. Samtidig blev telefonen meget varm uden brug.

Jeg kontaktede Apple Support, som via fjern-diagnostik kunne se, at der var problemer med enheden, og jeg indleverede derfor telefonen til Elgiganten Gentofte under reklamation.

Ved første indlevering kunne medarbejderen i butikken selv konstatere problemet og beskrev det til værkstedet. Alligevel kom telefonen retur med beskeden:
“Ingen fejl fundet.”

Elgiganten forsøgte efterfølgende at argumentere for, at dette ikke talte som et “reelt reparationsforsøg”, fordi værkstedet ikke kunne genskabe fejlen – på trods af at fejlen både var beskrevet fra start og senere igen blev bekræftet af deres egne medarbejdere.

Telefonen blev sendt ind igen, denne gang fordi en medarbejder i butikken igen selv oplevede SIM-fejlen direkte ved disken. Alligevel fortsatte Elgiganten med at fastholde, at første indlevering “ikke talte”.

Herefter begyndte sagen for alvor at blive absurd.

Jeg ventede ugevis på telefonen. Status stod i meget lang tid som “reparation afsluttet på værkstedet”, uden at telefonen blev sendt tilbage til butikken. Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at telefonen var “repareret og testet”, men alligevel skete der intet i flere uger.

Til sidst kunne Elgiganten ikke længere finde telefonen.

Jeg fik herefter oplyst, at den sandsynligvis var bortkommet i deres system/logistik, og jeg blev derfor krediteret for telefonen. Jeg måtte være i telefonisk kontakt med en “kontakt person” jeg nu havde fået stillet til rådighed i kundeservice. Fordi Gentofte butikken trods gentagne rykkere fra kundeservice aldrig kontaktede mig for at give mig mine penge tilbage. Det endte simpelthen med at jeg måtte køre ud i butikken før der skete noget. Jeg accepterede krediteringen og brugte pengene på at købe en ny iPhone 17 hos Elgiganten, hvor jeg selv betalte differencen.

Jeg troede dermed, at sagen endelig var afsluttet.

Men ca. 14 dage senere modtog jeg pludselig en automatisk SMS om, at min “reparerede” telefon nu var klar til afhentning.

Den telefon, som Elgiganten tidligere ikke kunne finde.

Telefonen var altså pludselig dukket op igen efter hele sagen allerede var afsluttet med kreditering og nyt køb.

Under hele forløbet har jeg oplevet:

- Modstridende oplysninger fra kundeservice
- Gentagne forsøg på at omdefinere reklamationsretten
- Lange svartider
- Manglende overblik internt
- Ekstremt dårlig logistik
- Mangelfuld kommunikation mellem butik, værksted og kundecenter
- Forsøg på at “nulstille” reklamationsforløbet ved at oprette nye sagsnumre

Jeg måtte selv bruge enorme mængder tid på:

- telefonopkald
- mails
- dokumentation
- opfølgning
- kontakt med Apple
- og offentlige anmeldelser for overhovedet at få sagen taget seriøst.

Det mest bekymrende i hele forløbet er dog, at Elgiganten i en periode reelt ikke vidste, hvor min telefon befandt sig. Havde telefonen ikke været nulstillet inden indlevering, kunne dette have været en alvorlig sikkerheds- og privatlivssag.

Hele sagen har efterladt et indtryk af et system med meget lidt kontrol over egne reparationsforløb og en kundeservice, der virker mere fokuseret på interne definitioner og processer end på faktisk at løse kundens problem. Og generelt en butik der intet aner om love og regler og fuldstændig kører efter deres egne regler også selv hvis de er direkte i strid med loven.

Jeg kommer fremover til at tænke mig meget grundigt om, før jeg køber dyre produkter hos Elgiganten igen.

1 giugno 2026

Hej Daniel,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det sætter vi pris på, selvom det naturligvis er meget beklageligt at læse om dit forløb.

