Jeg skulle have flyttet en ladeboks til elbil 4 meter i carporten. Der var to lovlige muligheder, enten at trække et nyt kabel fra eltavlen eller at forlænge det eksisterende kabel. Elektriker... Leggi di più

Fik fikset en lampe + sat havelamper op. Arbejdet blev udført i pæn og ordentlig stand. Vores erfaringer med Egå El-service er, at arbejdet laves professionelt og pænt. Da regningen kom var vi u... Leggi di più

Købte via Sweet Deal 2*2 arbejdstimer til ½ pris. Arbejdet blev udført meget tilfredstillende og enkelte ting kunne ikke klares via dem i første omgang, men elektrikeren gav gode råd til hvem vi sku... Leggi di più

Aftalte skrifteligt en pris på 12.000 kr. modtog en faktura på knap 40.000 kr. Derudover var der flere alvorlige mangler ved det udførte arbejde. En usikker lærling udførte alt arbejdet alene uden op... Leggi di più

1. Elettricista
  2. Fornitore di sistemi di condizionamento
  3. Servizio di riparazione elettrodomestici

Vi løser el-opgaver i blandt andet Aarhus, Risskov, Egå og Skæring. Vores team har stor faglig dygtighed, og vi arbejder effektivitet til konkurrencedygtige priser.

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

MEGET tilfreds.

Havde besøg af Egå El-service for at udbedre en række fejl konstateret ved El installationsrapport. Tekniker var både kompetent, havde stor faglig viden, og udbedrede med stor grundighed og effektivitet de konstaterede mangler på kort tid. MEGET tilfreds. De varmeste anbefalinger herfra!

1 novembre 2021

Hej Henrik
Hvor er dejligt med MEGET tilfredse kunder! Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefalingen.

/Egå El-service

Ordentlig og godt

Vi havde Sven forbi et par gange. Hver gang med gode brugbare råd og flot arbejde til følge. Kommunikationen omkring timeforbrug kunne have været bedre, men det fik vi løst efter en fin samtale med Carsten.

28 settembre 2021

Hej Kirstine
Tusind tak for din anmeldelse og din feed back på vores arbejde. Det sætter vi stor pris. Kommunikation med vores kunder hjælper os med at forbedre vores service.

Vi står klar til at servicere dig igen en anden god gang.

Venlig hilsen fra Egå El-service

Effektivt og godt arbejde. Kan kun anbefale dem!

Har lige haft en elektriker på besøg herfra. Jeg kan kun anbefale dem. Er bare ked af vi ikke havde bestilt dem til flere timer. Med det sagt arbejdede elektrikeren utrolig hurtigt og effektivt. Enormt sød og rar og inddragede os i alt arbejdet så man var helt tryg ved det. Nu må vi bare finde tid til at booke dem igen til “anden omgang”:-) Det ser vi frem til.

1 luglio 2021

Risposta di Egå El-service

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling, Anne.
Vi ser frem til at komme forbi og "arbejde videre" næste gang.

Mvh Egå El-service

Super kompetent medarbejder og fint…

Super kompetent medarbejder og fint arbejde.
Benjamin gjorde et godt stykke arbejde og meget dygtig og rådgivende omkring data og gode internet oplevelser.
Jeg var dog ikke helt enig i tiden, kørsel og gebyr for servicevogn som alligevel ikke havde materialer med. Men dette fandt vi et kompromis og jeg vil klart anbefale Benjamin hvis man skal have styr på internet dækning i huset.

23 aprile 2021

Hej Mette
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtigt glade for vores dialog, og glade for, at du blev tilfreds med vores løsning.
Vi sætter stor pris på din anbefaling.

vh. Egå El-service

Dygtige folk (Lars og Benjamin) og god…

Dygtige folk (Lars og Benjamin) og god service. Man er tryg ved at have Egå El-service på opgaven, og jeg vil vælge dem til alle el-opgaver.

3 aprile 2021

Risposta di Egå El-service

Tusind tak for den fine anmeldelse, Frederik. Vi sætter stor pris på at have tilfredse kunder.

mvh Camilla, Egå El-service

Rigtig dygtige folk

Rigtig dygtige folk, fantastisk service. Jeg er meget meget tilfreds :-)

28 gennaio 2021

Risposta di Egå El-service

Tusind tak for din fine anmeldelse, Andie.
Den sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen Egå El-service

Rigtig god service og hurtig betjening

Rigtig god service og hurtig betjening. Venlig og kompetent problemløser. Kan anbefales

8 novembre 2020

Risposta di Egå El-service

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og ikke mindst anbefalingen - Inger.
Vi sætter meget stor pris på tilfredse kunder!

