Elgiganten A/S - Frederikshavn Recensioni 45

TrustScore 4 su 5

4,1

Hjørringvej 161B, 9900 Frederikshavn, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Vi fik hvad vi havde bestilt med megen møje og besvær. Min mand havde nær ikke fået den forudbetalte vare, fordi han ikke havde min telefon med. Varen var betalt med hans dankort.

Valutata 5 stelle su 5

Der er en rigtig god medarbejder der heder Hasan han er den bedste medarbejder giv ham en lønforhøjelse han er en gutter man vi købte pokemon pakker min ven,bror og mig og så købte han også en sammen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt og hurtigt. Fandt det jeg skulle bruge på hjemmesiden lørdag, betalte online og kunne hente allerede søndag og det tog 5 min.

Valutata 1 stelle su 5

Vejledningen i butikken var lig 0. Vi kørte op i butikken for at se den vare, vi havde fundet på tilbud på hjemmesiden. Den var ikke udstillet i butikken. Medarbejderen, som blev ved med at rende og... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su Elgiganten A/S - Frederikshavn

Scritti dall'azienda

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

Scritti dall'azienda

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering. Venlig betjening.

3 maggio 2026

Hej,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse, da du handlede med os var god.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du nyder godt af dit nye produkt.

Du ønskes en god dag.

26 aprile 2026

Hej Ken,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse, da du handlede med os var god.

Du ønskes en god dag.

25 aprile 2026

Hej Jytte,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at din oplevelse med os var god.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt, når du modtager den.

Du må have en dejlig dag.

Meget hurtig service

22 aprile 2026

Hej Maciej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du oplevede meget hurtig service i forbindelse med din seneste klik og hent bestilling.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Kenwood mikroovn!

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Du ønskes en rigtig god dag.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg håber virkelig de kan fjerne den kontrakt igen.

Jeg var gennem Elgiganten valgt at flytte over til 3.

Jeg Beder om vi skal flytte over D. 16 juni da vores andre abonomenter udløber der.

Dette er så fint da vi står i Elgiganten.

Marts måned begynder jeg så at få regninger fra 3 med fiktive numre.
Jeg ringer ind til 3 og undre mig over vi har fået en regning på fiktive numre når vi først skal have flyttet vores numre i juni måned.

3 fortæller det er for at oprette at vi snart flytter over til dem.
De fortæller der er sket en fejl i Elgiganten og de er kommet til at oprette vores numre for tidligt. Vi skal derfor kontakte Elgiganten for at få lavet dette op.
Derudover fortæller hun at hun vi kontakte 3 højere Oppe da vi naturligvis ikke skal betale en regning som vi ikke får noget for.

Nogle dage senere ringer de fra 3 og siger de har snakket med dem højere oppe og regningen nu bliver slettet.

Jeg tager i Elgiganten og snakker med manden der har lavet den fejl. Han kan godt se der er sket en fejl, han kan dog ikke rette i den kontrakt og kontakter derfor 3.
Herefter får jeg at vide af Elgiganten jeg selvfølgelig ikke skal betale for den fejl de har lavet. Og der nok skal komme styr på det, det er dog 3 der skal rette i den kontrakt da Elgiganten ikke kan gøre dette.

Jeg får nu en ny regning, hvor der står jeg endnu ikke har betalt min regning fra 3, jeg ringer igen derind og han kan ikke se der er skrevet noget ned om jeg har snakket med dem før, men han kan ikke rette i min kontrakt får jeg at vide det er kun Elgiganten.
Han vil dog gøre alt hvad han kan for at få fjernet den regning.

I dag jeg jeg så fået en rykker da jeg ikke har betalt deres regning ???????

Hvad gør man lige når der ikke er nogen der kan rette I ens kontrakt ?
Jeg kommer på ingen måde til at betale den regning som 3 flere gange har lovet at slettet.

Og hvis jeg så ofte skal rende i henholdsvis Elgiganten og ringe til 3 så har jeg da ikke tid til at arbejde mere ….

Jeg håber inderligt at mine abonomenter bliver slettet så jeg ikke skal flytte her over alligevel.

Dette er bonde fangeri der vil noget !

14 novembre 2025

Hej Nanna.

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her og at du fortæller om din udfordring.

Det er naturligvis en fejl, du er blevet sat til tidligere opstart på dit abonnement - det beklager vi meget.

Du har desuden fuldstændig ret i, det ikke er i orden, hvis ikke der kan foretages ændringer i abonnementerne. Det os, der har oprettet aftalen, der også har beføjelse til at lave ændringer.

