product nooit ontvangen, geld ook niet terug. Reageren niet op de mail of zeggen dat het geld al overgemaakt is, terwijl dit uiteindelijk dan weer niet zo is.
Op 08/02/2021 een vaatwasser besteld, toen door "corona" pas levering op 30/03/2021, dus wel een lange wachttijd maar toestel was goed en een correcte prijs + 5jaar garantie. Enige reden waarom ik ma... Leggi di più
In november 2023 bestelling geplaatst van meer dan 2000€... bijna 1 jaar later nog steeds geen toestellen of geld terug ontvangen, enkel leugens en loze beloftes... gingen in mei het bedrag terugst... Leggi di più
Bonjour, Ceci est mon 3ieme commentaire car je ne peux pas répondre sur les commentaires des personnes lésées par E.Lommelen. Contactez moi via Kaoukab.abdelmoughit gmail com Mais en gros pour le... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
We bestaan reeds sedert 1969. We zijn een van de grootste online webshops in de BENELUX voor grote huishoudapparaten en flatscreens. Onze leveringen gebeuren met eigen transport en bij heel veel apparaten krijg je GRATIS het 5 jaar garantie serviceplan bovenop de scherpste prijs op de markt. Wens je het toestel snel geleverd bestel dan zeker uit ons assortiment 'direct leverbaar'. Voor toestellen op bestelling kan een langere levertijd zijn omdat fabrikanten nog steeds productie problemen hebben voor bepaalde toestellen. ------------------------------------------------------------------ Nous existons depuis 1969. Nous sommes l'une des plus grandes boutiques en ligne du BENELUX pour les gros appareils électroménagers et les téléviseurs. Nos livraisons sont effectuées avec notre propre moyen de transport et avec de nombreux appareils, vous bénéficiez GRATUITEMENT du plan de service de garantie de 5 ans en plus du meilleur prix du marché. Si vous souhaitez que l'appareil soit livré rapidement, assurez-vous de commander dans notre gamme "disponible immédiatement". Pour les appareils en commande, un délai de livraison plus long peut être dû au fait que les fabricants ont encore des problèmes de production pour certains appareils.
, , , Belgio
- Info@elektrolommelen.be
- www.elektrolommelen.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Een rampen plan, KOOP HIER NIET
Een rampen plan. Houden zich niet aan de afspraak en bij beloven geld teruggave ook nog steeds niets van geld terug ontvangen. KOOP HIER NIETS!! Vanaf Februari nog steeds geen kookplaat binnen en nog steeds sinds begin juni geen geld terug ontvangen. DRAMA firma met heeel veeel smoesjes.
Geen terugbetaling na annulering, na herhaald uitstel van levering.
Het is dat je 1 ster moet geven om een review te kunnen schrijven. Die ene ster is er toch nog 1 te veel.
Voor de bestelling op 10-03-2024 van de afzuigkap/dampkap onder bestelnummer #312682 is de levering herhaaldelijk uitgesteld geweest. Er is de optie geboden om een ander model te leveren, alsook om hetzelfde model zogenaamd sneller te kunnen leveren maar dan voor een duurdere prijs. Na meer dan 4 maanden wachten ben ik overgegaan tot annulering van de koopovereenkomst. Daarbij wacht ik nog steeds op de terugbetaling van het aankoopbedrag van € 866,00. Inmiddels verkijg ik ook geen reactie meer en is men overgegaan tot het blokkeren van mijn mailadres (maar door het aanmaken van steeds een nieuw mailadres als alias is die blokkade te omzeilen en verkrijg je alsnog het automatische bericht met een ticketnummer, zodat je met zekerheid weet dat de mail ontvangen is :-).
Inmiddels heb ik de stap gezet om deze zaak in behandeling te geven bij NietBezorgd.nl
Ze leveren nooit en alle betalen je…
Ze leveren nooit en alle betalen je nooit terug
COMPLETE SCAM!!!!
COMPLETE SCAM!!!!! DO NOT BUY FROM THIS PLACE!!! I bought a stove that costed me 1800 EUR, they took - no joke - 3.5 months to deliver. I tried cancelling the order because I had to buy a new one and they said they would have to hold 25% of the payment if I cancelled. I let it arrive and ship it back, without not even opening the box. Post NL delivered and confirmed the arrival AND THEY NEVER REFUND ME THE MONEY BACK!!! Big time fraudsters!!!
Un client désabusé de plus...
EDIT: je viens de recevoir un email pour me dire qu'ils allaient faire le nécessaire. A confirmer une fois le remboursement reçu --> Jamais reçu le remboursement et site hors ligne...
Je viens m'ajouter à la longue liste des acheteurs qui n'ont jamais reçu le produit ainsi que le remboursement... J'ai l'impression que depuis 2024 plus rien n'est livré en lisant les avis. Commande le 4 janvier d'une taque gaz Bosch. Le délai a été sans cesse repoussé, la dernière en date estimée était mi-août (d'après leur "fournisseur"). J'ai donc dû annuler ma commande et j'ai fait valoir mon droit de rétractation le 17 juillet avec le modèle de formulaire. Formulaire reçu de leur côté avec un traitement dans les 14 jours comme réponse de leur part. À ce jour je n'ai toujours rien reçu, aucune réponse à mes emails, le numéro de téléphone affiché sur leur site revoit vers une boîte vocale donc totalement inutile. Utilisation du chat WhatsApp (étrangement aucune catégorie remboursement) + chat en ligne sur leur site. Toujours rien...