Vi er oprigtigt kede af den meget frustrerende og langstrakte proces, du har været igennem i forbindelse med din reklamationssag. Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Din beskrivelse af både fejlforløbet, håndteringen mellem butik, værksted og kundeservice samt den manglende fremdrift og overblik, tager vi meget alvorligt.

Det er især beklageligt, at sagen udviklede sig med modstridende meldinger, ventetid og i sidste ende usikkerhed omkring, hvor din enhed befandt sig. Det er naturligvis ikke acceptabelt, og vi forstår godt, at det har påvirket din tillid til os.

Vi er dog glade for, at du trods alt fik en kreditering og dermed en afslutning på sagen, selvom vejen dertil har været langt mere besværlig, end den burde have været. At telefonen efterfølgende dukkede op igen og udløste en afhentningsbesked, understreger desværre også, at der har været svigt i vores interne processer.

I forhold til datasikkerhed vil vi gerne supplere med, at kunder altid bliver bedt om at nulstille deres enhed inden indlevering – netop for at beskytte personlige oplysninger. Hvis det ikke er gjort på forhånd, bliver enheden nulstillet som en del af vores håndtering. Det ændrer dog ikke på, at situationen omkring den bortkomne telefon ikke er tilfredsstillende.

Vi tager din feedback med videre i arbejdet med at forbedre både vores reklamationshåndtering, interne kommunikation og logistik, så lignende forløb kan undgås fremadrettet.

Du ønskes en god dag.

Kan virkelig ikke anbefales

Hvis du vil opleve, hvor lidt opmærksomhed man kan få som betalende kunde, så tag i Elgiganten i Gentofte og hent en click‑n‑collect. Personalet er fuldt optaget af at tale om byture og promiller, mens du, som en slags baggrundsfigur, bare står og venter.
Når du endelig får kontakt, virker det næsten som en forstyrrelse. Man går derfra med en vare, ja, men mest af alt med en fornemmelse af, at kundeservice var noget, der blev glemt et sted mellem fredag aften og lørdag morgen.

31 gennaio 2026

Hej Sune,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentningen af din Klik og Hent-ordre.

Det er naturligvis ikke den slags oplevelser, vi ønsker at give vores kunder, og vi vil gerne beklage dette mange gange.

Vi tager denne slags feedback meget alvorligt, og jeg vil derfor sørge for at følge op på det internt med butikken.

Vi håber, at få muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang og ønsker dig i hvert fald en god weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin og imødekommende betjening

Bestille en vare på hjemmesiden click and collect, kunne hente den efter en halv time, meget nemt og velfungerende service

Hej Knud,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at din oplevelse med os var god. Samt vores service er velfungerende og nem tilgængelig for jer.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber, at du får glæde af dit nye produkt.

Valutata 1 stelle su 5

Kørt forgæves til El Giganten. Systemet virker ikke.

Kørte ned til Elgiganten for at få en toner til en printer.
Toner TN-1050 til en Brother printer. På Elgigantens hjemmeside kunne jeg se der var 4 på lager i Gentofte.
Da jeg kom ned i butikken var der ingen toner. Jeg forklarede, at jeg følte mig snydt, da jeg var kørt hele vejen fra Rungsted. Jeg blev mødt af en sælger der sagde, at jeg bare kunne bestille den på nettet. Det gjorde jeg så hos Proshop til kr: 332 kr. (El-gigantens pris var 579 kr.)

Hej Kim,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, hvis der har været lagerfejl på hjemmesiden omkring lagerholdning i butik, og hvis du har kørt langvejs forgæves.

Det sker, at der nogle gange er lagerfejl i vores butikker. For at undgå at køre forgæves, så vil vi altid henvise til, at man opretter ordren som en klik og hent.

Når du opretter en klik og hent, så indenfor en times tid, så gør butikken så varen klar til afhentning. Hvis der er en lagerfejl, så informer butikken også om dette indenfor en times tid.

På den måde, så får man hurtigt svar på om varen er på lager eller ej, uden man har behov for at køre derud.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har været i jeres butik i Gentofte…

Jeg har været i jeres butik i Gentofte dags dato.