Det virker desværre til, det har været sværere end almindeligt at få dette sat korrekt. Dog kan jeg heldigvis se, mine kollegaer i butikken har dækket omkostningerne for perioden indtil den aftalte startdato.

Vi takker meget for din tålmodighed undervejs og er glade for, det endelig ligner der er afklaring. Hvis der dog alligvel skulle være noget, vi kan være behjælpelige med, kan du altid henvende dig til os igen.

Du ønskes en dejlig dag!

David

Alt gik rigtig godt 👍

Alt gik rigtig godt 👍

7 gennaio 2026

Hej Michael,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og alt gik som forventet.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit nye produkt.

Hej Per,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder os, at du har haft en dejlig oplevelse inde i vores forretning. Især denne dejlige beskrivelse af besøget, hvorpå du har fået dejlig hjælp af en ung mand.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Marcus

Valutata 2 stelle su 5

Jeres sms system virker åbenbart ikke…

Jeres sms system virker åbenbart ikke så vi kørte bare en ekstra tur

27 marzo 2026

Hej Michael,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at vores automatiske SMS ikke fungerede optimalt i forbindelse med jeres Klik og Hent ordre.
Jeg sørger naturligvis for at følge op på denne del internt.

Det glæder mig dog at se, at ordren nu er afhentet i butikken. Vi håber, at I bliver glade for jeres nye produkter.

I ønskes en god weekend!

Valutata 5 stelle su 5

Hjemmeside som er nem at finde rundt i

Hjemmeside som er nem at finde rundt i, og meget nemt at handle på :)

13 marzo 2026

Hej Helle,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Benjamin

Valutata 5 stelle su 5

Service er i orden.Udvalget er stort

Service er i orden.Udvalget er stort, og priserne er ok.

10 marzo 2026

Hej Pernille,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du oplever vores service er i orden, at vores udvalg er stort, og at priserne er ok.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Samsung soundbar!

Valutata 5 stelle su 5

Mega god service og meget hjælpsom af…

Mega god service og meget hjælpsom af ansatter i butikken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25 agosto 2025

Hej Rungtawan,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og at du fik god betjening i butikken. Jeg håber, at du bliver rigtig glad for dine nye produkter.

Du ønskes en god weekend!

Hej,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os - lige fra levering til produktets kvalitet. Vi glæder os allerede til at hjælpe dig med dit næste køb.

God kundeservice

22 febbraio 2026

Hej Jan,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med afhentningen af din Klik og Hent‑bestilling i vores butik i Frederikshavn, og at du samtidig oplevede god service fra vores kollegaer.

Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse her. Vi håber, at du er rigtig glad for dit nye produkt.

Du ønskes en rigtig god dag.

Akin

nemt at købe og afhente

nemt at købe og afhente. god behandling

21 febbraio 2026

Hej Ole,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du fandt vores Klik og Hent-funktion nem samt at du havde en behagelig oplevelse i butikken i Frederikshavn. Jeg håber, at du bliver glad for dine nye produkter.

Reklamation af 86” TCL TV

Vi købte et TCL TV 86” i april 2025.
Tv’et får en fejl i december 2025, og der skal en teknikker på. Elgigantens Kundeservice var ok til at hjælpe og vejlede til at starte med. Udfordringen opstår først da TCL ikke reagere ved at sende en teknikker da fejlen skal video dokumenteres. Efter 3 uger med mail og tlf opkald til Elgiganten kundeservice og TCL bad jeg om at tale med afdelingen i FR-HAVN, hvor TV’et var købt, da jeg ønskede handlen gå tilbage. Det sker efter vi gentagne gange er blevet talt rigtig grimt til af TCL hvor vi til sidst siger stop og beder Elgiganten overtage kommunikationen. Elgiganten FRH, siger at De kunne ikke lade handlen gå tilbage, de kunne dog sende deres egne teknikere ud, jeg skulle dog selv tage tv’et ned og pakke det ind til transport i evt bobelplast. Jeg vil så miste mit TV i op til 3 uger, og de kunne ikke give et tilsvarende erstatnings produkt i den periode mit TV var til REP. dette uagtet det er en del af Elgiganten’s egne betingelser og de skilter med på hjemmesiden. Håber mit TV kommer til at virke igen, for er glad for mærket TCL men skal jeg købe et nyt, bliver det ikke i Elgiganten med den service de levere her, og den håndtering de har haft i denne sag. Kundeservice Elgiganten har generelt været hjælpsomme når jeg har talt med dem, de har dog ikke kunnet gøre noget grundet deres egne interne regler, den lokale butik i Frederikshavn har fejlet deres ansvar groft. Jeg er endnu ikke blevet tilbudt nogen former for kompensation for den tid mit TV ikke har fungeret.

