John har vi kendt igennem mange år, og han har styr på vores kaffemaskine og vandmaskine. Han har lige været på besøg til service af vores vandmaskine, og som altid er John meget fleksibel da dansesko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
For det første kundeservice medarbejder "MIRA" skal have en større ros for en behagelig snak og hurtig svar på mit problem, da jeg fik en vandkøler for 3 uge siden fik jeg en dårlig smag på vande... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har gennem de sidste par år haft kontinuerlige besøg af John G. John G er en kæmpe fornøjelse og bringer altid et smil på læben når han træder ind ad døren. I forlængelse af dette, så kommer J... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Det er super rart at have konstant koldt vand ved hånden, og det giver dejlig med energi og overskud. Jeg har en stået på min arbejdsplads, selv Cola Holikeren er begyndt at drikke vand i arbejdst... Leggi di più
Eden, en stolt del af Culligan-familien, giver øjeblikkelig adgang til renere, sikrere og bedre smagende vand gennem vores uovertrufne ekspertise inden for bæredygtighed, videnskab og kundeservice. Som en global leder med over 35 betroede brands i over 90 lande betjener Culligan-porteføljen millioner af mennesker dagligt med førsteklasses drikkevands-, vandfiltrerings- og blødgøringsløsninger. Fra boliger til kontorer innoverer vi konstant bæredygtige løsninger for at imødekomme fremtidens skiftende behov.
Jernholmen 39, 2650, Hvidovre, Danimarca

Præsise afleveringer og god information ! Mvh Iml

Risposta di Culligan Eden Denmark
Jeg er ked af den service der har været efter jeg har afmeldt min vand abonnement efter mig min Kærste gik fra hinanden og flyttede være sit egen bolig efter nogle år har de så sendt mig en regning på 8000kr er i chok og har ingen mulighed for betale det og kan ikke forstår hvorfor jeg skal betale det kan og vil ikke anbefale i bruger dem søg istedet på netten i kan få der billigere andre steder

Risposta di Culligan Eden Denmark
Glad for min Bibo og servicen, men I mister en stjerne, da jeg flere gange har oplevet at I sender fakturaer ud på allerede betalte regninger, som jeg skal ringe ind og gøre opmærksom på, for at få annulleret.

Risposta di Culligan Eden Denmark
Flot service og ret hurtigt levering, soecielt den glade Gon gadalla sim altid levere det til os i vires Lufthavnskontor, Gon er ALTID super smildende og serviceminded.

Risposta di Culligan Eden Denmark
Høflig og venlig betjening. Altid smilende og imødekommende ung mand

Risposta di Culligan Eden Denmark
Det er en venlig og meget serviceminded medarbejder, som leverer vores varer fra Eden.

Risposta di Culligan Eden Denmark
Det fungerer supergodt, at det er samme medarbejder, som kommer hver gang

Risposta di Culligan Eden Denmark
John G yder den bedste service!
Altid en fornøjelse når han kommer forbi 👍🏼

Altid glad og hjælpsom John G der kommer her hos os Agreena🤩🥳👍🏻

Risposta di Culligan Eden Denmark
John G han er den bedste og hurtigste ,vi vil kunne bruge ham

Risposta di Culligan Eden Denmark
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.