Banner for Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een maand geleden gevraagd of ze 2 A coderingen konden verwijderen ivm hypotheekaanvraag. We hebben opgevraagde stukken naar ze gestuurd, werden daarbij steeds zeer vriendelijk geholpen en gisteren kr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makela... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dynamiet. De communicatie was duidelijk en professioneel, en mijn aanvraag werd verrassend snel afgehandeld. Dankzij hun deskundige aanpak verliep all... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hele goeie ervaring met Dynamiet, Dynamiet gaat goed aan de slag en hebben het voor elkaar gekregen om twee van mijn bkr registraties eraf te halen. Wel een probleem gehad qua communicatie van ee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi legali

Informazioni su Dynamiet Nederland

Scritti dall'azienda

Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht

Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.

Onze specialismen

• BKR registraties verwijderen en corrigeren
  • Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
  • Claimzaken tegen online casino’s
  • Oplossen van conflicten met grondhandelaren

Onze manier van werken

Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.

Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?

Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.

Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.

BKR-registratie verwijderen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

141 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super goed geholpen door Vera

Super goed geholpen door Vera. Communicatie was goed, altijd vriendelijk geholpen, snelle reactie.

26 marzo 2026

Beste Cherlina,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de communicatie, de snelle reacties en de begeleiding tijdens het traject. Dat lezen we graag en we geven uw mooie woorden zeker door aan collega Vera.

Top!

Top!! Geweldig contact... na slechts een paar weken was ik van het faillissementsregister verwijderd. Heel erg bedankt voor je hulp..

23 marzo 2026

Beste Lukasz,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen.

Geweldig om te horen dat het traject zo vlot is verlopen en dat u al binnen enkele weken uit het faillissementsregister bent verwijderd. We zijn blij dat we daarin iets voor u hebben kunnen betekenen.

Valutata 5 stelle su 5

dynamiet heeft gezorgd dat mijn 4 bkr…

dynamiet heeft gezorgd dat mijn 4 bkr registraties zijn verwijderd en de samenwerking tussen Lisa en mij verliep erg goed dus ik ben zeer tevreden mvg

17 marzo 2026

Beste Ab,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat geweldig om te lezen dat al uw vier BKR registraties zijn verwijderd en dat u zo tevreden bent over het verloop van het traject. Dat is een prachtig resultaat.

Lisa bedanken we graag voor haar inzet en prettige samenwerking. We geven uw mooie woorden met veel plezier aan haar door.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden met Dynamiet…

Ik ben zeer tevreden met Dynamiet Nederland, ik bedank Lisa met haar hulp. Ze heeft me uit mijn registratie geholpen.
Eerste instantie was het een twijfel geval of het zou lukken en inderdaad het is gelukt.

18 marzo 2026
Non scritta su invito

Dag Jerry,

Dank voor het delen van uw ervaring!

Mooi om te lezen dat uw twijfel uiteindelijk is omgeslagen in tevredenheid en dat de registratie succesvol is verwijderd.

Collega Lisa bedanken we graag namens u voor haar hulp en inzet tijdens dit traject.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super goed geholpen vanaf dag 1.

Ik ben super goed geholpen vanaf dag 1.
Tijdens het intake gesprek werd alles super duidelijk uitgelegd waar door ik ook geen vraag tekens meer in mijn hoofd had na het gesprek.
Ik had 2 bkr meldingen wat in mijn weg stond voor een hypotheek.
Dankzij mevrouw Gullik zijn deze 2 meldingen binnen een maand verwijderd en gaan wij voor onze droomhuis!

Nogmaals van harte bedankt mevrouw Gullik !!!

16 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat u zich vanaf het eerste contact goed geholpen voelde en dat het intakegesprek voor duidelijkheid en vertrouwen heeft gezorgd.

Het is bijzonder mooi dat de twee BKR-registraties succesvol zijn verwijderd en dat u nu de volgende stap kunt zetten richting uw droomhuis. Dat soort berichten maken ons werk extra waardevol.

