Wwooww vi fikk sjokk at det var såå enkelt å bytte. Vi hadde 2 råtne vifter på bad. Som ikke har vært bytta på 40 år. Da vi tokk av de gamle å så inni. Da fikk vi sjokk. De kunne brent når som hels... Leggi di più
Bestilte nordic home kjøle og varme vifte. Det tok to dager det fra jeg bestilte og til den låg i postnord pakkeboksen! Lappene var klistra direkte på vifte emballasjen, fordel jeg slapp unødvendig p... Leggi di più
Topp klasse nettbutikk for elektromateriell og lynrask levering! Jeg bestilte nylig SG-belysning fra Eldirekte.no, og opplevelsen var sømløs fra start til slutt.
-Selv i ferietiden ble min epost da jeg var litt usikker på valg av produkt, besvart samme dag. -Min bestilling sene kveld ble ekspedert allerede neste dag. -Hadde alt jeg trengte ( mange andre... Leggi di più
ELdirekte.no AS leverer elektromateriell, belysning, varme, smarthus om mye mer til særdeles hyggelige priser! Vi har lager i Norge, rask levering og frakt fra 59,-.
Engenes 17, 4865, Åmli, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Bra hjemmeside. til riktig pris. Leveransen var skadet pga dårlig pakket inn. Kunne vært bedre på å vise hvor man får tak i skinner for montering

Rask levering
(men fikk ikke tak i noen på telefon, så måtte bestille uten rådgivning)

Risposta di ELdirekte.no AS
Oversiktlig nettside, gode priser og rask behandling av ordre! Anbefales :-)

Risposta di ELdirekte.no AS
Hvem unntatt ansatte kunne skrive sånne anmeldelser? Det er helt råttent selskap! Ber man dem kansellere bestilling etter ei uke ventetid for at dem skal sende det man har bestilt, så sender dem isteden for å kansellere uten eneste pipp fra dem noen gang.
"Lynrask levering 🚚;)))))))))"... Det er jo en vits!:)

Risposta di ELdirekte.no AS
Rask levering og produktet var akkurat som beskrevet.

Risposta di ELdirekte.no AS
Bestilte no varer fredag 04.09 og det er enda ikke sendt.

Risposta di ELdirekte.no AS
Kom raskt,men dessverre leverer Posten innenfor bomring selv om de har utlevering utenfor med min postadresse.