Eggo Kitchen & House - Gentbrugge Recensioni 25

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Brusselsesteenweg,698, 9050 GENTBRUGGE, BE

Valutata 4 stelle su 5

Zeer goede begeleiding en uitleg bij het kiezen van de materialen en toestellen. Verkoper nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en heeft onze droomkeuken ontworpen voor een heel goede prijs. Pl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Perfect gehouden aan de afspraken. Keuken is heel mooi geplaatst, heel zorgvuldig en proper afgewerkt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di armadi
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Arredatore d'interni
  5. Negozio di mobili per cucina

Informazioni fornite da varie fonti esterne

èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat

4,5

1 stella

Ha risposto al 79% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Perfect gehouden aan de afspraken

20 agosto 2025

Valutata 4 stelle su 5

Een prachtige keuken binnen mijn budget, een droom wordt werkelijkheid

Heel het traject, vanaf het eerste contact in de toonzaal tot en met de plaatsing van mijn mooie, kwaliteitsvolle keuken, verliep vrij probleemloos. Met dank aan mijn dossierbegeleider in de toonzaal van Gentbrugge, die niet alleen samen met mij een keuken binnen de limieten van mijn budget samenstelde, maar die nadien voor elke vraag en voor elke nodige aanpassing een antwoord of oplossing vond...
Toen het even fout liep bij de levering (de electro ontbrak en werd een dag later geleverd) en de plaatsing (er was een misverstand over de hoogte van de plinten, dat ik gelukkig op tijd opmerkte), heeft het Eggo-team er alles aan gedaan om snel en flexibel bij te sturen. Na een halve dag vertraging kon ik in een perfect geplaatste en afgewerkte keuken beginnen koken.
Mijn keuken is elegant, eigentijds en helemaal op mijn maat. Een pareltje qua prijs-kwaliteitsverhouding...
Dankjewel, Eggo Gentbrugge!

15 gennaio 2025

Risposta di Eggo Kitchen & House - Gentbrugge

Hallo, dit doet ons héél veel plezier om te lezen. Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Een fijne dag gewenst. Jouw Eggo team.

Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden van de service

Zeer tevreden van de service. Ons paneel werd beschadigd en we werden meteen geholpen bij het verkrijgen van een nieuw paneel. Zeer klantvriendelijk! Ook bij het kiezen van onze keuken zijn we tot in de puntjes bijgestaan om de juiste keuzes te maken.

18 novembre 2024

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Bij de aankoop nam de verkoper de tijd om alles in detail uit te leggen en hield rekening met onze wensen. De plaatsing was ook professioneel.

14 novembre 2024

Filiaal te Gentbrugge.

Filiaal te Gentbrugge.
Keuken gekocht bij Eggo, heel vriendelijk onthaal. Zeer ruime keuze en goede begeleiding in het opstellen van de plannen. Levering en plaatsing werden correct volgens de afspraken uitgevoerd.
Ik ben een heel tevreden klant en raad dit filaal aan als je op zoek bent naar uw droomkeuken.

30 giugno 2024

Valutata 5 stelle su 5

Mijn bezoek aan Eggo Gentbrugge was…

Mijn bezoek aan Eggo Gentbrugge was geweldig en verdient zeker 5 sterren. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, werd ik vriendelijk begroet door het personeel. Hun persoonlijke en professionele benadering viel meteen op.

Ze hebben een grote keuze aan keukens en interieurs. De kwaliteit van de producten is duidelijk zichtbaar en de medewerkers hebben oog voor detail. Ze luisterden goed naar wat ik wilde en gaven nuttige adviezen om mijn droomkeuken te realiseren.

De ontwerpfase en installatie verliepen zonder problemen. Alles werd perfect geregeld en het eindresultaat was nog beter dan ik had verwacht. De keuken is prachtig, praktisch en duurzaam.

Ik raad Eggo Gentbrugge zeker aan iedereen aan die op zoek is naar topkwaliteit en uitstekende service. Voor mij is dit zeker een 5-sterren ervaring!

1 giugno 2024

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk en professioneel ontvangen met een mooie keuken als resultaat!

