Vanaf de eerste ontmoeting in de EGGO-winkel te St-Niklaas tot de finale afwerking van onze keuken is alles hele goed verlopen. Tijdens ons eerste bezoek in de winkel, tussendoor en daarna heeft... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di armadi
- Negozio di mobili
- Negozio di casalinghi
- Arredatore d'interni
- Negozio di mobili per cucina
Informazioni fornite da varie fonti esterne
èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat
Kapelstraat,119, 9100, SINT-NIKLAAS, Belgio
- +32 3 776 77 59
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Vanaf de eerste afspraak in de toonzaal…
Vanaf de eerste afspraak in de toonzaal met Stijn, tot de levering van de keuken, tot de plaatsing, alles werd heel correct opgevolgd en uitgevoerd volgens de afspraken. Geen vraag was teveel, geen aanpassing te moeilijk. Heel erg tevreden van de service en vriendelijke, professionele aanpak van iedereen in het proces. Dikke dankjewel!
Niet naleven terugbetaling wettelijke garantie …
Eind maart werd onze nieuwe keuken geplaatst. Kort daarna geeft het AEG kookvuur een onophoudelijke zinderend geluid als het uitstaat. Eerst via AEG contact opgenomen, ook dat was verschrikkelijk van klantenservice. Na 3 nieuwe kookplaten gekregen te hebben die allemaal beschadigd waren, was ons vertrouwen in AEG volledig weg. We hebben, volgens de wettelijke garantie, een terugbetaling van de kookplaat gevraagd. Deze werd door de Eggo winkel in St Niklaas, bevestigd.
Op 15/12/25 mail dat de terugbetaling werd bevestigd.
Op 30/12/25 mail naar de winkel dat we nog steeds geen terugbetaling hebben ontvangen.
2/1/26 reactie dat dit normaal al in orde zou moeten zijn, maar men ging het navragen. Geen reactie meer gekregen.
8/1/26 mail naar winkel met vraag of boekhouding al had gereageerd.
8/1/26 mail dat boekhouding bevestigd heeft dat betaling zal worden uitgevoerd.
15/1/26 mail naar winkel dat er nog steeds geen betaling is gebeurd. Geen reactie op gekregen.
19/1/26 telefonisch contact winkel, situatie uitgelegd, verantwoordelijke zou mij dezelfde dag nog mailen.
20/1/26 geen mail ontvangen!
Verdere stappen zullen nu genomen moeten worden via de fod economie.
Schandalig hoe ze klanten zo aan het lijntje houden!

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
bij eggo wisten ze meteen wat ik wilde…
bij eggo wisten ze meteen wat ik wilde van droomkeuken . de medewerker Stijn was onmiddellijk mee,de werken zijn ook op de afgesproken datum allemaal door gegaan. de opmeter en plaaster luc was een prefecten persoon,die zijn vak erg goed kent

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
EGGO is een aanrader voor een nieuwe keuken!
Tijdens ons eerste bezoek in de winkel, tussendoor en daarna heeft Stijn ons, met kennis van zaken, steeds supergoed begeleid met onze wensen.
We zijn ook heel tevreden van Luc die onze keuken is komen plaatsen. Topvakman !
Ook de mannen die onze keuken hebben geleverd waren heel vriendelijk met de nodige aandacht om alles voorzichtig binnen in onze woning binnen te brengen.
Als je plannen hebt voor nieuwe keuken, raad ik aan om zeker langs EGGO te gaan!

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
Heel behulpzaam en vooral een goede…
Heel behulpzaam en vooral een goede plaatser . Prijs kwaliteit staat in verhouding . Toch vind ik dat eggo zich wat meer mag moderniseren .

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
Hele vriendelijke mensen in de winkel…
Hele vriendelijke mensen in de winkel die u bijstaan met raad en daad. Een goede en vriendelijke installateur (Luc) die de keuken met veel liefde geplaatst en afgewerkt heeft.

