Fantastisk service. Søren gav virkelig god vejledning over telefonen vedr. hvilket udstyr jeg skulle vælge, og det blev leveret med posten allerede næste dag.
Scopri cosa dicono le persone
Jeg tog Open Water certifikat sammen med min familie i en mindre gruppe. Vi havde nogle skønne dage med instruktør Rasmus, som var meget dygtig og god til at give en fantastisk dykkeroplevelse og gi... Leggi di più
Jeg havde faktisk intentionen om at købe udstyr hos jer, da jeres sortiment ser spændende ud, og jeg foretrækker at handle lokalt. Desværre er jeg blevet bekymret efter at have læst flere nyere anmeld... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Virkelig svært mål at opnå i sit liv - at få dykkercertificat. Men Sara hjalp med at overkomme alle udfordringerne med ro og opmærksomhed på os alle tre. Målet blev nået og trods trætte hoveder og kr... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Udover at Filme,nyder jeg også at undervise og give noget af min erfaring videre så andre kan få lige så STORE oplevelser under overfladen som jeg har fået
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.dykker-butikken.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Kompetence og hjertet på rette sted
Jeg har en enkelt gang besogt dykkerbutikken I aarhus for at få rådgivning om indkøb af tørdragt. Ekspedienten Jakob lod til at vide alt om emnet og fik faktisk drejet mig I en renting der langt bedre passede mit behov - og endda var billigere! :D
Jeg købte dog først tørdragten senere fra butikkens webshop og kort efter bestilling ringede telefonen. Det var bare Jakob der tog en venskabelig snak om nogle detaljer ift til størrelse og eventuelle tilføjninger af detaljer. Han sluttede opkaldet med at sige - ok Jeg sender den nu.
2 dage efter kom min tørdragt (til roskilde!) fuldstændigt fejlfri. Idag har den 34 dyk og har stadigvæk ikke lukket en dråbe ind!
Fremragende og kompetent service
Jeg har to gange handlet online hos dykker-butikken, og i begge tilfælde var produkterne i top (købte neopren handsker og neopren sokker). I begge tilfælde var levering hurtig (1-2 dage) og produkterne spiller.
Jeg har også købt en uv-jagt dragt derude, hvor indtrykket var at ekspedienten vidste alt om dragternes egenskaber og hvilken model jeg skulle have. Endte med en 7mm i en lille størrelse, hvilket jeg er ekstremt glad for, den lukker nemlig ikke en eneste dråbe vand ind, og har givet sig en smule så den også er super komfortabel.
Alt i alt super super betjening og flinke fyre derude.
øv man
Jeg bestilte en våddragt derinde som overhovedet ikke var som forventet, den så ikke ud som den gjorde på nettet. Jeg kunne hverken passe den og det skrift der var på siden af våddragter var halvt røget af. Det lignede noget billigt lo** som jeg har givet næsten 700 kr for. Jeg skrev til dem og fik et opkald om at de ville betale både fragt og våddragten, nu er der gået en uge og er ret sikker på at min våddragt snart kommer til dem, så venter lidt på en mail fra dem. De er meget svære at få fat i ved mail, de lader ikke til at have ordentligt styr på det.
anbefaler det ikke foreløbig
Julegave
Jeg bestilte min julegave til mine forældre ved dykker-butikken.dk
Jeg bestilte dykkemasker og 2 snorkler. Men desværre da jeg modtog min pakke 2 dage senere, manglede der en maske. Så jeg ringede ind og fik fat i Mathis, som hurtigt fik taget fat i problemet og vi fandt en rigtig god løsning.
Alt i alt, synes jeg at det var super behandling og de er meget nemme at få fat i og forsøger på bedste vis, at hjælpe.
Tak for det! God Jul
perfekt service :-)
Jeg bestilte en våddragt på hjemmesiden SENT fredag eftermiddag - og jeg SKULLE bruge den mandag !
Ringede derefter til dykker-butikken.dk og forklarede mit dilemma . . .
Få timer efter fik jeg en SMS om at varen var haste-afsendt :-)
En perfekt vare - der blev perfekt leveret - på det perfekte tidspunkt !!!
Super Service
Den købte vare kom hurtigt frem til mig efter bestilling. Desværre var det den forkerte vare der var blevet sendt til mig. Jeg ringede til butikken ang. den forkerte vare. Det var slet ikke noget problem. De afsendte den rigtige vare til mig med retur blanket til den første pakke jeg havde modtaget, den førstkommende hverdag.