Heel goed ontvangen geweest in het Eggo-filiaal te Gentbrugge door verkoper Jari F. Mooi ontwerp gemaakt met de nodige professionele uitleg. Nu de keuken er staat, ben ik een zeer tevreden klant en zou ik onmiddellijk terug met Eggo samenwerken voor een volgend project.

26 marzo 2024

Een nieuwe keuken zonder zorgen

Een nieuwe keuken zonder zorgen
Voor de 2de maal wendde ik me tot Eggo voor een nieuwe keuken. Van ontwerp over levering tot plaatsing verliep alles vlekkeloos. De 2de keuken was niet eenvoudig omdat de ruimte zeer beperkt en onhandig was. Het resultaat is een mooie en vooral praktische keuken. Dikke pluim voor het team!

20 marzo 2024

Top inbouwkasten !

goede prijs, goede info en alles vlug en vlot gemonteerd ... perfecte service.

22 gennaio 2024

dressing

Gisteren is onze dressing geplaatst. Zeer tevreden met het mooie eindresultaat.
Correcte service, vlotte communicatie, geen problemen met als eindresultaat een tevreden klant.

29 novembre 2023

Risposta di Eggo Kitchen & House - Gentbrugge

Bedankt voor uw vertrouwen. We wensen u een mooie dag toe !

Valutata 2 stelle su 5

Slechte naservice

10 jaar geleden een keuken gekocht bij Eggo Gentbrugge, niets op aan te merken, zeer tevreden toen , nu is dampkap stuk , dus kopen we een nieuwe en betalen bij voor plaatsing, verkoper zei geen probleem, zoiets wordt na maand geplaatst, we wachten ondertussen al ruim 3 maand, dampkap is binnen, maar kan blijkbaar niet geplaatst worden ( ze vinden wel datum , maar deze is onmogelijk voor ons) , we vragen vriendelijk andere datum krijgen als antwoord, je had ze maar in uw buurt moeten kopen ipv hier , sorry, wij wonen 20 km van gentbrugge , en om de keuken te plaatsen was er geen probleem !En als we andere datum willen zullen we weer 3 maanden moeten wachten zegt de man aan de telefoon , sorry, maar over klantvriendelijk gesproken ....

21 settembre 2023

Risposta di Eggo Kitchen & House - Gentbrugge

Mevrouw, zou u ons uw projectnummer kunnen meedelen? Zonder deze informatie kunnen wij uw verzoek niet behandelen. Vriendelijke groeten, het èggo-team.

Vlotte verkoop

Vlotte verkoop, goed advies, prijs/kwaliteit zeer goed, en zeer degelijke montage & afwerking

24 luglio 2023

Risposta di Eggo Kitchen & House - Gentbrugge

Bedankt voor uw vertrouwen. We wensen u een mooie dag toe !

SERVICE

De geplande datums en de service

18 gennaio 2023

Tevreden klant

Goede ervaring bij Eggo Gentbrugge: de begeleiding bij keuze van de keuken, de projectopvolging en de plaatsing verliepen telkens vlot.
Heel blij met onze nieuwe keuken. Een aanrader!

4 dicembre 2022

Dank u

Valutata 5 stelle su 5

Ze luisteren naar wat jij wilt en nodig…

Ze luisteren naar wat jij wilt en nodig hebt, denken mee en bieden het goedkoopste aan zonder te pushen naar de duurdere opties. De afmetingen van de kast waren lichtjes gewijzigd omdat onze muur dikker uitgevallen was dan voorzien, deze paar cm waren geen probleem om aanpassingen te voorzien. De leveringen en plaatsing waren perfect op tijd zoals afgesproken en ook de eerste service was perfect. Ik gebruikte het contactformulier op de website en kreeg dezelfde dag nog telefoontje en we konden meteen ook die dag op afspraak komen in de winkel. Van een snelle service gesproken! En de kast op zich is ook niks op aan te merken. Kortom wij zijn tevreden klanten!

23 gennaio 2023

Bedankt voor uw vertrouwen

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più