Onze droomkeuken
Juist ons keuken volledig geplaats ,prima service. Hebben bij eggo sint-niklaas samen met Stijn ons keuken samengestelde en zijn daar zeer tevreden van,stonden altijd klaar om te helpen. Of de vraag klein of groot was .
GEEN NASERVICE !!
Ik geef slechts 1 ster omdat we voor de naservice volledig in de kou worden gezet (na aankoop van 2 ! keukens). Een Samsung koelkast die het begeeft binnen de garantieperiode en waarvoor we reeds 3x verlof hebben moeten nemen, 3 verschillende samsung-techniekers over de vloer en we 3 maanden later en talrijke telefoons en mails verder nog steeds met een onafgewerkte weliswaar eindelijk omgeruilde koelkast blijven zitten. 3 Maanden zonder koeling in 2024 is toch niet normaal ???? Bedankt EGGO voor uw tussenkomst :-( Bedankt Samsung voor uw ongeziene rampzalige service :-(
Wij hebben onze keuken gekocht bij Eggo…Sint-Niklaas
Wij hebben onze keuken gekocht bij Eggo Sint-Niklaas, zeer goede begeleiding doorheen het traject van bestelling tot plaatsing en dienst naverkoop.
Wij zijn tevreden en zouden hier terug keren in de toekomst!

Alles dik in orde!
Alles was dik in orde, van bespreking met verkoper tot en met het plaatsen van onze dressing. Zeer tevreden, een echte aanrader dit bedrijf.

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
Topkwaliteit en een geweldige service
Topkwaliteit en een geweldige service, een aanrader voor iedereen !!

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
Alles tot in de puntjes geregeld
Alles tot in de puntjes geregeld, beschadigde stukken werden op afgesproken datum vervangen.

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
Mijn ouders laten in 2019 een keuken…
Mijn ouders laten in 2019 een keuken plaatsen kleur magnolia.
De keuken enkel bij de kastfronten,bovenkasten en onderkasten en ad deur koelkast gaat de verf weg.
Dus na een dik 2j gaat de verf eraf.
Deze hebben ze medegedeeld en er kwam dit jaar 2023 iemand langs om foto's en verslag op te maken.
De persoon zei zelf dat dit niet kon.....
Dus alles werd doorgestuurd naar fabriek Duitsland en daar zeiden ze dat dit door verkeerd gebruik is.
Dit hadden ze nog nooit meegemaakt,maar uiteindelijk kan het altijd een 1ste keer zijn!!
De keuken wordt enkel met een zachte doek en beetje dreft gepoetst.
Mijn ouders zijn in de 70e jaar.
Hun vorige keuken waar ze vroeger woonde was 45j en daar was niks aan.
De nieuwe eigenaar die hun huis 5j geleden kochten zeiden maar die keuken laten we erin,Dus zegt genoeg.
Nu een keuken van nog geen 3j dat volledig afpelt is al versleten,raar heel raar.
De prijs was rond de 9000e wat niet weinig is.
Dus ik terug gebeld 6 februari en uitgelegd.
De verkoper,vriendelijke persoon ging mij terugbellen 7 februari nadat hij terug contact op had genomen fabriek.
Dus hetzelfde antwoord.
Nu vraag ik mij af waarom er 10j garantie is op de keuken.
Ik vroeg of ze eventueel de verf hadden dan kon mijn pa het bijwerken(handige harry)
Dit hadden ze ook niet.
Ja is makkelijk om er zo met weg te komen uiteindelijk bij oudere personen.
Ik ga dit zeker niet loslaten heb al hier en daar informatie ingeslagen.
Een keuken dat nog geen 3j is en waarvan de verf eraf gaat bij alle kastfronten is niet normaal.
De persoon die langsgekomen is bij mijn ouders was heel vriendelijk en de persoon die ik aan de telefoon had ook.
Maar daar is het probleem totaal niet met opgelost.
Tel er nog 3j bij en de keuken is volledig aan vervanging toe!!!
Ze hadden ook voorgesteld voor nieuwe profielen te plaatsen mits betaling.
Komaan dit is totaal geen oplossing!!
Tot horens!
Mvg

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
Volledig volgens onze verwachtingen!

Risposta di Eggo Kitchen & House - Sint-Niklaas
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.