Vi har købt en Nespresso kaffemaskine, som efter 2 år skulle repareres. Vi får at vide, at maskinen skal sendes til Sverige. Og det tog over 2 måneder før vi fik den tilbage igen. Desværre har v... Leggi di più
God kundeservice. Jeg havde købt det sidste PS spil til click og collect, men det var ikke meldt klar efter de to timer. Jeg blev ringet op af en super-flink medarbejder, som med stor beklagelser ku... Leggi di più
Forleden dag kom vi til Elgigantens afdeling i Gentofte angående en vandhane som gav problemer. Selv om den ikke længere var under garanti, fik vi stor hjælp af hr. Laith, som undersøgte, hvor og hvor... Leggi di più
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Nybrovej 2, 2820, Gentofte, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Desværre har vi fået maskinen tilbage i dårligere stand end da vi afleveret den i en kasse, med bobleplast rundt om.
Maskinen har fået ridser, vandbeholderen mangler og mælkeskummeren mangler.
Vi har intet hørt fra EL Giganten, alt i alt en meget dårlig oplevelse. Det kostet os over 1600 kr.
Og vi mangler stadig vores ting til kaffemaskinen, her 20 dage efter vi hentet den efter endt reparation.
Kan ikke anbefale at bruge deres reparationsservice.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Printeren fungerer rigtig godt og er super nem at have med på farten. Desværre fremgår det ingen steder, at batteriet ikke følger med i købet. Det var ret irriterende at finde ud af, da vi pakkede den ud af kassen. Det burde stå tydeligere på hjemmesiden.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Der var engang…. I dag er Elgiganten lig med 1 stjerne. Det anden gang jeg sender en ting ind til service og de glemmer fuldstændig til sagen. Servicen er fin lige indtil man køber produktet, derefter venter man 3 måneder på at få status på sin service sag. De flinke i telefonen også men der sker bare ingenting.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Købte en Miele kondenstørretumbler som outlet-produkt, hvor der var beskrevet en mindre bule i siden. Ifm med levering og indbæring, som var bestilt ifm købet, så pakker transportør tørretumbleren ud og vi opdager en langt større skade oven på tørretumbleren. Transportør tager billeder og registrerer skaden i systemet og jeg kontakter kundeservice 3 dage i træk (!!!) for en afklaring, men Elgiganten Gentofte, der åbenbart er ansvarlig internt, vender først tilbage på 4. dagen og tilbyder så et lille nedslag i pris på 1.200 kr. Det er for lavt et nedslag i min optik for så markant en skade, jeg kræver et nedslag på 2000 kr. men det vil Elgiganten ikke acceptere og jeg har derfor ophævet købet og bedt dem om at hente tørretumbleren. Her kræver de så at jeg endnu en gang skal være til stede i et interval på 6 timer, altså at jeg skal tage endnu en hel dag fri! De har ikke styr på deres outlet-produkter i Gentofte, håber de selv er tilfredse, jeg er i hvert fald ikke og Elgiganten har nu mistet ikke bare dette salg, men en kunde for altid. En af de medarbejdere, jeg havde kontakt med i kundeservice gav også udtryk for, at det er en klassisk ting, at et outlet-produkt har flere skader end beskrevet.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Det kostede os 2350 kr at få leveret et køleskab til 8000 kr! Fordi de ikke var forberedt på opgaven, da de leverede og måtte sende to mand for at få det de sidste ti meter. De ti meter kostede os 950 kr…. MEGET dårlig service. Som altid.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Jeg bestilte to Philips Hue-pærer via Click & Collect hos Elgiganten Gentofte, da varen stod som værende på lager. Cirka en time senere modtog jeg en SMS om, at butikken havde travlt, men at de arbejdede så hurtigt som muligt på at gøre ordren klar, hvilket selvfølgelig er helt forståeligt.
Omkring 20 minutter senere – ca. 45 minutter før lukketid – blev jeg dog ringet op og informeret om, at de kun havde én af pærerne på lager. Jeg fik samtidig besked om, at jeg kunne hente begge pærer i en anden butik samme dag. Jeg blev henvist til Elgiganten Herlev, men da jeg ankom, viste det sig, at butikken lukkede kl. 17.00 – ikke kl. 18.00, som jeg var blevet oplyst om telefonisk.
Jeg kørte derfor tilbage til Elgiganten Gentofte og nåede heldigvis ind i butikken 15 minutter før lukketid, hvor jeg fik mulighed for at købe den ene pære, de faktisk havde på lager. Dette er grunden til, at anmeldelsen ender på 2/5⭐️ fremfor 1/5⭐️

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
God online brugeroplevelse. Click & Collect fungerer perfekt.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Skulle nok en gang vente næste 20min i Elgiganten i Gentofte for at hente min vare som allerede var købt og lå klar via “klik og hent” fordi medarbejderne hellere ville stå ude bagved end hjælpe kunder. Jeg havde endda det næste nummer i køen..

