Elektricien Sanders Recensioni

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Kies een andere elektricien, deze zijn niet te vertrouwen

Ik heb zoals meerdere mensen hier absoluut geen goede ervaring met dit bedrijf. Ik vertrouwde het tijdens het gesprek al niet, kosten zouden heel veel hoger uitkomen dan uiteindelijk nodig zou zijn, volgens de elektricien die uiteindelijk het probleem verholpen heeft. Ik heb helaas wel wat kosten gemaakt omdat hij wel gekeken en gemeten heeft. Laat je dus niet helpen door dit bedrijf!!

27 giugno 2026

Is een grote oplichter

Is een grote oplichter.
Niet vertrouwen, ik had moeten 3225 betalen direct anders krijg ik geen verslag van de bliksem schade op mij meterkast. Er loopt een steiger met hem mee een Marokkaanse achtergrond. Ik schaam ervoor als een moslim hoe kan je zo een werk doen mensen oplichten.
Mooie praatjes en verhalen, dat zijn vrouw hoogzwanger is naar de ziekenhuis moet, daardoor hij kon geen werk afmaken vervolgens ook als ik niet betaald geen werk meer uitgevoerd volgende dag en geen verslagen verstuurd.

Dus ik ben gelokt bij deze manier

Aangiften al gedaan bij politie, Ik hoop dat politie wat aan doet.

29 giugno 2026

OPLICHTERS

OPLICHTERS!

Wij hadden bliksem inslag gehad en wilde de meterkast laten checken, de elektricien die alles heeft aangesloten was op vakantie, via google bij deze partij. Konden snel komen en na een check van 10 min gaf hij aan dat de hele meterkast a 2000 euro vervangen moest worden, ik vertrouwde het niet en heb vriendelijk bedankt moest wel 270 euro betalen voor de check. Volgende dag een locale elektricien ingeschakeld en die gaf aan dat alles in orde was en er niks nodig was.

27 giugno 2026

OPGELICHT

OPGELICHT

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Mijn ervaring was zeer teleurstellend.

Voor een relatief eenvoudig elektrisch probleem is een monteur langsgekomen. Pas achteraf bleek dat ik uiteindelijk €1.400 heb betaald voor werkzaamheden die volgens andere elektriciens ongeveer €500 hadden gekost.

Daarnaast heb ik, ondanks meerdere verzoeken, nooit een factuur ontvangen. De vervangen onderdelen zijn meegenomen met de mededeling dat deze nodig waren voor een schadeformulier. Ook dat schadeformulier heb ik nooit ontvangen.

Door het ontbreken van een factuur en de meegenomen onderdelen is het voor mij onmogelijk om de uitgevoerde werkzaamheden goed te controleren. Ik voel me hierdoor misleid en zou anderen adviseren vooraf een duidelijke prijsafspraak te maken en pas te betalen nadat je een gespecificeerde factuur hebt ontvangen.

Ze doen dit ook via andere websites zoals "elektricienwereld.nl" en "elektricienmeijer.nl"

12 giugno 2026

Oplichters

Bij ons helaas dezelfde ervaring als bij de anderen hier. Had ik maar eerst op TP gekeken.. Professioneel en betrouwbaar uitziende website, formulier ingevuld voor prijsopgaaf, die vrouw belt op voor een afspraak. Ik wil eerst een prijsopgaaf hebben, dus belt de monteur zelf terug. Na uitleg zegt hij 350-400 incl btw, we kunnen er over een uur zijn. Prima. Ze komen na een uur langs (geen werkkleding/ kleding van een bedrijf aan). O, ja, een ander systeem. OK, geen probleem, dat kan gewoon. Na een half uur zijn ze klaar. Er moest 1 extra groep bij, ipv de 2 groepen vd prijsopgaaf, dus ik begrijp dat dit een iets hoger totaalbedrag wordt. Wilt u even € 993,- pinnen!? Ik zeg dat ik het heel erg vreemd vind dat ze dat niet eerst even hebben overlegd dat er zoveel meer bij zou komen. Ja, sorry is het antwoord.. De factuur zou gemaild worden. Nadat die niet komt en ik daar de volgende dag over bel, blokkeert de vrouw die de telefoon opneemt (altijd in de auto of met kinderen op de achtergrond en zegt idd geen naam of bedrijfsnaam) mijn nummer. Wat een bende oplichters! We gaan kijken of we bij KvK oid een klacht kunnen neerleggen voor deze wanpraktijken.

24 giugno 2026

Opgelicht en geld afgetroggeld

Opgelicht en geld afgetroggeld. Niet bellen. Spoeddienst gebeld ivm stroomstoring. Rekening was enorm met zogenaamd vervangen onderdelen. Ter plekke onder druk gezet om te betalen.

