Super goeie na service gehad bij Eggo keukens Malinas, Heel vriendelijk en bereidwillig team. Een viertal jaar geleden een keuken aangekocht waarvan 1 van de scharnieren stuk bleek te zijn door fout... Leggi di più
Nora Tilleylaan 34, New retail park Malinas, 2800 Mechelen, Vlaams Gewest, BE
L'azienda ha risposto
Tevreden over service, Ik had onderdelen nodig die moesten besteld worden , de verkopers zochten een oplossing aangezien het zaterdag was hebben ze me geholpen door de onderdelen in de showroom te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat
Nora Tilleylaan 34, New retail park Malinas, 2800, Mechelen, Vlaams Gewest, Belgio
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Een viertal jaar geleden een keuken aangekocht waarvan 1 van de scharnieren stuk bleek te zijn door foutief gebruik, zo blijkt. Hebben ons hierbij geweldig goed geholpen waarvoor enorm dikke merci.

Risposta di Eggo Kitchen & House - Mechelen
Ondanks dat onze keuken al 10 jaar oud is, hebben de medewerkers aan de hand van ons oorspronkelijke dossier perfect de benodigde onderdelen kunnen bestellen. De service was zeer professioneel en efficiënt, onze keuken nu weer tiptop in orde, precies zoals bij de aankoop destijds. Het is geruststellend te weten dat we ook na al die jaren nog steeds op jullie kunnen rekenen voor perfect passende onderdelen.
Dank jullie wel!

Risposta di Eggo Kitchen & House - Mechelen
Ik heb een geweldige services gekregen van de dienst naverkoop van onze keuken. Bij de aankoop van ons appartement was de keuken nog binnen garantie.
Er ontbraken stukken en er was schade, de expert is komen kijken en de 8 keukendeuren worden in het totaal vervangen en zijn reeds besteld. Ik had een tv- kast besteld (model staat nog steeds in de showroom) en ook hier geweldige services, de technieker vroeg, waar ik het juist wilde plaatsen (starten vanaf de muur of...) geeft op maat van de klant advies.
Bij elk bezoek in de showroom worden we steeds met de glimlach ontvangen, en geven ze ons top services.
"De klant staat bij EGGO keukens steeds op de eerste plaats, ook de dienst naverkoop is top als de technieker die komt plaatsen".
Dikke pluim en hartelijk bedankt!
Van een zeer tevreden klant
Cynthia

Tevreden over service,
Ik had onderdelen nodig die moesten besteld worden ,
de verkopers zochten een oplossing aangezien het zaterdag was hebben ze me geholpen door de onderdelen in de showroom te demonteren ,zo was ik vlugger geholpen ,prima service dikke pluim,voor het team van Malinas te Mechelen
mvg

Risposta di Eggo Kitchen & House - Mechelen
Keuken besteld tot daar alles in orde dan begon de miserie mails die we niet ontvangen hadden na veel bellen uiteindelijk via ander mailadres alles ontvangen afspraak gemaakt om door de plaatser nog is alles na te meten voor de bestelling geplaatst werd heeft tot nu toe al 4 x geannuleerd meestal daagt hij gewoon niet op geen telefoontje of mailtje dat hij niet komt totaal geen service 1 ste en laatste keer dat wij daar binnen stappen

Risposta di Eggo Kitchen & House - Mechelen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.