Uw complimenten geven wij uiteraard met plezier door aan mevrouw L. van Gulik.

Wij wensen u alvast heel veel geluk en woonplezier in uw toekomstige woning!

Valutata 5 stelle su 5

Vera reageerde direct en ze was steeds…

Vera reageerde direct en ze was steeds heel duidelijk.
Zeer positief gevoel vanaf het eerste gesprek.

16 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u vanaf het eerste gesprek een positief gevoel had en dat de communicatie duidelijk en snel verliep.

Uw complimenten geven wij uiteraard met plezier door aan Vera.

Onwijs goed door Lisa geholpen

Onwijs goed door Lisa geholpen, erg daadkrachtig en professioneel afgehandeld. Registratie van mij was wonderbaarlijk na afleveren van benodigde papieren in 3 dagen eraf! top gedaan!

9 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor deze mooie terugkoppeling. Fijn om te horen dat de zaak zo snel en doeltreffend is afgehandeld.

Wij geven uw complimenten met plezier door aan Lisa. Zij zet zich met veel inzet en professionaliteit in voor haar dossiers.

Valutata 5 stelle su 5

Ze waren snel en effectief hielden me…

Ze waren snel en effectief hielden me goed op de hoogte.

6 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw mooie reactie. Fijn om te horen dat u onze aanpak als snel en effectief heeft ervaren en dat u zich goed op de hoogte gehouden voelde tijdens het traject.

Valutata 5 stelle su 5

Ze hebben onze bkr kunnen verwijderen

Ze hebben onze bkr kunnen verwijderen. Dit zorgt ervoor dat we onze hypotheek kunnen krijgen.

9 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de BKR-registratie succesvol is verwijderd en dat u daardoor de volgende stap kunt zetten richting uw hypotheek.

Wij wensen u veel succes en vooral veel geluk met uw toekomstige woning. Dank voor het vertrouwen in Dynamiet Nederland.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes geholpen met een geslaagd…

Netjes geholpen met een geslaagd resultaat

4 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw mooie reactie. Fijn om te horen dat u zich netjes geholpen voelde en dat we samen tot een geslaagd resultaat zijn gekomen.

Valutata 5 stelle su 5

Binnen 1,5 week 2 registraties…

Binnen 1,5 week 2 registraties verwijdert met dank aan Lisa. Echt enorm bedankt!

2 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat de twee registraties zo snel zijn verwijderd en dat u tevreden bent over het resultaat.

Uw complimenten geven wij uiteraard met plezier door aan Lisa.

Super geholpen

Na zelf contact te hebben gehad met BKR kwam ik er maar niet uit. Dynamiet heeft mij super geholpen alle (4!) registraties zijn weg. En kan ik nu verder met mijn hypotheek aanvraag. Duidelijke communicatie, je word op de hoogte gebracht bij vorderingen in je dossier. Super nogmaals!!!

5 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat wij u hebben kunnen helpen nadat het u zelf niet lukte om tot een oplossing te komen.

Het verwijderen van vier registraties is een belangrijke stap, en mooi dat u nu verder kunt met uw hypotheekaanvraag. Ook goed om te lezen dat u de communicatie en updates tijdens het traject als duidelijk heeft ervaren.

Dank voor uw vertrouwen in Dynamiet Nederland en veel succes met de volgende stap richting uw woning.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk, duidelijke communicatie en snel.

3 marzo 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als vriendelijk, duidelijk en snel heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Snel, kundig en met resultaat

De snelheid en kundigheid om aan de slag te gaan met een negatieve bkr codering heeft me positief verrast. Het is gelukt om het gewenste resultaat te behalen, zodat ik door kan met mijn leven.

24 febbraio 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de snelheid en kundigheid van onze aanpak u positief hebben verrast.

Het is mooi dat het gewenste resultaat is bereikt en dat u nu weer verder kunt met uw plannen. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen.