29 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Mensen ga hier NIET mee in zee

Ik werd gebeld door mijn schoonzoon, zijn zus in Heerhugowaard had bij stroomuitval elektricien Sanders gebeld.
Die kwam en zag een zwarte plek op de aardlekschakelaar (primaire kant)en zijn conclusie was "de gehele groepenkast moest worden vervangen a 3500 euro, vooraf betalen.
Maar dat had zij even niet, dus hij vroeg even 500 euro voor het komen.
Overdonderd dat zij was heeft ze dit betaald.
Dus ik ging even kijken , heb een nieuwe aardlekschakelaar gemonteerd a 48 euro en alles is weer goed.
Een beetje elektricien heeft dit zo op voorraad in zijn bus en aangezien het 20min werk is, is dit zo gebeurt.

DIT ZIJN GEEN ELEKTRICIENS, dit zijn oplichters.

26 giugno 2026

Oplichters

Wordt opgelicht waar je bij staat. Onder druk gezet om meteen te betalen. Ook vertellen ze dat ze bepaalde producten gebruiken die veel duurder zijn dan wat ze echt gebruiken. Veel te duur. Wanneer je niet meteen betaald worden ze er niet vriendelijker op. Ook zitten ze in je tas zonder er om te vragen. Na een bedrag van 800 euro te vragen gaan ze akkoord met 200 euro als je er niet intrapt en weten ze niet hoe snel ze weg moeten zijn.

19 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wees extra voorzichtig en vraag vooraf om een prijsopgave

Ik had met spoed een elektricien nodig omdat een deel van mijn zaak niet meer functioneerde. Toen ik belde, kreeg ik een vrouw aan de lijn met waar kan ik je mee helpen. Niet dat het bedrijf wordt benoemd wat heel normaal is. Vervolgens heb ik ongeveer drie uur moeten wachten voordat er iemand langskwam. Wat mij echter erg tegenviel, is dat er vooraf nergens duidelijkheid werd gegeven over de kosten. Pas nadat de werkzaamheden waren uitgevoerd, maakte hij een factuur op van €1.220 voor ongeveer 45 minuten werk. Daarnaast moest ik het volledige bedrag direct ter plaatse betalen.
Omdat ik een startende ondernemer ben, vroeg ik of betaling in termijnen mogelijk was, maar dat werd niet toegestaan. Achteraf heb ik via andere ondernemers begrepen dat het in veel gevallen gebruikelijk is om een factuur met een betalingstermijn te voldoen, bijvoorbeeld van 14 dagen.
Ook bedrijf waar je de factuur op krijgt heeft een hele andere naam dan wat er via de website wordt aangegeven. De Kluscompagnie

Als je dit leest, God zal jouw onrecht niet zonder rekenschap laten en zal je straffen voor wat je anderen hebt aangedaan.

16 giugno 2026

Komt niemand opdagen

Mijn vriend heeft gebeld om een afspraak te maken en dit kon gelijk dezelfde dag nog tussen 12:00 en 15:00. Er is nooit iemand komen opdagen en het viel ons ook op dat als je belt, er wordt gevraagd: "waar kan ik u mee helpen" ipv naam en toenaam noemen van het bedrijf.

16 giugno 2026

Is nooit gekomen.

Ik had een afspraak gemaakt met een elektricien voor vandaag, met een tijdslot van 8:00 tot 12:00. Hij is nooit komen opdagen. We hebben meerdere keren gebeld en kregen uiteindelijk om 14:00 iemand aan de lijn, die ons vertelde dat 'hij onderweg was'. Het is nu 18:15 en er is nog steeds niemand gearriveerd. Elke keer als ik probeer te bellen, krijg ik geen verbinding.

Dit bedrijf is pure oplichterij. Hun e-mailadres werkt niet eens!!! Maak geen gebruik van hun diensten.

15 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Veel te duur, geven niet thuis bij vragen

Begin ging alles goed, tarieven werden goed doorgegeven. Heeft snel geholpen met de klus, die ik uiteindelijk wel zelf heb moeten oplossen. Einde van de rit een rekening gekregen van 700 euro voor 3 kwartier werk, wat ook niet matched met de eigen tarieven. Factuur zou worden toegestuurd na afrekenen. Nooit een factuur ontvangen en bij nabellen werd er opgehangen en mijn nummer geblokkeerd. Achteraf gezien dom van mij dat ik betaalde en dacht het later te kunnen regelen. Jammer dat het zo gegaan is.

10 giugno 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più