Banner for Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een maand geleden gevraagd of ze 2 A coderingen konden verwijderen ivm hypotheekaanvraag. We hebben opgevraagde stukken naar ze gestuurd, werden daarbij steeds zeer vriendelijk geholpen en gisteren kr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makela... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dynamiet. De communicatie was duidelijk en professioneel, en mijn aanvraag werd verrassend snel afgehandeld. Dankzij hun deskundige aanpak verliep all... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hele goeie ervaring met Dynamiet, Dynamiet gaat goed aan de slag en hebben het voor elkaar gekregen om twee van mijn bkr registraties eraf te halen. Wel een probleem gehad qua communicatie van ee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi legali

Informazioni su Dynamiet Nederland

Scritti dall'azienda

Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht

Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.

Onze specialismen

• BKR registraties verwijderen en corrigeren
  • Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
  • Claimzaken tegen online casino’s
  • Oplossen van conflicten met grondhandelaren

Onze manier van werken

Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.

Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?

Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.

Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.

BKR-registratie verwijderen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

143 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Professional en begripvol

Professional en begripvol, binnen no time was ik geholpen

18 settembre 2024

Dank je wel voor je mooie woorden.

Fijn dat je onze aanpak als professioneel en begripvol hebt ervaren, en dat we je snel hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer goed geholpen met een valse…

Ik ben zeer goed geholpen met een valse bkr registratie van mijn naam af te krijgen.

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je fijne review.

Een valse of onterechte BKR-registratie kan grote gevolgen hebben, dus we zijn blij dat we je hier goed bij hebben kunnen helpen. Mooi dat het nu van je naam is verwijderd.

TOP!

TOP!! Geweldige begeleiding met aandacht voor klant en diepe kennis van zaken. Met Dynamiet Nederland ben je verzekerd inzet en betrokkenheid.

18 agosto 2024

Risposta di Dynamiet Nederland

Wat een fantastische review, dank je wel voor je vertrouwen.

We vinden het belangrijk om niet alleen deskundig te werk te gaan, maar ook écht aandacht te hebben voor wie we helpen. Mooi dat je onze inzet en betrokkenheid zo hebt ervaren.

Prima vaklui

Prima vaklui
Scherp en analytisch
Heb er goede ervaring aan over gehouden

20 agosto 2024

Dank je wel voor je mooie woorden.

Fijn dat je onze aanpak als scherp en analytisch hebt ervaren en er met een goed gevoel op terugkijkt. Dat is precies waar we voor staan.

Valutata 5 stelle su 5

Er is geleverd wat er is beloofd

Er is geleverd wat er is beloofd. Eerst een intake waarbij globaal al in kaart werd gebracht wat mijn kansen waren. Ik was eerst sceptisch maar uiteindelijk kreeg ik waar voor mijn geld

18 ottobre 2024

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je eerlijke en positieve review.

Het is heel begrijpelijk om in het begin sceptisch te zijn, zeker bij een onderwerp als BKR. Juist daarom zijn we blij dat je uiteindelijk hebt ervaren dat we leveren wat we beloven.

Fijn dat je ons vertrouwen hebt gegeven en daar ook daadwerkelijk iets voor terug hebt gekregen.

Just one Off the best.

Just one Off the best.

Risposta di Dynamiet Nederland

Thank you for your kind words.

We are proud to be considered one of the best, and we truly appreciate your trust.

Warm regards,

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben mij fantastisch geholpen.

Ze hebben mij fantastisch geholpen.
Met een goed eindresultaat.
Efficiënt en professioneel.

Dank je wel voor je mooie review.

Fijn om te horen dat je onze hulp als efficiënt en professioneel hebt ervaren, en dat het tot een goed eindresultaat heeft geleid. Daar zetten we ons elke dag voor in.

Mijn leven terug gegeven

Het was een zeer ingewikkelde situatie waar ik in zat. Daar is Dynamiet heel eerlijk en realistisch in geweest. Zij hebben zich 100% ingezet met een positief resultaat. De communicatie en de berichtgeving verdiend een 10. Ik ben Dynamiet zeer dankbaar!