Valutata 5 stelle su 5

Best service and quick thanks for…

Best service and quick thanks for helping to delete this bkr report s

26 febbraio 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Thank you very much for your kind words. We’re glad to hear that you were satisfied with the service and the speed of the process.

It’s great that the BKR registration could be removed so you can move forward with your plans.

Thank you for your trust in Dynamiet Nederland.

Valutata 5 stelle su 5

Snel gehandeld met de juiste informatie.

Snel gehandeld met de juiste informatie.

27 febbraio 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw mooie reactie. Fijn om te horen dat u onze aanpak als snel en duidelijk heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Binnen anderhalve week 2 registraties…

Binnen anderhalve week 2 registraties weg, bedankt Lisa

26 febbraio 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat de twee registraties zo snel zijn verwijderd.

Uw complimenten geven wij uiteraard met plezier door aan Lisa.

Overzichtelijk in hun werkwijze

Overzichtelijk in hun werkwijze, duidelijk communicatie je hebt ook echt het idee dat er wat gedaan word voor jou en je niet maar een nummertje bent.

12 febbraio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor deze fijne woorden. Wat u beschrijft, overzicht, duidelijke communicatie en het gevoel dat u echt gezien wordt , is precies waar wij dagelijks ons best voor doen.

Achter elk dossier zit een mens, geen nummer. We vinden het belangrijk dat cliënten begrijpen wat er gebeurt, waarom iets gebeurt en wat ze van ons mogen verwachten. Dat u dit zo heeft ervaren, waarderen wij enorm.

Dank voor uw vertrouwen.

Valutata 5 stelle su 5

Dynamiet heeft het heel goed aangepakt... super service en aandacht van Dynamiet/Lisa van Gulik

Dynamiet heeft het heel goed aangepakt en supergoed verhaal naar de banken gestuurd
Was super snel geregeld
Met dank aan Lisa van Gulik die haar werk erg serieus neemt en heel goed doet.
Ze is altijd bereikbaar geweest voor ons en reageert snel op haar mails.

9 dicembre 2025

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor deze mooie woorden. Fijn om te lezen dat u onze aanpak en de communicatie richting de banken als duidelijk en doeltreffend heeft ervaren.

Wij geven uw complimenten met plezier door aan Lisa van Gulik. Zij zet zich met veel toewijding in voor haar dossiers en vindt het belangrijk om bereikbaar te zijn en snel te schakelen. Dat u dit zo heeft ervaren, waarderen wij enorm.

Uitstekende juridische hulp met 100% resultaat

Wat ben ik Dynamiet, en in het bijzonder jurist Vera van der Vliet, ontzettend dankbaar!

Wij hadden maar liefst drie coderingen openstaan en binnen drie weken zijn ze alle drie succesvol verwijderd – 100% resultaat. Dat had ik eerlijk gezegd niet durven hopen.

Wat ik vooral waardeerde, is dat ze vóór de start van het traject echt de tijd nemen om naar je verhaal te luisteren. Ze geven een eerlijk en realistisch advies over de haalbaarheid, zonder loze beloftes. Dat gaf direct vertrouwen.

De communicatie was duidelijk, professioneel en betrokken. Voor mij is het elke euro meer dan waard geweest.

Nogmaals enorme dank aan Vera en het hele team van Dynamiet!

5 febbraio 2026

Risposta di Dynamiet Nederland

Dank u wel voor deze uitgebreide en hartverwarmende woorden. Het is bijzonder fijn om te lezen dat wij in zo’n korte tijd een volledig resultaat voor u hebben kunnen bereiken.

Wij vinden het belangrijk om vóór de start van een traject eerlijk te zijn over de haalbaarheid en verwachtingen. Dat u dit als transparant en vertrouwd heeft ervaren, betekent veel voor ons.

Uw complimenten geven wij met trots door aan Vera van der Vliet en het hele team. Zij zet zich met grote zorg en toewijding in voor haar dossiers.

Dank voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più