Dyrelund Murerentreprise ApS Recensioni

3. Elettricista
  4. Idraulico
  5. Pittore
  6. Ristrutturatore di bagni

Dyrelund Murerentreprise er det sikre valg, hvis du har brug for en pålidelig og omhyggelig murer. Vi går op i kvaliteten af vores håndværk, og vi udfører alt arbejde ordentligt og korrekt. Derfor viser vi også stolt vores arbejde frem. Vi sørger for at dokumentere vores processer løbende, og du kan se billeder af de færdige resultater i vores galleri her på hjemmesiden eller på Facebook eller Instagram.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Renovering af badeværelse

Vi tog kontakt til Dyrelund murer for en komplet renovering af vores 6m2 badeværelse. Vi fik fat i Emil som svarede med det samme og efter en snak omkring ønsker og muligheder fik vi et godt gennemarbejdet tilbud tilsendt få dage efter.
Vi er vilde med resultatet og processen herefter som har kørt snor lige. Stor anbefaling herfra til Emil og Co, som vi havde på som hovedentreprenør. Ærlig og professionel rådgivning, meget flot murer håndværk og gode samarbejdspartnere.

5 giugno 2024

Overpris og bedrag

Om du vil betale overpris, så vælg dette firma. Om du vil snydes, så vælg dette firma.

Vi godkendte et tilbud på overstrygning af vores tag, som Dyrelund efterfølgende outsourcede med anden metode og kvalitet end aftalt - uden vores accept og viden.

74% af vores regning var kommission til Dyrelynd - de ville ikke reducere vores pris eller tage ansvar for brudt aftale.

Vi har efterfølgende hørt at Dyrelund har et ry for at tage voldsom overpris og at være kyniske omkring dette faktum.

24 aprile 2024
Logo di Dyrelund Murerentreprise ApS

Risposta di Dyrelund Murerentreprise ApS

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi vil gerne korrigere nogle misforståelser i din anmeldelse.

Du modtog et tilbud fra os, som du valgte at acceptere. Den endelige faktura var ca. 16.000 kr. lavere end det oprindelige tilbud – ikke højere. Du havde på daværende tidspunkt givet skriftligt samtykke til, at opgaven kunne udføres af en underentreprenør, da du ønskede hurtigere igangsættelse end vi selv kunne tilbyde.

Det udførte arbejde blev ikke kritiseret undervejs, og vi har ikke modtaget klager over kvaliteten – kun indsigelser om prisen efter opgaven var fuldført, hvilket vi desværre opfattede som et forsøg på at presse yderligere rabat under trussel om negativ omtale.

Vi bestræber os altid på at være gennemsigtige og rimelige i vores priser og samarbejder kun med fagligt dygtige partnere. Vi tager feedback alvorligt, men kan ikke genkende det forløb, du beskriver.

Med venlig hilsen
Dyrelund

Meget professionel hele vejen

Rigtig godt resultat og god process. Emil havde styr på alle elementer i arbejdet og gav løbende struktureret information om fremskridt og næste skridt i arbejdet. Varmeste anbefalinger herfra.

6 dicembre 2023

Dygtig murerfirma

Vi driver et terrazzo firma og har i din forbindelse hyret Emil og hans team ind til en badeværelses renovering. Mødestabil, effektiv og et godt forløb! Vi er meget tilfredse ✅⭐️

13 dicembre 2023

Hurtige og flot resultat

Kan varmt anbefale Dyrelund Murerentreprise. De var hurtige til at give tilbud og kunne sagtens sætte tid af til vores lille opgave. Reparation af facade, efter nedtaget varmepumpe. Og resultatet var flot👍
Louise, Brønshøj

27 settembre 2023

Flot murerarbejde

Emil lavede flot murerarbejde både udendørs på vores murværk og indendørs i vores badeværelser. Flot flisearbejde. Emil er samtidig særdeles pålidelig med hensyn til aftalt tid og pris. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger i forhold til Emil som leverandør af murerarbejde.

15 aprile 2022

Highly recommend

Highly recommend Emil! He did a great job tiling my bathroom in March 2022. He was always peofessional and arrived on time, also giving some good advices and great attention to details. You can see he’s someone that takes pride in a job well done!

10 aprile 2022

Super godt udført arbejde

Dyrelund murer har været totalentreprenør på vores badeværelsesrenovering, og de har leveret et super godt stykke arbejde. Vi fik en ugeplan for hvad der skulle ske, aftaler blev overholdt, de leverede til tiden, samarbejdede udelukkende med dygtige håndværkere, og har overordnet set transformet et gammelt mega grimt badeværelse til et super flot og funktionelt badeværelse. Stor ros og vil klart anbefale

18 ottobre 2022