At ting kan gå galt er i mine øjne kun menneskeligt. Det der betyder noget for mig, er hvordan man retter op på den fejl. Og det gjorde Dykker-butikken.dk eksemklarisk.
5 store stjerner herfra
Super vejledning...
Dykker-butikken er yderst professionelle i deres vejledning... Man mærker tydeligt at de brænder for dykning, og at de med glæde byder andre velkomne i deres verdens...
Mathis gav mig en super oplevelse, er slet ikke sikker på at jeg ville være sprunget ud i uv-jagt uden hans råd og vejledning... Selvom Mathis var den eneste medarbejder i butikken,da jeg var dernede, og at butikken var yderst velbesøgt, viste han en vanvittigt overskud, og sørgede for at jeg følte mig tryg hele vejen igennem. .. Dykker-butikken, og Mathis k særdeleshed, får 5 store stjerner af mig, udelukkende fordi der ikke kan gives højere...
Har desuden været i butikken idag, for at bytte en defekt dykker kniv,fuldstændigt uden problemer...
Mogens Østergaard
Helt perfekt
Jeg fik flere forskellige ting i fødselsdagsgave, hvor nogle ting ikke passede. Ombytning gik utroligt hurtigt og nemt (ordre nr. 0224) og det efterfølgende køb af flere varer (ordre nr. 0251) gik helt perfekt. Bestilte den ene dag om morgenen, og varerne var leveret den næste eftermiddag. Generelt et god udvalg og konkurrencedygtige priser. Personalet har de gange jeg har ringet til butikken, været til at komme i kontakt med og har givet kompetent betjening.
Utrolig kompetente dykkerinstruktører
Jeg har i denne uge, sammen med min søster, taget et open-water dykkercertifikat ved dykker-butikken hvor Jakob og Tobias var instruktører på kurset.
Det var en god kombination af den mest væsentlige teori der blev gennemgået, og ellers en masse praktisk træning i bassin og på åbent vand.
Jakob og Tobias er utrolig gode til at lære fra sig og bevar roen i alle situationer. De gjorde kurset til et virkelig behagelig kursus hvor man følte sig meget tryg. Jeg vil fremover have fuld tillid til at tage eventuelle andre kurser ved disse to herrer. Rigtig god oplevelse der var alle pengene værd.
Kompetente, dygtige og entusiastiske medarbejdere
Igennem den seneste uge har jeg taget et SSI Open Water dykkercertifikat igennem Dykkerbutikken. Jeg oplevede stor ekspertise og ikke mindst et ubeskriveligt stort engagement fra dykkerinstruktørerne (Jakob Stampe og Tobias Nørgaard). De formåede begge i den grad, at få alle på holdet til at føle sig trygge og godt tilpas igennem alle dyk, såvel i pool som i havet, hvilket for mit vedkommende var en utrolig behagelig og positiv oplevelse. Begge er erfarne dykkere og besidder stor kendskab både til teoridelen af dykkercerticeringsforløbet og de udviser begge erfaring, passion og tager lederskab for alle dyk under selve certificeringen. Jeg kan uden den mindste tvivl, varmt anbefale Dykkerbutikken hvis du tænker at tage et SSI open water dykkercertifikat :-)
Utrolig dårlig service
Sælger forholder sig kun til købeloven og har ingen forståelse for virkeligheden. Kommer med beskyldninger af værste grad.

Risposta di Dykker Butikken
Fejl sker, det er måden fejllen bliver behandlet der giver udfaldet
Jeg har den 30-5-2015 Handlet ved dykker-butikken.dk
Hej købte nogen tank bånd inde på deres side, og fik rigtig nok en ordrebekræftelse, samt mine penge blev trukket på mit kort. Jeg ventede spændt på at min vare kom, men måtte efter en tid indse at der ikke skete ret meget.
Jeg kontaktede derfor firmaet, og de skrev tilbage at det jeg havde købt fra deres side var prissat ved en fejl og derfor ville koste omkring de 1000 kr. mere end jeg havde givet.
Jeg foreslår flere måder at løse problemet, også ved bare at fører mine penge tilbage og jeg så handler et andet sted.
Jeg har fået mine penge retur,

Risposta di Dykker Butikken
Ingen indpakning af produkt.
Jeg har købt en dykkermaske idag, syntes dog det er lidt trist den ikke er i en indpakning. Hverken plastik eller pap. Bare hevet ned fra hylden 👎
Fremragende Service og dygtige og behagelige medarbejder.