Risposta di Dynamiet Nederland

Wat een bijzonder compliment, dank je wel voor je vertrouwen.

Je situatie was inderdaad complex, en het doet ons goed dat je onze aanpak als eerlijk, realistisch en betrokken hebt ervaren. We zetten ons altijd volledig in, juist wanneer het er echt toe doet.

Fijn dat we dit samen tot een positief resultaat hebben kunnen brengen. We wensen je alle rust en ruimte toe om met een herwonnen gevoel van vrijheid verder te gaan.

Valutata 5 stelle su 5

Lisa was zeer behulpzaam en…

Lisa was zeer behulpzaam en professioneel. Alle medewerkers waren vriendelijk en klantgericht. Bedankt voor de uitstekende service!

27 agosto 2024

Dank je wel voor je mooie woorden.

Fijn om te horen dat je onze collega Lisa als zo behulpzaam en professioneel hebt ervaren, en dat ook de rest van het team vriendelijk en klantgericht is overgekomen.

We waarderen je vertrouwen en bedanken je voor het delen van je ervaring.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb contact met ze opgenomen omdat…

Ik heb contact met ze opgenomen omdat ik 2 negatieve registratie had , er werd me beloofd dat beide registraties verwijderd worden omdat het partijen waren waar ze ervaring mee hebben daarom ben ik met ze in zee gegaan. Contact was heel goed en vriendelijk moet zeggen dat ging allemaal goed , 1 van me registratie is verwijderd en de andere was naar positieve registratie veranderd op bkr . Dat was niet de bedoeling ik had toen gebeld en ze zeiden dat nog zou gebeuren . Maar goed heb er daarna niet meer naar omgekeken , toen had laatst gebeld want ik werd geweigerd bij het aanvragen van iets. Ik werd heel brutaal te word gestaan de persoon die ik sprak was echt heel brutaal en respectloos en zegt dat ik niet luister en niet begrijp . Zeer zeer slechte klantenservice. Maar als je net nieuw ben en nog niet hebt betaald zijn ze wel heel vriendelijk dit vind ik echt slecht en ben heel erg teleurgesteld
UPDATE;
Wat een reactie dit bewijst gewoon dat jullie alleen maar leugens bedenken vanwege een betaling achterstand omdat ik een slechte review heb geplaatst ! ik heb helemaal geen achterstand ik heb de bedragen betaald voor dat jullie überhaupt aan het werk gingen , en dit is jullie reactie ik zal overal mijn verhaal vertellen en screenshots delen van de mailcontact en me bkr dat het niet is verwijderd en bewijzen van de betaling jullie hebben de verkeerde!! Ik kan alles aantonen !! Ik zal iedereen waarschuwen om niet met jullie in zee te gaan UPDATE
WEER EEN LEUGEN IK HEB NOOIT GEZEGD DAT IK SLECHTE REVIEW ZOU PLAATSEN ALS IK NIET EEN GEDEELTELIJK BETALING KRIJG , IK HEB EEN AUTOMATISCH MAIL ONTVANGEN EN REVIEW GEPLAATST EN TOEN PAS NAMEN JULLIE CONTACT MET OPGENOMEN EN TOEN HEB AANGEVEN DAT IK GEDEELTELIJK BETALING WIL !! Ik heb overal screenshots van en zal dit delen met de media !!

21 luglio 2025

Beste relatie,

Wij vinden het jammer dat u zich op deze manier uitlaat, vooral omdat wij uw dossier volgens afspraak hebben afgerond.

Concreet: één registratie is door ons succesvol verwijderd, en de andere is omgezet naar een positieve registratie. Dat betekent dat u niet langer negatief geregistreerd staat bij het BKR en dát was precies de opdracht.

Wij begrijpen dat er verwarring kan ontstaan over het verschil tussen verwijdering en omzetting, maar in veel gevallen is een positieve registratie de juiste en noodzakelijke uitkomst.

Verder willen we opmerken dat u in uw eerdere contact aangaf een negatieve review te zullen plaatsen indien wij niet zouden ingaan op uw verzoek tot terugbetaling. Daarop zijn wij, om principiële redenen, niet ingegaan.

Mocht u alsnog behoefte hebben aan uitleg of inzage in uw dossier, dan staan wij daar zoals altijd voor open.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen en alles is goed…

Goed geholpen en alles is goed afgerondt.

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je reactie.

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat alles naar tevredenheid is afgerond. We waarderen je vertrouwen.

100% succes

100% succes, in een goed overleg.

10 ottobre 2024

100% succes
100% succes, in een goed overleg.

Valutata 1 stelle su 5

Oneerlijke informatie verstrekt

Oneerlijke informatie verstrekt.

Er is mij van te voren niet door jul;ie verteld, dat ik met een WIA uitkering geen krediet of lening of hypotheek kan krijgen.
Dus zijn al deze kosten overbodig geweest, want ik heb er totaal niets aan gehad

19 agosto 2024

Dank voor uw review.

Volgens onze gegevens is uw registratie succesvol verwijderd en is uw dossier daarmee positief afgerond. Wij hebben u op dit punt met succes kunnen bijstaan.

Dat u achteraf geen lening of hypotheek heeft kunnen verkrijgen, begrijpen wij als vervelend. Tegelijkertijd willen wij benadrukken dat onze rol beperkt is tot het verwijderen van de registratie, niet tot het verkrijgen van een lening of hypotheek.

Mocht u vragen hebben of ergens over willen overleggen, dan staan wij uiteraard open voor contact.

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne en duidelijke communicatie

Hele fijne en duidelijke communicatie, korte lijnen en vooral een snelle reactie en doorlooptijd. Zeer vriendelijke en meedenkende medewerkers

18 agosto 2024

Dank je wel voor je mooie review.

We vinden het belangrijk dat onze communicatie helder en persoonlijk is, met korte lijnen en snelle opvolging. Fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren en dat onze collega’s als meedenkend en vriendelijk zijn overgekomen.

Super goede begleiding

Heel goed geholpen grworden met verwijderen BKR

16 gennaio 2025

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je fijne woorden.

Goed om te horen dat je onze begeleiding als super hebt ervaren en dat we je hebben kunnen helpen met het verwijderen van de BKR-registratie. Daar doen we het voor.

Top!

Binnen korte tijd resultaat.

17 gennaio 2025

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank je wel voor je fijne woorden.

Snel resultaat behalen is precies wat we nastreven bij het verwijderen van een onterechte BKR-registratie. Fijn dat dit voor jou is gelukt.

BKR Vrij

Ik kon niet geloven dat het kon gebeuren. Ik dacht dat nep was maar ik kon mijn ogen niet geloven dat ik door kon gaan met mijn leven. Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles. Jullie zijn toppers.

11 agosto 2025

Risposta di Dynamiet Nederland

Wat bijzonder om te lezen, dank je wel voor je openheid.

Veel mensen twijfelen in het begin of het echt mogelijk is om BKR-vrij te worden. Juist daarom is het zo mooi dat jij nu zélf ervaart hoe bevrijdend het is om weer vooruit te kunnen kijken.

We zijn blij dat we dit voor je hebben mogen betekenen. Dank voor je vertrouwen en je warme woorden.

Kordaat

Kordaat, houden zich aan afspraken en denken mee

1 luglio 2025

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank voor je duidelijke en krachtige woorden.

Kordaat handelen, afspraken nakomen en echt met je meedenken, dát is precies hoe we het willen doen. Fijn dat je dit zo hebt ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer goed geholpen en zeer…

Ik ben zeer goed geholpen en zeer tevreden

6 agosto 2025

Dank je wel voor je mooie woorden.

We doen er alles aan om mensen goed en professioneel te helpen, dus het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze inzet.

Goed

Mijn probleem werd snel opgelost, met uitstekende communicatie.

8 aprile 2025

Dank je wel voor je mooie review.

We zijn blij dat we je in deze gevoelige en complexe kwestie snel en duidelijk hebben kunnen helpen. Goede communicatie is juist in dit soort situaties van groot belang, en het is fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Team Dynamiet Nederland

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più