Venlig hilsen fra Egå El-service

Godt arbejde

God, hurtig og venlig service. Vil bruge dem igen såfremt jeg får brug for det.

29 ottobre 2020

Risposta di Egå El-service

Det er vi glade for at høre, Michael. Du skal altid være velkommen tilbage som kunde hos os!

Vi siger tusind tak for din fine anmeldelse.

Pænt arbejde og god dialog

Da regningen kom var vi uenige om den anvendte tid. Efter en fornuftig og behagelig dialog med Carsten over mail fandt vi dog et rimeligt kompromis.

Jeg kan godt anbefale Egå El-service.

14 settembre 2020

Risposta di Egå El-service

Tusind tak for den fine anmeldelse, Mads - og tak for en god dialog, så vi begge er tilfredse med forløbet.

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder.

Vi skulle have lavet 7 huller til spots…

Vi skulle have lavet 7 huller til spots i vores hus og bestilte Egå elservice til dette, alt startede super men endte desværre i at vi nu bliver stævnet.
Efter de 7 huller var lavet stod vi med 8 huller mere, samt 2 skader. Egå elservice var ikke til at komme i dialog med men sendte en fuld regning på 17500 kr. Vi betalte 10.000 kr. og gjorde indsigelse på resten da der skulle en maler ud og lave rep på deres arbejde. Deres svar var at skader under 25.000 kr skal vi selv melde til vores forsikring. Bruger ALDRIG dem igen og hvis nogen vil vide mere om sagen er i velkommen til at kontakte os og høre mere om denne triste oplevelse. mvh Simon Krahn Uldall

25 giugno 2019

Perfekt arbejde med avancerede lamper

Jeg købte to meget avancerede lamper fra "ShadeLights" , og var meget spændt på at se dem med lys i.
Egå Elservice kom heldigvis allerede dagen efter jeg ringede, og lamperne (som var en blanding af 24V og 220V) blev perfekt sat op og afprøvet inden montøren tog afsted.
At han derudover var meget informativ og rar at snakke med er jo et plus.
Prisen var ikke lav, men OK.
Kan bestemt anbefales.

20 marzo 2019

Vær opmærksom på at det bliver dyrt!

Skulle nok have tjekket på trustpilot før el-arbejdet, for kan se at en anden var havnet i samme situation før mig. Fik at vide, det tog 1-2 timer. Jeg blev faktureret for 3,5 time. Da jeg klagede fik jeg at vide, det var fordi det var svært at komme til pga. et møbel. Det var dog ikke det, der var skyld i, at elarbejdet tog over den dobbelte tid, for håndværkeren arbejdede ikke ved møblet i særlig lang tid.
Har også betalt høje materialepriser for rammer og tangenter, som jeg slet ikke ønskede skiftet, da de i forvejen var næsten nye og intet fejlede.
Kan ikke anbefale Egå Elservice!

4 luglio 2018

Egaa elservice aps er bare de bedst.

Egaa elservice aps er bare de bedst.

De udfører et yderst professionelt stykke arbejde til en rimelig pris.
De kommer til de aftalte tider
De reagerer lynhurtigt hvis du har brug for korrektioner
De er venlige og behagelige at have i huset
kun 5 stjerner er godt nok til Peter og hans team med Lars i spidsen

5 aprile 2017

Øv - overraskende pris

Jeg havde bestilt Egå El Service til at give en pris på noget alm. el-arbejde og fik et overslag på ca. 2500 kr men fik en regningen på 7000 kr.

Jeg skrev til Egå El Service og klagede over den fremsendte faktura uden det hjalp. Jeg fik at vide at prisen på de 2500 kr kun var for en del af arbejdet - og det andet var noget jeg havde fundet på efterfølgende !

Derudover pointerede elektrikeren at alt under 10.000 kr altid var på regning. En klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer var fristende men det ville være vanskeligt at bevis hvad han havde sagt. Derudover var en del af den høje pris pga. høje (x2) materialepriser som man ikke kan klage over.

Jeg kan ikke bestemt ikke anbefale Egå El Service. Man risikerer at få en overraskende stor regning for el-arbejde til under 10.000 kr fordi man ikke kan få et tilbud og hellere ikke et prisoverslag man åbenbart kan regne med. Øv.

13 agosto 2015

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito