Lommelen Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

product nooit ontvangen, geld ook niet terug. Reageren niet op de mail of zeggen dat het geld al overgemaakt is, terwijl dit uiteindelijk dan weer niet zo is.

Valutata 4 stelle su 5

Op 08/02/2021 een vaatwasser besteld, toen door "corona" pas levering op 30/03/2021, dus wel een lange wachttijd maar toestel was goed en een correcte prijs + 5jaar garantie. Enige reden waarom ik ma... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

In november 2023 bestelling geplaatst van meer dan 2000€... bijna 1 jaar later nog steeds geen toestellen of geld terug ontvangen, enkel leugens en loze beloftes... gingen in mei het bedrag terugst... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bonjour, Ceci est mon 3ieme commentaire car je ne peux pas répondre sur les commentaires des personnes lésées par E.Lommelen. Contactez moi via Kaoukab.abdelmoughit gmail com Mais en gros pour le... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici

Scritti dall'azienda

We bestaan reeds sedert 1969. We zijn een van de grootste online webshops in de BENELUX voor grote huishoudapparaten en flatscreens. Onze leveringen gebeuren met eigen transport en bij heel veel apparaten krijg je GRATIS het 5 jaar garantie serviceplan bovenop de scherpste prijs op de markt. Wens je het toestel snel geleverd bestel dan zeker uit ons assortiment 'direct leverbaar'. Voor toestellen op bestelling kan een langere levertijd zijn omdat fabrikanten nog steeds productie problemen hebben voor bepaalde toestellen. ------------------------------------------------------------------ Nous existons depuis 1969. Nous sommes l'une des plus grandes boutiques en ligne du BENELUX pour les gros appareils électroménagers et les téléviseurs. Nos livraisons sont effectuées avec notre propre moyen de transport et avec de nombreux appareils, vous bénéficiez GRATUITEMENT du plan de service de garantie de 5 ans en plus du meilleur prix du marché. Si vous souhaitez que l'appareil soit livré rapidement, assurez-vous de commander dans notre gamme "disponible immédiatement". Pour les appareils en commande, un délai de livraison plus long peut être dû au fait que les fabricants ont encore des problèmes de production pour certains appareils.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

BESTEL HIER NIET BIJ DIT BEDRIJF

Vandaag 7 oktober 2024 heb ik deze mail gehad van de politie.
LEES DIT EERST VOORDAT JE EEN BESTELLING PLAATST.

Beste aangever,

U heeft aangifte gedaan van oplichting/online handelsfraude via politie.nl, tegen de webwinkel: Elektrolommelen.be
Niet alleen in Nederland zijn een groot aantal slachtoffers bekend geworden, maar ook in België. De Belgische autoriteiten zijn begonnen met een strafrechtelijk onderzoek tegen de eigenaar(s) van deze webwinkel.

Vanuit het Landelijk Meldpunt Internet Oplichting, onderdeel van de Nationale Politie, willen wij de Nederlandse aangiften tegen de webwinkel overdragen aan de Belgische autoriteiten voor verdere opsporing en afhandeling.
Voor de overdracht aan de Belgische autoriteiten is wel uw expliciete toestemming vereist. Wij vragen u daarom op voorhand om bijgevoegd formulier in te vullen,

Beste mensen ,bestel niet bij dit bedrijf iedere keer schuiven ze hun levering uit .
Ik had een oven besteld bij dit bedrijf.maar leveren doen ze niet maar meerdere malen contact en steeds hetzelfde de leverancier stelt de levering steeds uit. Vervolgens contact gezocht met de leverancier van het bedrijf .u snapt het al er is geen bestelling geplaatst door Elektrolommelen dus mensen BESTEL HIET NIET.
Vandaag alles uithanden gegeven aan de rechtsbijstand. En als ze binnen nu en twee weken mijn geld of de oven nog niet leveren doe ik aangifte bij de politie en in België.
Wanneer ik meer hoor of weet laat ik het u weten.

Maar voor nu Bestel hier niet

Ja het is nu 1augustus en nog niks gehoord van hun . Ik heb ondertussen aangifte gedaan bij de politie deze hebben het nu opgepakt mensen we moeten allemaal aangifte gaan doen hoe meer mensen aangifte gaan doen hoe sneller we ze kunnen stoppen . Nu aangifte doe bij de politie in België

Wanneer ik weer meer weet kom ik terug

09-08-2024 vandaag bericht gekregen politie gaat onderzoek starten.

