Hejsa - Blev lidt klam, da jeg læste alle jeres opslag og HAVDE bestilt! MEN!! En lille uges tid efter bestilling, og efter betaling (uden at havde fået mail,ordrebekr. eller andet) kom mine varer yea... Leggi di più

Købte varer for 2 måneder siden, penge trukket omgående…..ingen varer modtaget endnu Og det nye er at eCigaret.eu skifter navn til Nikotin.eu (gæt selv hvorfor)……..og med garanti vil fortsætt... Leggi di più

Ordrebekræftelse modtaget, pengene er trukket, men har intet modtaget! Har skrevet mail, men ingen respons! Mailadresse fra hjemmesiden, info#ecigaret eu kommer retur, da mailadressen ikke findes,... Leggi di più

Levering kommer og går, som vinden blæser. Lidt som forbudstiden i USA, da alkohol blev forbudt, og mafiaen opstod. Jeg HAR fået varer to gange, men tredje gang gik det i vasken. Nu har firmaet ski... Leggi di più

1. Negozio di sigarette elettroniche

E-Cigaret Europe er en af ​​Europas største online butikker til køb af e-cigaretter, e-væske, coils, tanke og meget mere. Vi tilbyder hurtig levering med et ekstremt stort udvalg og lave priser. Kontakt os og få et hurtigt svar på chatten på vores netbutik. Hos os finder du mere end 3.000 varer!

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

ADVARSEL

ADVARSEL
Dette er et snyd og bedrag. Adressen er en opgang i en boligblok på Amager. Nej, Nej, Nej.
Hvis nogen påstår de har modtaget varer fra denne butik så lyver de og er fra butikken selv.
Bemærk at der er 2 web adresser: htxxx://euxxx og htxxx://w(orld)w(ide)w(eb).euxxx
Gør ikke løgnen bedre. Jeg har ikke købt noget hos dem da jeg har undersøgt dem helt tilbage til bagmand. Har mange fup sider så tjek deres kontakt muligheder - mail, telefon, SoMe osv. Tjek google og se hvad der bliver sagt og skrevet.Tjek prisen igen og igen.
Dette er ren fup og svindel.

28 novembre 2025

ecigaret.eu fusker firma

Bestilte en vare d. 28 oktober 2024, pengene blevet trukket med det samme.

Jeg har gentagende gange kontaktet dem, intet svar.

Køb ikke fra denne hjemmeside, de trækkerne pengene, men sender ikke varen

28 ottobre 2024

Fup og fidus

Som mange andre. Penge trukket ingen varer. Trukket 26 juli 2024. rykket 3 gange intet hørt. Det rene svindleri.
Trukket af DIGITAL VALUE LIMHAMN Sverige DKr. 1.110, d. 26.7.

26 luglio 2024

Levering tager alt for lang tid

Jeg synes at fire måneders leveringstid er måske lige til den gode sige hvis jeg skal handle med jeg en anden gang skal der leveres noget hurtigere og når man skriver til jer skal man have et svar man kan bruge til noget jeg synes man bliver holdt lidt for nar

3 ottobre 2024

eCigaret.eu, Nikotin.eu, Friskdamp.no eller hvad de hedder

DISCLAIMER: Jeg har ikke bestilt ved eCigaret.eu, men ved Nikotin.eu, som efter nyhedsbrev skulle være deres nye hjemmeside.

Jeg skriver desperat på denne side, da det er umuligt og komme i kontakt med det nye domæne nikotin.eu.
Jeg har d. 10/7-24 bestilt varer, men aldrig modtaget dem. Utallige forsøg på kontakt (mail, chats) men uden held. Om det er udbredt plan, ikke og sende kunder deres varer, eller om der er noget helt andet i spil her, vides ikke.

Beløbet er ikke det største (623DKK) men det er stadig utroligt at der ikke kommer noget svar fra nogen angående support.

10 giugno 2024

Levering er et kapitel for sig

Levering er et kapitel for sig
Men hvis man bestiller i god tid,og væbner sig men 2-3 ugers Leveringtid, så får man sine ingen snyd ingen scam, jeg har handlet her 3-4 og det har været sådan hver eneste gang.

Men vare kommer, den er billig, og super kvalitet

16 agosto 2024

Svindel

Bestilt og får ingen varer. Fik desværre ikke set her inde før bestilling.

31 maggio 2024

Svindel

Som andre skriver, svindel side, har bestilt ny tank som aldrig er kommet, har skrevet ualmindelig mange mail men ingen svare, hold jer langt væk fra dette.

12 aprile 2024