Her køber jeg en sonos højtaler til fjernsynet.

Jeg fortæller vi skal købe en anden Sonos, end den vi har i dag “, fordi tv’et ikke kan håndtere spdif.

Han forsikrer mig at Sonos i dag udelukkende benytter hdmi.

Det er overhovedet ikke tilfældet, for da vi kommer hjem og pakker æsken op, er der kun udtag til spdif!

Jeg er enormt frustreret over at få så dårlig en vejledning, og købe katten i sækken hos jer.

Jeg vil have mine penge retur og I må gerne sende mig en returlabel på jeres regning. Det kan simpelthen ikke været måden man driver forretning på det her!

Hej Alex,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er meget ked af at høre, at du er blevet fejlvejledt i forbindelse med købet af denne soundbar.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med en returnering, men da købet ikke er tilknyttet en kundeprofil, har vi brug for lidt flere informationer for at kunne lave et label.

Derfor må du meget gerne kontakte os direkte på social.ccc@elgiganten.dk - vedhæft gerne dit ordrenummer samt kontaktoplysninger, så vi nemt kan hjælpe dig videre.

Du ønskes en god dag!

Elgiganten reklamations håndtering

Elendig håndtering af reklamation på produktet Screen Zagg som Elgiganten påstår de er "fagfolk" til at montere og sælges som en fantastisk løsning. Screen Zagg kr.499,- holdte kun ca.7 mdr. så skred det af da der kom varme og sommer. Elgiganten vil ikke montere et nyt u/beregning men vil have kr. 99,- for at sætte nyt på. Dyr løsning efterhånden og umuligt at reklamere andre steder hos Elgiganten end hos dem der står i forretningen og der ikke har nogen bemyndigelse til andet end at sige nej. Elgiganten skulle måske oplyse om hvilken varer de ellers har i deres butikker, hvor de ikke mener de skal følge alm. reklamationsret.

1 giugno 2026

Hej Jørgen,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er meget beklageligt, at din skærmbeskyttelse ikke holder, som forventet.

Dog opkræves der et mindre gebyr, for at tilsætte en ny skærmbeskyttelse på din enhed.

På trods af den kedelige oplevelse, ønskes du en god dag.

Vildledende markedsføring

Vi købte en ledning til en oplader, som lå i en stor kurv med prisen 159 kr. Men da vi skulle betale, kostede den 209 kr. Ekspedienten sagde, at de blot udstillede alle ledningerne i kurven men at det jo KUN var den ledning, der var afbilledet på selve skiltet, som kostede 159 kr. - altså ikke de 3 andre modeller, som ellers også lå i kurven.
Det er ikke så meget den ekstra 50’er i sig selv, men følelsen af at gå ud af butikken og føle sig snørret og bevidst snydt. Ufin oplevelse.

30 maggio 2026

Hej Trine,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse – og vi forstår godt, at det føles ubehageligt at gå fra en handel med en oplevelse af at være blevet vildledt. Sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Prisskiltningen skal altid være tydelig og korrekt, så man som kunde nemt kan se, hvad de enkelte produkter koster – også når flere varer ligger samlet. Det lyder desværre ikke til at have været tilfældet her, og det beklager vi.

Selvom der kan være forskellige modeller samlet i samme område, er det vores ansvar at sikre, at det fremgår klart, hvilken pris der gælder for hvad. Det tager vi med videre, så det kan blive håndteret bedre fremover.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det.

God dag.

Kunde”service” umulig selvbetjening

Jeg køber en vaskemaskine med levering og opsætning. På hjemmesiden gøres opmærksom på at hvis der skal installeres i en kælder skal man kontakte dem. Det forsøger jeg så af flere omgange. Desværre lander man i en automatiseret båndslynge af hvis .. tryk .., det kører bare i ring. Ingen mulighed for at komme igennem. Skriver en mail til kundeservice, der efter 2 døgn ringer og beder om fotodokumentation, har på det tidspunkt forladt matriklen. Mangler omtanke i opsætningen.

