ELdirekte.no AS Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Wwooww vi fikk sjokk at det var såå enkelt å bytte. Vi hadde 2 råtne vifter på bad. Som ikke har vært bytta på 40 år. Da vi tokk av de gamle å så inni. Da fikk vi sjokk. De kunne brent når som hels... Leggi di più

Bestilte nordic home kjøle og varme vifte. Det tok to dager det fra jeg bestilte og til den låg i postnord pakkeboksen! Lappene var klistra direkte på vifte emballasjen, fordel jeg slapp unødvendig p... Leggi di più

-Selv i ferietiden ble min epost da jeg var litt usikker på valg av produkt, besvart samme dag. -Min bestilling sene kveld ble ekspedert allerede neste dag. -Hadde alt jeg trengte ( mange andre... Leggi di più

Topp klasse nettbutikk for elektromateriell og lynrask levering! Jeg bestilte nylig SG-belysning fra Eldirekte.no, og opplevelsen var sømløs fra start til slutt.

1. Negozio di forniture elettriche
  2. anche in
  3. Fornitore di impianti di riscaldamento
  4. Fornitore di sistemi di protezione antincendio
  5. Negozio di articoli per l'illuminazione
  6. Negozio di elettronica

ELdirekte.no AS leverer elektromateriell, belysning, varme, smarthus om mye mer til særdeles hyggelige priser! Vi har lager i Norge, rask levering og frakt fra 59,-.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

737 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Great product, shitty postal services…

After a lot of trouble with PostNord the product finally arrived. EL Direkte can’t be blamed, but should reconsider further business with that firm. The product was really easy to assemble if you want to Plug And Play, but a bit tricky if you want to mount it to the wall etc.. all in all really god value for the money!

29 giugno 2026

Risposta di ELdirekte.no AS

Hello! Thank you so much for taking the time to share your experience with us! 😊 We're very happy to hear that you're pleased with the product and feel it offers great value for money. At the same time, we're sorry to hear about the delivery issues, and we really appreciate your understanding 🧡

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss! 😊 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet og synes du fikk mye for pengene. Samtidig er det kjedelig å høre om utfordringene med leveringen, og vi setter pris på forståelsen din 🧡

Kjappinger.

9 luglio 2026

Hei! Vi liker å være kjappe 😄Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😄

Enkelt og greit !

23 giugno 2026

Risposta di ELdirekte.no AS

Hei! Tusen takk for tilbakemeldingen! 😊 Så godt å høre at alt gikk enkelt og greit – akkurat slik vi ønsker det skal være 👏

Seriøst firma

Enkelt å finne rett produkt. Grei pris. Rask forsendelse.

8 luglio 2026

Risposta di ELdirekte.no AS

Hei! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en fin tilbakemelding! 😊 Herlig å høre at du enkelt fant riktig produkt, og at du er fornøyd med både prisen og leveringen 🧡

-Selv i ferietiden ble min epost da jeg…

-Min bestilling sene kveld ble ekspedert allerede neste dag.
-Hadde alt jeg trengte ( mange andre hadde ikke alle tilhørende produkter).
-Gunstige konkurransemessige priser.

Meget fornøyd jeg handlet hos ELdirekte.no
Mvh Geir A

3 luglio 2026

Handler gjerne igjen!

Jeg misforsto og trodde de hadde produktet på lager, etterspurte varen etter 2 dager, fikk kjapt svar og varen kom innen 7 dager. Suveren service!

2 luglio 2026

Risposta di ELdirekte.no AS

Så godt å høre! Gode kundeopplevelser er det vi jobber for ☀️God sommer!

Litt komplisert

Litt komplisert. Så kan en ikke få fullt utbytte av den uten å kjøpe Zigbee eller homey

1 luglio 2026

Risposta di ELdirekte.no AS

Så kjedelig å høre at varen ikke sto til forventingene🧡 Håper det ordner seg, om du lurer på noe ta gjerne kontakt på support@eldirekte.no