22 luglio 2024

Liefst zou ik 0 sterren willen geven

Liefst zou ik 0 sterren willen geven!
Pure oplichterij!!! Van januari al op een bestelling aan het wachten en nog altijd niets ontvangen en geld storten ze ook niet terug. Communicatie trekt ook op niks.
Hier heb ik enorm veel spijt van!!!

11 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bestellen in augustus 23,nog steeds niets geleverd!

In augustus 2023 een dampkap besteld...na 2 maand besloten om deze te annuleren wegens de enorm lange wachttijd. In samenspraak met elektrolommelen besloten om voor hetzelfde bedrag een tv te bestellen. Daar wacht ik nu al sinds november op. Langs hun kant 0,0 info over de levertermijn m,tenzij je zelf mailt en zelfs dan moet je hopen dat ze wel willen antwoorden.
De leveringstermijn voor de tv is al 5x opgeschoven en zal vermoedelijk nog meerdere malen uitgesteld worden
Crapuleuze praktijken zijn dit.
Klacht is ingediend bij fod economie en test aankoop
Voor iedereen die hier wilt bestellen,doe het niet,want je krijgt er enkel dikke miserie mee.

21 luglio 2024

Une expérience amer...

Y a qlq année, j ai acheté une hotte chez cette entreprise et tout s'est bien passé. En Avril, j ai commandé un frigo et congélateur d'un montant d environ 1300€. J'ai contacté l'entreprise par e-mail (impossible de faire autrement) et ils répondent puis ils donnent une date de livraison de plusieurs semaines (articles étaient pourtant disponible et en stock lors de la commande). Une fois la date arrivée je les recontacte puis proposent une autre date et ils finissent par me proposer une alternative pour le congélateur avec 250euros de plus que j accepté (payable à la livraison). Puis la même histoire recommence...en gros ils se foutent de la gueule des gens. Je pense sincèrement que cette entreprise est entrain de couler mais continuent à recevoir de l'argent....cette entreprise est localiseé en belgique et continue à voler les gens en aucune impunité ! J'ai lu que Test achat a porté plainte...je me suis fait avoir car je me suis pas renseigné de nouveau...en ce moment je passe par le service légal de résolution des litiges et la prochaine étape sera porter plainte

7 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling van 5 januari 2024 nog steeds niet geleverd en tot op heden geen geld terug!

op 5 januari 2024 de Ultra Slim Soundbar HW-S801B Samsung besteld. Oorspronkelijk levertijd binnen een paar dagen, toen naar week 6, vervolgens week 13, week 18 enz. enz. Tot op heden nog niets geleverd gekregen. Telkens wordt de levertijd uitgesteld en daar kom ik pas achter als ik er zelf achteraan mail. Ondertussen zijn wij ruim anderhalf jaar verder en op 4 juli jl. de herroepingsformulier opgestuurd met begeleidend mail met verzoek tot terugbetaling. Nu bijna 3 weken verder nog geen enkel reactie en weet ik nog niet wanneer ik mijn geld € 333,- terugkrijg.
Een zeer teleurstellende ervaring met deze webwinkel. Slechte communicatie en niet klantgericht. Ik beoordeel deze webwinkel met 1 ster, omdat 0 sterren niet bestaat...
Ben benieuwd of deze review ervoor zorgt dat ik mijn geld terug krijg... ?!

21 luglio 2024

Pure diefstal

Update 19/8/2024:

Het was dus ijdele hoop.... Ook hier geen microgolfoven en geen geld.

Een maand geleden liet Lommelen NV per mail weten dat ze de herroeping goed ontvangen hadden en dat ze het nodige zouden doen om ons terug te betalen. Tot vandaag hebben we geen terugbetaling ontvangen en op de twee mails die we nog hebben verzonden komt ook geen antwoord meer. Ook de bemiddelingsdienst liet ons weten dat ze geen reactie krijgen op hun brieven.

We hebben ons toestel ondertussen elders gekocht. Ook zij moesten het toestel bij Siemens België bestellen. Na 4 weken is de microgolfoven geleverd.

Volgens Lommelen NV werd begin mei onze microgolfoven prioriteit besteld bij Siemens België met een leveringstermijn van 1 week tot max 3 weken.Lommelen NV liegt en bedriegt dus.

Een goede raad: koop nooit via Lommelen NV: geen levering, geen terugbetaling bij herroeping, altijd maar liegen over de zogenaamde bestellingen die ze hebben geplaatst, liegen over de leveringstermijnen en uiteindelijk stoppen met te antwoorden op je mails. Dat is bovendien de enige manier om met hun te communiceren: geen telefonisch contact en geen fysieke winkel. Eigenlijk is het pure diefstal.

15/7/2024
Ook hier hetzelfde verhaal. 1 van de 2 bestelde toestellen werd binnen de week geleverd. Op de microgolfoven wachten we ondertussen al 6 maanden. Begin juli het herroepingsformulier bezorgd. De terugbetaling blijft echt uit. Ook wij ontvangen geen reacties meer op onze mails. Ondertussen hebben we klacht ingediend bij lokale politie, klacht laten toevoegen aan het lopende dossier bij het parket van Antwerpen, een melding gemaakt bij de fod economie en een bemiddelingstraject laten opstarten. We hopen dat er reactie komt en dat we ons geld, toch ook bijna 900 euro, zullen terug krijgen. Ijdele hoop vrezen we....

15 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Niet bestellen bij dit bedrijf

Niet bestellen bij dit bedrijf. In november 2023 een vaatwasser besteld en betaald. Meerdere keren uitgestelde levering. Tegenstrijdige berichten over het bestellen en leveren. In mei 2024 nog niets ontvangen. Rechtsbijstand in geschakeld en een aangetekende brief verzonden. Tot op heden geen machine geleverd gekregen of geld terug gehad.
Onbetrouwbaar bedrijf!

17 luglio 2024

Koelkasten besteld

Koelkasten besteld. nooit bezorgd. geen enkel contact of terugkoppeling gehad van dit bedrijf. Geld kwijt dus opgelicht voor meer dan 1000 euro!!!!!!! NOOIT BESTELLEN HIER

17 luglio 2024

Oplichters

Oplichters, een jaar geleden toestellen besteld en nog steeds niets mogen ontvangen...
Uitstellers, leugenaars, oplichters, bestel hier niets!

MALVERSEURS OPLICHTERS GAUNER

MALVERSEURS OPLICHTERS GAUNER
HELAAS TE GOEDER TROUW EEN BESTELLING GEPLAATST, MAAND NA MAAND WORDT DE BESTELLING EN OF LEVERING UITGESTELD, ZO MELDT LOMMELEN NV
VAN ENIGE OPLOSSING WORDT EN IS GEEN SPRAKE. LOMMELEN DOET NIETS, HELEMAAL NIETS
K O O P H I E R N O O I T N O O I T

GELD VETROUWEN EN SPULLEN KWIJT

Valutata 1 stelle su 5

We zijn nog altijd op onze koelkast aan…

We zijn nog altijd op onze koelkast aan het wachten. maar deze hebben we ondertussen geannuleerd omdat we al sinds januari aan het wachten zijn. En nu wachten we al 1 maand tot we ons geld terug krijgen. Krijgen ook geen antwoord meer op onze mails.

Opletten!

Ik heb vorig jaar in de zomer een bestelling gedaan. De zaken die in voorraad zijn werden keurig geleverd MAAR de zaken die niet op voorraad waren duurden zolang dat ik mijn herroepingsrecht heb ingevuld, ook ik wacht na 8 maanden nog steeds op mijn geld van dit bedrijf! Ze zeiden het in orde moest zijn en gingen het bekijken, is ondertussen ook al 4 maanden geleden… Schandalig! Het gaat hier over 960 euro!

15 agosto 2023

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen. Zelfde standaard emails ontvangen als vele andere hier. Terugbetalen kwam er niet van totdat ik mijn rechtsbijstand inschakelde. Na 7 maanden eindelijk dankzij tussenkomst van jurist en dagvaarding mijn geld ontvangen. Ik begrijp niet dat oplichters als dit mogen blijven bestaan.
advies: BESTEL HIER NOOIT!

5 gennaio 2024

Koop NIET bij Lommelen,

Koop NIET bij ElectroLommelen.be
Je wordt zeer slecht behandeld en je bent je geld gegarandeerd kwijt....100%
Ik ben verplicht een ster te geven, anders was het NUL.

1. Vertragingen zonder proactieve communicatie. Ik moest constant herinneringen sturen om naar de status van mijn bestelling te vragen.
2. Na meerdere vertragingen vroeg ik om annulering van de bestelling. Op hun verzoek stuurde ik een herroepingsformulier. Ze gaven aan dat de terugbetaling binnen 14 dagen zou plaatsvinden, zoals zwart op wit vermeld staat in hun algemene voorwaarden. Helaas lijken deze voorwaarden alleen voor de sier te zijn, want ze houden zich er niet aan.
3. Sinds mijn verzoek om terugbetaling krijg ik nauwelijks reactie op mijn e-mails. Na verschillende herinneringen werd mij verteld dat het volgens hun systeem in orde zou moeten zijn. Uiteraard was dit makkelijk gezegd. Ze zouden dit nakijken, want ik gaf aan dat dit niet het geval was.
4. Na meer dan een maand wacht ik nog steeds op mijn geld (€544,00).

Pure schande voor een bedrijf dat al meer dan 40 jaar in België bestaat. Ondertussen heb ik juridische stappen ondernomen.
Dit is een overtreding op een de wet economische delicten. En Europese wetgeving
Handel.
Er wordt in ieder geval niet op een juiste en eerlijke manier omgegaan met consument die Electrolommelen zaken wil gaan doen.
Je bent gewaarschuwd!
Voor wie dit wil, de bestuurders en hun adres zijn beschikbaar via het Belgisch Staatsblad. Aarzel niet om die brave mensen een aangetekende brief te sturen.

14 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Elektro Lommelen geen goed idee maar bedrog

Lommelen maakt reclame voor goedkope producten onderandere via het google kanaal, die vervolgens bijna nooit worden geleverd. Maanden geleden kocht ik online (want ze zijn op geen enkele andere wijze bereikbaar…zelfs niet telefonisch) een vaatwasser. Telkens werd de datum opgeschoven met een maand en kwam er nooit een levering. De aankoop werd op 5 februari betaald en de antwoorden zijn steeds dezelfde…nog niet binnen… Uit frustratie belde ik de fabriek in Nederland zelf met de vraag naar beschikbaarheid…het toestel was gewoon op voorraad en direct door de leverancier af te halen. Lommelen liegt er dus maar gewoon op los! Bovendien is er net een 2de onderzoek opgestart door het gerecht wegens de meer dan 1500 gemelde slachtoffers…wie weet hoe groot het aantal échte gedupeerden is. In het staatsblad staat het adres van de heer Lommelen te zonhoven Limburg. Dit is geen geheim en door iedereen te bezichtigen online verstrekt door de overheid. De vermelding in mijn mail aan lommelen, over de wetenschap dat ik hiervan op de hoogte ben, had tot op heden echter geen resultaat. Een goede raad…blijf er weg en bespaar jezelf veel miserie en geldverlies, centen waar je zelf toch ook moest voor werken.

13 luglio 2024

Oplichters!

Ik ben verplicht een ster te geven, anders was het NUL.

4. Na meer dan een maand wacht ik nog steeds op mijn geld (€692).

Voor wie dit wil, de bestuurders en hun adres zijn beschikbaar via het Belgisch Staatsblad. Aarzel niet om die bende dieven een aangetekende brief te sturen en hun bezoeken aan hun privé adres.

1 luglio 2024

Oplicht praktijken: NIET BESTELLEN hier

Ook mijn vriendin en ik zijn helaas in deze oplichters getrapt. Zoals in alle andere reviews staan: ze bieden een laag geprijsd product aan, jij koopt en vervolgens houden ze je maanden aan het lijntje, maar leveren gaat niet gebeuren kunnen wij uit ervaring zeggen.

6 maggio 2024

Oplichting

wij hadden een inbouwoven besteld. Er werd een geschatte leveringsdatum opgesteld. Telkens werd deze met weken verzet. Deze werden uiteindelijk maanden. Uiteindelijk hebben wij de bestelling herroepen omdat een redelijke levertermijn niet kon voorzien worden. De terugbetalingstermijn van het aankoopbedrag, 14 dagen opgesteld door het bedrijf zelf, is nu al meer 6 weken en dit bedrag is nog steeds niet terugbetaald. Er wordt door hun niet meer gecommuniceerd. Er is enkel communicatie mogelijk via mail. Via het gsm-nummer op de website kan je niet bellen. Dus zeer slechte communicatie. Meermaals een telefonisch nummer gevraagd, maar deze geven ze niet.

29 maggio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più