Op zich vooral correcte prijs en de toestel. Werkpunt: afspraken rond de levering, geen vooraf bericht gekregen totdat de vrachtwagen voor de deur stond. Ook levering binnen bleek een probleem, want m... Leggi di più
Scherpe prijs en snelle levering, droger was 200 euro goedkoper dan bij de concurrentie. 1 klein ' nadeel' je kunt voor de levering op de website kiezen voor levering van maandag t/m zondag. Ik had... Leggi di più
I bought an aircon from this website, it delivered in two days also the quality is really good. The only drawback was the size of control cable. Normally you need more cable for finalizing the conn... Leggi di più
Grootste oplichters ooit, we hebben 200km gereden om een koeler te kopen en er staat op de website dat het beschikbaar is, maar ze zeggen dat ze het niet hebben bij de winkel. De prijs van de website... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Grossista di elettrodomestici
- Fornitore di sistemi di condizionamento
- Fornitore di ricambi per elettrodomestici
- Impianto di raffreddamento
- Negozio di caminetti
- Negozio di stufe a legna
Scritti dall'azienda
Electro Discount - IN HET KORT Electro Discount is niet alleen een online shop, maar ook een fysieke winkel waar persoonlijke service en klanttevredenheid centraal staan. Ons familiebedrijf, ESG bvba (Electro Discount), werd in 2006 opgericht en zette vanuit een klein winkelpand de eerste stappen in de wereld van elektroverkoop, zowel als groot- als kleinhandel. In 2013 verhuisden we naar een volwaardige winkellocatie, en sindsdien zijn we in de ruime regio bekend als "Electro Discount." We hebben ons gespecialiseerd in het opkopen van overstocks, waarmee we onze klanten hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Ons jong, maar ervaren team staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste toestel dat perfect aansluit bij uw behoeften. We staan voor prijs, kwaliteit en klanttevredenheid, en dit zijn dan ook de pijlers waarop wij ons succes bouwen. Bij ons bent u verzekerd van een 100% tevreden aankoopervaring.
pauwengraaf, 35, 3630, Maasmechelen , Belgio
- 089383458
- info@electrodiscount.be
- www.electrodiscount.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Service met een grote S
Eenvoudig om te bestellen. Vertrouwen in de service. En een levering zonder problemen zoals afgesproken
geen contact te krijgen met dit bedrijf
Ik probeer al sinds onze airco is geïnstalleerd contact te krijgen met dit bedrijf. 11 november.. Na meerdere keren te hebben gemaild,gebeld, contact form ingevuld, whats appjes gestuurd heb ik eindelijk eind vorig jaar contact gehad met ( ik neem aan de vader van de eigenaar) iemand.. Die persoon heeft allerlei details opgeschreven en zou het doorgeven. Tot op heden 12 jan 2025 niks meer vernomen..
Dus geen goede ervaring .
De airco is aangesloten door een erkend Installateur maar die vermoed dat er iets is met de buitenunit. Gelukkig werkt alles wel naar behoren maar hij blijft een suizend geluid houden na alles te hebben geprobeerd wat voor de hand zou kunnen liggen.. Maar ja geen bericht van het bedrijf betekent dat wij met het geluid blijven zitten..
Lange dag voor chauffeur.
Dit doe ik normaal nooit, maar ik wil hier toch even een recentie plaatsen.
Omdat de koerier gewoon de hele dag onderweg was door dikke mist en half Holland doorkruist heeft. Gewoon om 23:00 nog een bestelling leveren!! En super vriendelijk. Nog even geholpen met het uitpakken ook nog.
Hij had nog een lange rit te gaan naar huis, ik hoop dat hij veilig is thuis gekomen.
Dit heb ik dus nog nooit meegemaakt, gewoon Topservice!!
Oh, en de LG koelkast is ook helemaal dikke prima!
Speedy Gonzales levering!
Pelletkachel online besteld op zondagavond 22 december en op kerstavond na 23u nog geleverd. Dit zijn meer dan 5 sterren waard!
Gewoon goed
2 arico lg gekocht. 3.5kw en 5kw Werken perfect.echt aanrader voor dit bedrijf. En contact! Met het bedrijf! mvg herald vogt
Snelle levering en goede prijs.
Product 5* Communicatie 4*
Heel goede pelletkachel alleen wat later aangekregen dan afgesproken. Als zaakvoerder zouden ze jou moeten contacteren als de levering niet kan doorgaan wegens tijdsgebrek en niet omgekeerd. Wel vriendelijke man aan telefoon.
Snel heel snelle levering
Goed product
Goed product, goedkope prijs en goede service. Ik had er 2 besteld, maar er werd er 1 geleverd. Nog geen uur later gebeld dat de 2de 2 dagen later zou bezorgd worden en wat ook gebeurde. Echt een aanrader!
Bestelling geannuleerd door interne…
Bestelling geannuleerd door interne fout
Had 2 airco's besteld tegen een kortingsprijsdie nog voorradig waren. Op het moment dat ze moeten geleverd worden, doen ze de prijs omhoog en zeggen ze dat er een voorraadprobleem is, waardoor mijn bestelling wordt geannuleerd.
Klantenservice mag meer communiceren…
Klantenservice mag meer communiceren met klanten producten zijn op tijd en netjes ontvangen chauffeur mag iets meer enthousiast zijn.
Review koop wasmachine en wasdroger
Ten 1ste staat de verkeerde omschrijving bij de wasmachine die ik gekocht heb, het model wat ik gekocht heb heeft nml. geen wifi! Ten 2de bij aflevering de verkeerde machine meegegeven en dus alleen een wasdroger ontvangen en met de bezorger was het moeilijk om een afspraak te maken BORIRITO'S
Bestelling goed ontvangen en op tijd.
Bestelling goed ontvangen en op tijd.
Verder nog geen ervaring ben aan het instaleren.
Good price and Fast delivery
The only drawback was the size of control cable. Normally you need more cable for finalizing the connection, so for a 3 meter pipe you need 4 meters of cable but exactly 3 meters delivered for 3 meter piping pack.
I had to buy longer control cable separately.
Everything else was perfect
Mijn beugel is nog steeds niet geleverd…
Mijn beugel is nog steeds niet geleverd wel betaald
Supersnelle levering
Scherpe prijs en snelle levering
Ik had gekozen voor levering op zaterdag, ik kreeg de dag erna echter telefoon van de transporteur dat ze niet bezorgen in het weekend
..Houd hier dus rekening mee, ik moest er een dag extra voor thuis blijven
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.