26 maggio 2026

Hej Mette,

Mange tak, fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg har fuld forståelse for, at udfordringer med at komme igennem vores telefonlinje kan være frustrerende i visse situationer.

Jeg er derfor glad for, at det lykkedes os at få kontakt, så jeg kunne vejlede dig i, hvordan du fremover nemmere kan komme igennem til os og få hurtigere assistance.

Vi fik samtidig gennemgået din kommende levering. Da vi ikke på forhånd kender de konkrete forhold i kælderen, er det ikke muligt at vurdere, om leveringen kræver én mand, eller om der er behov for en speciallevering. Vi vil derfor forsøge levering på tirsdag, hvorefter vores vognmand kan tage den endelige vurdering på stedet.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du bliver glad for dit nye produkt, når det bliver leveret.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Meget dårlig service oplevelse hos EL Giganten

Vi har købt en Nespresso kaffemaskine, som efter 2 år skulle repareres. Vi får at vide, at maskinen skal sendes til Sverige. Og det tog over 2 måneder før vi fik den tilbage igen.
Desværre har vi fået maskinen tilbage i dårligere stand end da vi afleveret den i en kasse, med bobleplast rundt om.
Maskinen har fået ridser, vandbeholderen mangler og mælkeskummeren mangler.
Vi har intet hørt fra EL Giganten, alt i alt en meget dårlig oplevelse. Det kostet os over 1600 kr.
Og vi mangler stadig vores ting til kaffemaskinen, her 20 dage efter vi hentet den efter endt reparation.
Kan ikke anbefale at bruge deres reparationsservice.

Tilføjelse d. 17. juni:
Har nu hørt fra El Giganten, men vandbeholderen der mangler, den kan vi først modtage om nogle uger fordi den er i restordre.
Men jeg ringet til Nespresso, og de fortalte den ikke er i restordre. De har den på lager.
Så ikke nok med det har været en meget dårlig oplevelse. El Giganten skriver usande ting, og gør intet for at få det bragt i orden.

5 maggio 2026

Hej Mads,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Vi beklager virkelig ulejligheden i forbindelse med jeres reparation, da både behandlingstiden, stand og manglende dele på ingen måde er en acceptabel service.

Jeg kan godt se, du har henvendt dig lige efter modtagelse af kaffemaskinen og meldt fejlene videre. Dette skal vi naturligvis følge op på, så sagen kan afsluttes omgående.

Vi er på nuværende tidspunkt i kontakt med butikken, der sørger for at kontakte jer direkte ifm. at få afhjulpet de beskrevne mangler.

Skulle der være spørgsmål eller yderligere detaljer til forløbet, er I mere end velkomne til at henvende jer på social.ccc@elgiganten.dk

Rigtig god dag!

David

Enkelt og nemt.

Enkelt og nemt.

23 maggio 2026

Hej Anne,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Du ønskes en god dag!

Hi Grzegorz,

Thank you very much for taking the time to review us on Trustpilot.

I am glad that you received a quick delivery of your order and that the prices were good for your expectations.

We greatly appreciate your positive feedback and I hope you enjoy your new product.

Have a nice day.

Kind regards
Elgiganten's Customer Service

Valutata 3 stelle su 5

Printeren fungerer rigtig godt.

Printeren fungerer rigtig godt og er super nem at have med på farten. Desværre fremgår det ingen steder, at batteriet ikke følger med i købet. Det var ret irriterende at finde ud af, da vi pakkede den ud af kassen. Det burde stå tydeligere på hjemmesiden.

20 maggio 2026

Hej Yigal,

Tak for din anmeldelse!

Vi har undersøgt det du beskriver og vi kan godt se at der ikke fremgår af hjemmesiden at batteri ikke medfølger. Der står dog heller ikke information om at produktet kan bruges med batteri.

Det får vi undersøgt nærmere så vi kan få opdateret hjemmesiden med de relevante oplysninger. Tak for at gøre os opmærksomme på dette.

God dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più