Jeg kontaktede Søren for nogle år siden da jeg godt kunne tænke mig at få et dykkercertifikat, jeg kom senere ned i butikken og snakkede med deres instruktør, han var meget forklarende og fortalte hvad jeg skulle forvente og jeg fik virkelig forklaret hvordan det hele hang sammen. Da jeg tog certifikatet kunne man se at dem som underviste vidste hvad de lavede og det var meget behageligt at tage certifikatet ingen stress det tog den tid det tog, super god oplevelse.
Jeg har efterfølgende taget flere specialer dernede og har haft samme gode oplevelse, ingen stress og rigtigt dygtig undervisning.
For nylig skulle jeg så havde min første dykkerlygte som både skulle være til orientering og samtidig til kamera.
Jeg snakkede med en af medarbejderne nede i butikken som havde en god forståelse for hvad jeg havde brug for, og fortalte ærligt omkring de produkter de havde og hvad jeg burde købe for at få den optimale oplevelse.
Jeg bestilte en lygte og fik af vide at der var en uges levering da den ikke var i butikken, 5 dage senere kom lygte.
Kan heller ikke klare over leveringen.
Super service ;-)
Var nede og handle i denne lille butik, men bedre service, skal man lede længe efter.
Her bliver man mødt med varme og hjælpsomhed. Som helt nu kunde i denne butik, bliver man overrasket, over hvor meget grej de har. Stor tak for en god handel. Det er ikke sidste gang, at jeg kommer der. Vh. Asbjørn Berg Jensen.
Outstanding service og kvalitetsniveau
Må indrømme efter mit første besøg i Dykker-butikken i Åbyhøj, så har jeg fået et nyt syn på serviceniveau - hold da op!
Jeg skulle bruge en gave, og har virkelig ikke den ringeste forstand på noget med dykning overhovedet - alligevel var det en super flink og super serviceminded ekspedient der mødte mig, og han havde nogle relativt simple spørgsmål for en dykker-douche som jeg, sådan han kunne komme ordenligt ind på sporet af hvad jeg egentlig skulle bruge mhs. til kvalitet og holdbarhed i henhold til hvor meget det skulle bruges, og hvad det skulle bruges til.
Hans ekspertise overraskede mig, og jeg kan fortælle at jeg kom hjem med en gave der var et stort hit!
Super tilfreds kunde, der giver 5 thumbs up herfra, og et tusinde tak for de lækre råd og den gode rådgivning jeg fik !!!!
Professionelt, personligt og passioneret!
Drengene i dykker-butikken er bare seje! :) Uanset om det gælder instruktørerne, da jeg tog mit SSI Open Water certifikat hos dem, eller i butikken, da jeg efterfølgende havde forelsket mig hovedkulds i den nye, sære verden, som dykning er – og skulle købe en masse grej: Der er bare vejledning, hjælp og godt humør hele vejen igennem!
Man skal huske at rose, når man møder engagerede og dygtige mennesker. Jeg har følt mig super godt behandlet - og fået noget godt grej til overordentligt gode priser! Personalet har, hele vejen rundt, udvist stor tålmodighed med uerfarne (og måske ikke altid lige begavede) spørgsmål – og de har besvaret alt med entusiasme :)
Man føler sig meget velkommen i miljøet – selv når man er helt ny og har meget at lære! Der blev generøst delt ud af viden og erfaringer, og der blev gjort en masse ud af, at jeg fik det udstyr, som passede til mine behov og ønsker. Priserne på det kostbare udstyr er mere end rimelige – og jeg følte ikke, at jeg blev ”prakket noget på” som jeg ikke havde brug for. Tværtimod.
Uanset om man er medlem af selve klubben eller ej, så udviser alle en oprigtig begejstring for at dele passionen og glæden ved dykning. Og det er jo dét, det hele handler om, når det kommer til stykket.
Kan varmt anbefales!
Super service og kompetent personale
Jeg har deltaget i et SSI openwater kursus og havde en super oplevelse med dygtigt og venligt personale, der leverede en super professionel service. Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet og føler mig klar til mange dyk.
Super service og levering.
Har købt udstyr på webshoppen efter super vejledning af de ansatte. Udstyret kom inden for få dage. Kan klart anbefale Dykker Butikken til andre - jeg ved hvert fald, at det er der jeg vil henvende mig næste gang jeg får brug for noget udstyr!!!
Mega god service
Har oplevet to gang nu, at jeg vil bytte en vare, som har været brugt, men som er gået stykker. Det er bare ingen problem - fik en ny med hjem samme dag!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.