Vi fik hvad vi havde bestilt med megen møje og besvær. Min mand havde nær ikke fået den forudbetalte vare, fordi han ikke havde min telefon med. Varen var betalt med hans dankort.
L'azienda ha risposto
Der er en rigtig god medarbejder der heder Hasan han er den bedste medarbejder giv ham en lønforhøjelse han er en gutter man vi købte pokemon pakker min ven,bror og mig og så købte han også en sammen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Enkelt og hurtigt. Fandt det jeg skulle bruge på hjemmesiden lørdag, betalte online og kunne hente allerede søndag og det tog 5 min.
Vejledningen i butikken var lig 0. Vi kørte op i butikken for at se den vare, vi havde fundet på tilbud på hjemmesiden. Den var ikke udstillet i butikken. Medarbejderen, som blev ved med at rende og... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Hjørringvej 161B, 9900, Frederikshavn, Danimarca
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Jeg var gennem Elgiganten valgt at flytte over til 3.
Jeg Beder om vi skal flytte over D. 16 juni da vores andre abonomenter udløber der.
Dette er så fint da vi står i Elgiganten.
Marts måned begynder jeg så at få regninger fra 3 med fiktive numre.
Jeg ringer ind til 3 og undre mig over vi har fået en regning på fiktive numre når vi først skal have flyttet vores numre i juni måned.
3 fortæller det er for at oprette at vi snart flytter over til dem.
De fortæller der er sket en fejl i Elgiganten og de er kommet til at oprette vores numre for tidligt. Vi skal derfor kontakte Elgiganten for at få lavet dette op.
Derudover fortæller hun at hun vi kontakte 3 højere Oppe da vi naturligvis ikke skal betale en regning som vi ikke får noget for.
Nogle dage senere ringer de fra 3 og siger de har snakket med dem højere oppe og regningen nu bliver slettet.
Jeg tager i Elgiganten og snakker med manden der har lavet den fejl. Han kan godt se der er sket en fejl, han kan dog ikke rette i den kontrakt og kontakter derfor 3.
Herefter får jeg at vide af Elgiganten jeg selvfølgelig ikke skal betale for den fejl de har lavet. Og der nok skal komme styr på det, det er dog 3 der skal rette i den kontrakt da Elgiganten ikke kan gøre dette.
Jeg får nu en ny regning, hvor der står jeg endnu ikke har betalt min regning fra 3, jeg ringer igen derind og han kan ikke se der er skrevet noget ned om jeg har snakket med dem før, men han kan ikke rette i min kontrakt får jeg at vide det er kun Elgiganten.
Han vil dog gøre alt hvad han kan for at få fjernet den regning.
I dag jeg jeg så fået en rykker da jeg ikke har betalt deres regning ???????
Hvad gør man lige når der ikke er nogen der kan rette I ens kontrakt ?
Jeg kommer på ingen måde til at betale den regning som 3 flere gange har lovet at slettet.
Og hvis jeg så ofte skal rende i henholdsvis Elgiganten og ringe til 3 så har jeg da ikke tid til at arbejde mere ….
Jeg håber inderligt at mine abonomenter bliver slettet så jeg ikke skal flytte her over alligevel.
Dette er bonde fangeri der vil noget !

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Jeres sms system virker åbenbart ikke så vi kørte bare en ekstra tur

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Hjemmeside som er nem at finde rundt i, og meget nemt at handle på :)

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Service er i orden.Udvalget er stort, og priserne er ok.

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Mega god service og meget hjælpsom af ansatter i butikken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Vi købte et TCL TV 86” i april 2025.
Tv’et får en fejl i december 2025, og der skal en teknikker på. Elgigantens Kundeservice var ok til at hjælpe og vejlede til at starte med. Udfordringen opstår først da TCL ikke reagere ved at sende en teknikker da fejlen skal video dokumenteres. Efter 3 uger med mail og tlf opkald til Elgiganten kundeservice og TCL bad jeg om at tale med afdelingen i FR-HAVN, hvor TV’et var købt, da jeg ønskede handlen gå tilbage. Det sker efter vi gentagne gange er blevet talt rigtig grimt til af TCL hvor vi til sidst siger stop og beder Elgiganten overtage kommunikationen. Elgiganten FRH, siger at De kunne ikke lade handlen gå tilbage, de kunne dog sende deres egne teknikere ud, jeg skulle dog selv tage tv’et ned og pakke det ind til transport i evt bobelplast. Jeg vil så miste mit TV i op til 3 uger, og de kunne ikke give et tilsvarende erstatnings produkt i den periode mit TV var til REP. dette uagtet det er en del af Elgiganten’s egne betingelser og de skilter med på hjemmesiden. Håber mit TV kommer til at virke igen, for er glad for mærket TCL men skal jeg købe et nyt, bliver det ikke i Elgiganten med den service de levere her, og den håndtering de har haft i denne sag. Kundeservice Elgiganten har generelt været hjælpsomme når jeg har talt med dem, de har dog ikke kunnet gøre noget grundet deres egne interne regler, den lokale butik i Frederikshavn har fejlet deres ansvar groft. Jeg er endnu ikke blevet tilbudt nogen former for kompensation for den tid mit TV ikke har fungeret.

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Der er en rigtig god medarbejder der heder Hasan han er den bedste medarbejder giv ham en lønforhøjelse han er en gutter man vi købte pokemon pakker min ven,bror og mig og så købte han også en sammen med os

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Vi købte et nyt tcl 65" tv som ikke ville gå på YouTube, internettet var ustabilt mv. Så vi byttede til et 65" Samsung tv inden for de 10 dage. Da vi kommer hjem med Samsung tv'et er det skævt hele vejen ned i de ene side, i en blød kurve. Det er ikke sket under transport, for det har lagt fladt ned og hverken kasse eller flamingo har en eneste skræmme. Da vi så kører ned med det igen dagen efter, bliver vi mødt med beskeden at det er der en tekniker der skal kigge på, og vi skal vente op til 14 dage før der kommer en afgørelse! Trods ekspedienten siger det ikke kan være sket under transport! Det er den værste service vi nogensinde har mødt! Vi burde jo have fået et nyt tv med os. Og ikke tvivlen om hvorvidt vores 6.666 kr er spildt fordi elgiganten INGEN service yder! 0 stjerner herfra, og sidste gang vi eller nogen i vores omgangskreds har handlet der! SKAM JER, ELGIGANTEN.

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
2 ledige til ekspedition ingen havde lyst.
Så jeg fik ikke købt noget og gik igen.

Risposta di Elgiganten A/S - Frederikshavn
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.