12 febbraio 2026

Hej Henrik,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest vil vi gerne beklage for denne lange sagsbehandling og ikke gode tone. Det er ikke en del af vores partnerskab, at der skulle forekomme denne form for manglende service fra TCL's side.

Vi ser frem til at denne servicesag med FRH går fremadrettet og vi får undersøgt dit TV. Jeg sørger for at denne behandling af sagen og behandling mod jer, bliver taget videre internt. Vi ønsker ikke at have lignende oplevelser ske i fremtiden.

Såfremt at dette skulle skabe yderligere spørgsmål eller du ønsker hjælp med sagen. Kan du kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk, hvorefter du bare skal henvise med et ordrenummer og så er vi klar til at assistere dig.

Du må have en dejlig dag.

Marcus

Meget fin betjening

16 febbraio 2026

Hej Peter,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med din oplevelse og fik god betjening i forbindelse med udleveringen af din Klik og Hent-ordre. Jeg håber, at du bliver glad for dit nye ur.

Venlig og præcis betjening

Venlig og præcis betjening

11 febbraio 2026

Hej Harald,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med serviceniveauet i butikken i Frederikshavn og havde en god oplevelse. Jeg håber, at du bliver glad for din nye GPS.

Du ønskes en god weekend!

Valutata 5 stelle su 5

Hasan er en god medarbejder

Der er en rigtig god medarbejder der heder Hasan han er den bedste medarbejder giv ham en lønforhøjelse han er en gutter man vi købte pokemon pakker min ven,bror og mig og så købte han også en sammen med os

30 gennaio 2026

Hej Malte,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med en særlig medarbejder. Det sætter vi stor pris på at du deler med os.

Vi håber at du bliver glad for din Pokémon pakke!

Benjamin

Valutata 1 stelle su 5

Vi købte et nyt tcl 65" tv som ikke…

Vi købte et nyt tcl 65" tv som ikke ville gå på YouTube, internettet var ustabilt mv. Så vi byttede til et 65" Samsung tv inden for de 10 dage. Da vi kommer hjem med Samsung tv'et er det skævt hele vejen ned i de ene side, i en blød kurve. Det er ikke sket under transport, for det har lagt fladt ned og hverken kasse eller flamingo har en eneste skræmme. Da vi så kører ned med det igen dagen efter, bliver vi mødt med beskeden at det er der en tekniker der skal kigge på, og vi skal vente op til 14 dage før der kommer en afgørelse! Trods ekspedienten siger det ikke kan være sket under transport! Det er den værste service vi nogensinde har mødt! Vi burde jo have fået et nyt tv med os. Og ikke tvivlen om hvorvidt vores 6.666 kr er spildt fordi elgiganten INGEN service yder! 0 stjerner herfra, og sidste gang vi eller nogen i vores omgangskreds har handlet der! SKAM JER, ELGIGANTEN.

14 gennaio 2026

Hej Henriette,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det ærgrer mig at læse, at dit nye Samsung fjernsyn har haft denne bløde kurve, og at der er bestilt en tekniker til den med det samme.

Nu kan jeg dog ikke se så meget om din sag ud fra de oplysninger jeg har på dig.
Du er velkommen til at sende dit ordrenummer, et link til denne anmeldelse, samt en kort beskrivelse til social.ccc@elgiganten.dk , så sørger jeg for, at sagen bliver fulgt op.

Din tilbagemelding er værdsat, da den hjælper os med at udvikle og sikre en bedre kundeoplevelse fremover.

Valutata 1 stelle su 5

2 ledige til ekspedition ingen havde…

2 ledige til ekspedition ingen havde lyst.
Så jeg fik ikke købt noget og gik igen.

11 gennaio 2026

Hej Lene,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os.

Vi beklager dybt, hvis du har haft en utilfredsstillende oplevelse i butikken, og at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Den situation, du beskriver, er langt fra tilfredsstillende, og vi tilstræber et betydeligt højere serviceniveau end dette.

Din feedback er vigtig for os, og jeg vil sørge for, at den bliver videregivet internt, så vi kan arbejde på at forhindre lignende situationer fremadrettet.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Akin

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più