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
For 3. gang har vi købt en bærbar computer hos Elgiganten - og det har været en gigantisk dårlig oplevelse - igen. Vi købte en Lenovo bærbar computer i Elgiganten Fisketorvet, og bad om alt den forsikring, garanti m.m. vi kunne. En bærbar kan forsikres i op til 2 år og der er fabriksgaranti i 2 år - dvs. hvis der er forsikringsskader indenfor 2 år får Elgiganten refusion fra fabrikanten/leverandøren - ingen udgift for Elgiganten. Vi har haft den bærbare til reparation hos Elgiganten 3 gange - de første 2 gange da der var problemer med opstart eller med strømforsyningen - første gang i 3 uger frem og tilbage til værkstedet i Malmö, Sverige - 2. gang i 6 uger frem og tilbage til værkstedet i Norge. Dårlig kommunikation betød, at vi fik skiftende besked om at computeren var lavet og kunne hentes, så fik vi besked om at den ikke var til afhentning, men var sendt til Norge igen, så fik vi besked om at alt var ok og at den kunne hentes uden beregning - for så at få beskeden om, at den ikke kunne laves og at alt skulle skiftes indeni. Alt dette mens garantien udløb da det nu var over 2 år siden købet. Regningen hos Elgiganten lød på kr. 5.500,- hvis vi ville havde den tilbage og så ville den virke. En computer købt for 6.500,- skulle altså laves for 5.500,-??! På opfordring fra personalet i Elgiganten Gentofte kørte vi til et lokalt værksted, der ville se på den for 300,- hvilket de gjorde, og mente de kunne udskifte strømforsyningen for 3.000,- og ellers var det gratis. De fortalte også, at hvis vi havde registreret computeren hos Lenovo.com da vi købte den, kunne vi have fået forlænget garantien - og så ville reparationen have været gratis. Det skulle Elgiganten have oplyst om ved købet - men det gjorde de aldrig. Vi endte med at sende computeren på værksted hos Lenovo, som selv hentede og leverede den, og sendte til sidst en regning på 1.495,- for reparation, da garantien var udløbet måneden tidligere, mens vi havde haft computeren frem og tilbage hos Elgiganten. Det eneste de ikke gjorde var at geninstallere det software som computeren var købt med. Det skulle vi ordne hos Elgiganten, der dog nægtede at gøre dette gratis. Ved henvendelse i Elgiganten Gentofte nægtede chefen for reparationer at geninstallere det software vi allerede havde købt én gang - og som de skulle bruge et par timer på at have stående og installere i baggrunden - for som han sagde "hvis vi havde brugt 5.500,- på reparation hos dem, så havde de jo gjort det gratis". Vi var ellers blevet anbefalet af Elgigantens egen telefonsupport at henvende os i butikken og få det geninstalleret gratis. Endnu en fuser - en dårlig oplevelse for 3. gang - og sidste gang vi har købt en computer hos Elgiganten. Gode til at sælge - men gigantisk dårlige til kundeservice. Tak til Lenovo for professionel service - kan anbefales på det kraftigste! Vælg en professionel leverandør til din næste computer.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Prismatch passer ikke. Falsk reklame.
Jeg ville købe et Apple Watch men Elgiganten ville ikke matche, så jeg har købt mit ur hos anden udbyder.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Jeg har haft en vare til reparation/ombytning siden 14 marts. Det blev lovet, at det ville tage 10 dage. Nu står vi her en mdr senere og intet er sket. Jeg har været i kontakt med Elgiganten 3 gange på chat og 2 gange på telefon. Og hvergang er historien "det er lige på trapperme, giv det lidt tid."
Jeg har et link hvor jeg kan følge processen og intet er sket siden 1. april.
Det er ret åbenlyst, at Elgiganten er ret ligeglade og de folk man snakker med har ingen mandat eller muligheder for at gøre andet end at sige "tak for din tålmodighed, der sker noget lige om lidt"
Produktet er 3 mdr gammelt, er under garanti og været defekt fra start,

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Ingen til at ekspedere ved afhentning. Tog næsten 25 min at få udleveret min bestilte støvsuger. Mange forlod køen, og derfor tog det kun 25 min. Ellers kunne det godt ha taget dobbelt så lang tid. Bestillingen på hjemmesiden var fin nok, men ikke afhentningen

Opdatering :
Jeg skrev på den mail som Elgiganten kommenterede her på anmeldelsen. Det eneste jeg fik ud af det var at butikken nu har fået besked om mine klager og oplevelser i butikken. Så det bliver jo super fedt at komme igen og hente min telefon 👍 Men ingen løsning på problemet. Man tænker jo lidt at de kun kommenterer på anmeldelser herinde så det ligner at de tager det seriøst 😟
De er VIRKELIG ikke dine venner når dine købte ting går i stykker. Selv indenfor reklamationen. De bøjer købeloven og reklamationsretten som de vil, så de kan besværliggøre og trække en reparationssag ud i ekstreme længder.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Jeg har købt en fladskærm i jeres Gentofte - afdeling. Her blev jeg mødt af Nicolai, som var både kompetent, hjælpsom og behagelig. Jeg følte mig i trygge hænder og han og I får min varmeste anbefaling.

Risposta di Elgiganten A/S - Gentofte
Jeg ventede længe i butikken, uden at blive betjent.
Tog hjem og bestilte varen, som VAR på butikkens lager, men ikke på hylderne. Ventede resten af dagen på at kunne hente den, for blot 10 minutter før lukketid at få at vide at den alligevel IKKE var på lager, men kunne hentes i en anden butik - dagen efter.
Dertil sløve og uengagerede medarbejdere :(