Bestel niet NOOIT!
Bestel niet NOOIT!! In februari '24 een combimagnetron besteld en betaald. Verzoek om deze te leveren in week 17. Nu is het week 33 en nog steeds niets, niks, nakkes nada. Herroepingsformulier ingevuld en terugbetaling zou volgen.. ook hierop hebben ze allerlei smoesjes. Terugbetalingstermijn stellen, dreigen met uit handen geven aan een advocaat, aangifte doen. Lommelen nv trekt zich nergens iets van aan. Zij chashen lekker en laten klanten verrekken. Schandalig dat dit, zonder dat hier actie op ondernomen wordt, zomaar kan gebeuren. Tijd om de media hier maar eens bij te halen.. Lommelen nv.. jullie moeten je kapot schamen.
1 jaar geleden een droger besteld en…
1 jaar geleden een droger besteld en nog steeds niet binnen. Ze blijven het maar uitstellen en je kan ze niet bereiken: OPLICHTING
Gewoonweg diefstal
0 sterren was helaas niet mogelijk
Op 29/02/2024 een inbouwoven besteld ter waarde van 595 euro.
Idioot genoeg om niet eerst reviews te checken van dit waardeloze bedrijf.
Gezien de levering WEKEN ging duren en ik de reviews zag, meteen geannuleerd en op 08/03/2024 hun fameuze 'herroepingsformulier' ingevuld. Allemaal geen probleem zogezegd, terugbetaling ging volgen
Sindsdien : talloze mails, met af en toe eens antwoord. Altijd bla bla bla.
- Testaankoop & Ombudsdienst ingeschakeld.
- Aangetekende ingebrekestelling opgestuurd op persoonlijk adres van de eigenaars
- klacht ingediend bij de FOD
Wat mij nog rest is een aangifte bij de politie - niet dat die er iets gaan aan doen - en anders moet ik ze zelf maar eens gaan bezoeken
Dit is gewoonweg diefstal en crimineel. Niet te accepteren.
No delivery
I placed an order for a fridge on May 7, 2024. It’s now been 3 months and I have not received my fridge. They keep on saying that it has been ordered directly from the manufacturer and they are unable to say when it will be delivered to me. I want my money back but I don’t know even how to get it back.
helaas kan het niet lager dan 1 ster
helaas kan het niet lager dan 1 ster. allereerst werd de datum dat we onze magnetron zouden kregen steeds verder en verder opgeschoven. toen het misschien na 10 weken toch echt tot levering zou kunnen komen, heel misschien, heb ik een officiële herroeping gegaan dus met het vereist formulier. de ontvangstbevestiging van de mail kwam binnen, maar daarna doodse stilte. die werd pas doorbroken na de aankondiging in de mail, want telefonisch is er geen contact mogelijk, dat ik binnen een week na de mail aangifte ging doen. toen kreeg ik de melding dat er actie zou worden ondernemen, maar ook dat bleek een leugen. vandaag, 12 augustus, 3 maanden na de bestelling en betaling, officieel aangifte gedaan bij de politie in Lommelen van fraude en oplichting, en bedrijf dat laten weten.
Als ik -10 zou kunnen geven graag
Als ik -10 zou kunnen geven graag. En waar is de wed om deze praktijken eens stop te zetten . Mensen OPLICHTEN DOOR GEEN PRODUKTEN TE LEVEREN EN MAAR UITSTELLEN .
3 Apparaten besteld ruim 1,5 jaar geleden 1 is geleverd en de andere 2 niet. Mensen BESTEL HIER NOOIT. Vraag me echt af waarom zo'n bedrijf maar door kan gaan met Mensen OPLICHTEN . DENK DAT WE MAAR EENS MET ALLE GEDUPEERDE VOOR HUN HUIS MOETEN GAAN STAAN .
2023 sept een diepvries besteld
2023 sept een diepvries besteld. Deze zou okt geleverd worden. Mail gestuurd de diepvries was niet voorradig duurde nog enkele weken zo zijn we tot april 2024 aan het lijntje gehouden. Nogmaals gemaild we konden een andere diepvries bestellen die wel leverbaar was op dat moment maar kosten €100.- meer dit moesten we bij aflevering betalen. Wij die besteld en zou met 6 weken geleverd worden. Helaas tot aan de dag van vandaag niks geleverd!!!! ECHT EEN WAARDELOOS BEDRIJF 😡😡😡😡
Fraude, puur oplichters
Ik heb een bestelling 11 januari 2024 geplaatst. Het is 6 Maanden later en nixs afgeleverd. Als je bericht sturen, je krijgt altijd dezelfde antwoord, het komt volgende maand. Als je vraag voor je geld terug, dan krijg je dezelfde antwoord. Als je probeert te bellen, niemand is aanwezig en de antwoord apparaat is vol, je kan geen bericht achter laten.
