L'azienda ha risposto
Jag tar mig aldrig tid och går in och skriver sådana här omdömen, vilket man kanske borde, men det slog mig hur Elbutiks kundtjänst service gjort mina köp bättre. Har beställt från Elbutik vid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastiskt service! Köpte 7 st lampor varav 3 gick sönder alldeles för tidigt. Dom fanns inte kvar i sortimentet. Så jag fick 7 st nya i en annan modell. Här snackar vi service. Även köpt a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Klockrena leveranser. Den ena efter fyra dagar och den andra efter fem dagar trots att leveranstiden var angiven till mer än det dubbla för den andra! Mycket konkurrenskraftiga priser. Jag kunde inte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet och i butik. Vårt mål är att erbjuda en webbplats och varuhus där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. I vår butik hittar du även kunnig personal med elektrikerbakgrund. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!
Västanvägen 83B, 245 42, Staffanstorp, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Snabb leverans - inga problem. Lätt att beställa. Rekommenderas.

Risposta di Elbutik
Bra priser, bra kvalité på sortimentet, bra betalningsalternativ, tidigare problem med miss i leverans hanterades smidigt.

Risposta di Elbutik
Efter att "fått hjälp" i en annan butik som snarare stjälpte hjälpte elbutiken mig och grottade ner sig i mitt specifika problem!
Jag fick precis den hjälp jag behövde och är väldigt tacksam.

Vilket serviceinriktat företag! +++++
Ringer för att höra när min order levereras och får superproffsigt bemötande av en otroligt hjälpsam kille! Leveransen kommer snabbt trots att de hade sjuka på lagret, STORT TACK!

Risposta di Elbutik
Bra o enkel beställning o fortsättning till betalning.

Risposta di Elbutik
Nöjd med att det gick att få tag i denna utrustning för golvvärmestyrning, elgolvvärme!

Risposta di Elbutik
leveranser och produkter alltid enl. beställning och även snabba. Rekommenderas starkt.

Risposta di Elbutik
Bra fraktalternativ till skillnad från konkurrenterna.

Risposta di Elbutik
Fint sorterat, snabbleverans, sen i mejlet står det klart och tydligt att 49kr för retur, men inget om att dom tar 1000kr för skrymmande, kommer inte handla där igen tyvärr, tragiskt när man vill byta en takskena till en annan och returen ska vara så fruktansvärt dyra,

Risposta di Elbutik
Bra med snabb leverans och tyvärr saknades det 2 grejer i paketet som såg rätt misshandlat ut så dom kan ha varit i från början.. Men det löstes snabbt genom chatten på hemsidan och nytt paket skickades med det som saknades. försökte ringa men telefontiderna var rätt få och korta så hade blivit full pott om man haft vettig telefonbemanning för problemlösning. Men bra seriös butik som skickar snabbt

Risposta di Elbutik
Inga problem. Välsorterat minst sagt. Jag kan rekommendera elbutik.se. Behövs ngt inom el. Finns här.

Risposta di Elbutik
Chattade med en otroligt kompetent person, Arvid. Han hjälpte mig genom hela processen och jag fick allt enkelt serverat i ett paket. Bara att beställa och sen var det klart

Risposta di Elbutik
Enkelt att bli medlem och enkelt att beställa.

Risposta di Elbutik
Toppen bra service och priser, slår stora aktörer.
Rekommenderar starkt, jag är elektriker som gör mindre installationer då och då till bekanta, handlar alltid från el butik.

Risposta di Elbutik
Riktigt bra butik. Hjälpsamma och bra utbud. Har de det jag behöver så är det här jag helst handlar.

Risposta di Elbutik
Jag beställde fel JFB, mailade och fick svar morgonen efter med utförliga instruktioner för återköp och en länk till en korrekt JFB.
Leveransen kom inom nga dgr. Väldigt nöjd.

Risposta di Elbutik
Jag har handlat på Elbutik ett antal gånger och har alltid fått bra service samt de produkter jag förväntat mig. Även erhållit bra information då jag ringt för frågor. Snabb leverans, även utomlands har det funkat bra. Jag rekommenderar denna butik.

Risposta di Elbutik
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.