Ze verdien zelfs geen ster een dikke…
Ze verdien zelfs geen ster een dikke NUL en er zelfs veronder. Meer dan een jaar op een oven moeten wachten maar niet geleverd ondanks tientallen mails. Document ingevuld voor terug betaling bedrag, hebben jullie al iets gezien?.....Ik ook niet! Honderden mails gestuurd krijg zelfs geen antxoord meer. Er zijn verzchillende woorden voor deze firma, bedriegers, leugenaars, valse mensen, maffia, krapuul, afzetters, ..... Eén boodschap koop er nooit of nooit iets.
Fraude fraude fraude.
Fraude fraude fraude.
Spoelbak besteld t.w.v. 500 Euro.
Werd niet geleverd na 2 maanden. Politie Malle gebeld. Aanbevolen om herroepingsformulier te mailen naar Electro-Lommelen. Geen terugstorting geld gekregen na meer dan een maand wachten en meerdere mails.
De weg om via instanties geld terug te krijgen is te gecompiceerd of duur. Dat weet dit bedrijf ook. Resultaat dat de FOD nog geen actie heeft ondernomen om de website weg te halen. Je kan de verantwoordelijke nooit telefoneren (enkel via mail) en confronteren met zijn frauduleuze praktijken. Zelfs een rechtzaak door test-aankoop uitgevoerd (zie andere reviews) heeft niets uitgehaald.
Eigenlijk geen ster waardig
Eigenlijk geen ster waardig. Pure oplichting. 16 december 2023 een afzuigkap (dampkap) besteld en direct betaald. Dan moet je er zelf achterkomen dat deze niet op voorraad is en besteld moeten worden. Als je meerdere keren mailt krijg je al je geluk hebt door wat de verwachte levertijd is. Vanaf mei geen enkele reactie meer gehad en nog steeds geen dampkap en of het geld terug. Ik vindt het schandalig dat zo'n bedrijf nog steeds online kan zijn! Het is pure oplichting
Wel betalen maar geen levering, geen geld retour na annulering
Beste familie Lommelen, Op 4 maart 2024 heb ik een bestelling geplaatst voor een inductieplaat en een oven. Hiervoor heb ik € 1443,00 aanbetaald. Omdat het product maar niet werd geleverd, er heel slecht contact te maken was waarbij steeds sprake was van uitstellen of alternatieven aanbieden heb ik op 07-06 de gehele bestelling geannuleerd. We zijn naar de winkel gereden, hebben daar een medewerker getroffen die ons doorverbonden heeft met Jason Lommelen. Geen aangenaam telefoontje maar wel de schriftelijke toezegging dat het bedrag min 10% zou worden teruggestort:
Beste, Bij deze bevestigen wij dat we 10% van het bedrag zullen inhouden op uw vragen en het rest bedrag wordt terug gestort. Dit daar de online aankoop wegvalt conform het wettelijke daar u in de winkel/magazijn bent geweest voor opties te bespreken en te informeren. (hier snap ik niets van) Kind Regards, Met vriendelijke groeten, Bien à vous,
Daarop heb ik nog heel wat mailtjes gestuurd met het verzoek het bedrag over te maken. Geen enkele reactie meer gehad. Ik wil mijn geld terug en vooral van firma Lommelen af!
OPLICHTERS!
Dit is een oplichting bedrijf! Ik had een bestelling geplaatst en in het hele bestelproces was nergens te zien wanneer het product bezorgd zou worden.
Dus ik een mail gestuurd met de vraag wanneer het bezorgd zou worden. Kreeg ik ineens een mail terug dat ik het over 5 weken zou krijgen.
Daarna op Trustpilot slechte reviews gelezen waarna ik mijn bestelling per email toch heb geannuleerd. Gelukkig had ik het met creditcard betaald en was mijn geld wel safe. Maar ze zeiden dat er dat er 80 euro annuleringskosten op zouden komen. Ik heb toen een mail gestuurd dat dit wettelijk verboden. KIJK HIERVOOR UIT, HET ZIJN OPLICHTERS!!!
We zijn nu anderhalve maand verder en ik heb mijn geld nog steeds niet terug gekregen en wordt door mijn bank nu beoordeeld omdat ik een geld-terugboek verzoek bij mijn bank heb ingediend.
OPSOLUUT GEEN ZAKEN DOEN MET DIT WEBWINKEL!!!
Product nooit op voorraad.Uiteindelijk…
Product nooit op voorraad.Uiteindelijk afgezien van de koop, herroepingsformulier ingevuld, nooit het bedrag ontvangen = oplichting
Oplichterij en onbetrouwbaar
Er is geen informatie over de leverdatum op de website, zodra je bestelt schrijven ze je, ze hebben andere opties of ze kunnen je hetzelfde artikel sturen maar dan duurder. Je annuleert de bestelling en dan is het acht maanden en ondanks zoveel herinneringen, is er nog steeds geen geld terug.