Mindre end halvandet døgn efter jeg havde placeret min ordre blev begge DVD'er leveret. Den ene DVD var ny og forseglet som anvist, den brugte DVD ser ud som ny og afspiller perfekt. Priserne var rime... Leggi di più

Tak for jeres store fleksibilitet og løsningsorienterede tilgang d. 27. December. Butikken var lukket pga status, men alligevel tog I jer tid til at ekspedere vores bestilling som var bestilt hjem... Leggi di più

Dvdcity har meget stort udvalg af forskellige film både indlands og import. Deres kundeservice er dog en helt anden sag. Har stadig ikke modtaget min ordre efter 7 dage, desuden blev beløbet hæve... Leggi di più

Det var nemt at finde konkrete titler, brugte, import eller nye, og gennemsøge genre. Betaling var nem og blurayfilm kom hurtigt og udmærket pakket ind. Det kan jeg li'. Trods god funktionalitet vi... Leggi di più

1. Negozio di noleggio film
  2. Negozio di DVD
  3. Cinema

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Kæmpe udvalg af DVD, Blu-Ray, Spil og CDer

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Fra god til dårlig

Jeg har brugt dvdcity.dk flere gange med stor tilfredshed. De har et stort udvalg, god og overskuelig hjemmeside og fine priser. Desværre er det gået meget ned ad bakke det sidste halve år.
Jeg bestilte ca. 12 dvd'er i efteråret, og selv om jeg kunne se, at min ordre var 100% færdig og klar til afsendelse, gik der lang tid, uden at der skete noget. Først da jeg sendte mail, blev min ordre pludselig sendt - men intet svar på mailen.
Mine sidste oplevelser er, at jeg pt. har to ordrer hos dem: den ene har jeg selv afhentet, men den står ikke som afsluttet, og pengene er heller ikke trukket på min konto. Den anden har stået som 100% færdig i over en måned, men på trods af mails og opringninger får jeg hverken svar eller dvd'er. Her er pengene dog heller ikke trukket.

4 aprile 2013

Film til en regnvejrsdag

Jeg har flere gange handlet hos dvdcity og er altid godt tilfreds.
Hjemmesiden er sjov og nem at finde rundt i. Priserne er absolut rimelige og allerede dagen efter bestilling, ankom varerne - tommel op ! ! ! !

30 marzo 2013

kundeservice,en by i rusland,elle hvad???????

bestilte en film d 20/2 og i skrivende stund 13/3 har jeg ikke modtaget noget,har sedt 2 mail til deres såkaldte kundeservise,men uden svar,de burde kontakte en hvis filmen bliver forsinket eller er i restordre osv,men dvdcity har åbenbart en anden politik på det område. så hvis du sætter pris på god kundeservise,så hold dig langt væk fra dvdcity i dag er det d 21/3, og jeg har stadig ikke fået filmen,ingen gang en sølle mail, ps i dag skriver vi d12/4 og har stadig ikke fået min bestilling,ej heller nogen forklaring,goodbye dvd city,og goodluck det få i brug for

13 marzo 2013

Utroværdigt firma.

Har bestilt og betalt for en film 8 februar, men ingen film set, har sendt mail 13 februar, har desuden ringet op til flere gange, senest i dag 19 februar uden nogen form for kontakt.

Kan klart ikke anbefale andre at købe eller handle hos DVDCITY, det er penge ud af vinduet.

19 febbraio 2013

Svarer ikke på henvendelser.

Har nu forsøgt at få svar fra DVDcity siden den 27 december. Jeg købte nogle brugte dvd'er fra deres hjemmeside, og har efterfølgende konstateret at den ene DVD ikke virker. De skriver selv på deres hjemmeside at der er fuld garanti, og hvis en brugt DVD mod forventning skulle have defekter, skal man kontakte dem for at finde en løsning... Det er sku bare lidt svært når de ignorere ens mails.... Absolut sidste gang jeg handler her.!

Opdatering 23-01-13 - Har stadig ikke fået svar fra dem.... sikken en amatør virksomhed.

6 gennaio 2013

Hurtigt!

Bestilte en dvd i går eftermiddags - fik email om afsendelse kl 18 -varen modtaget kl 12 i dag. Imponerende.

5 gennaio 2013

Lynhurtig levering

Jeg har kun anvendt DVD City en gang, men det var en god oplevelse. Den bestilling jeg afgav, var fremme allerede næste dag. Det er hurtig levering. Fragtpriserne er rimelige.

27 dicembre 2012

OUTSTANDING SERVICE

Jeg har brugt DVD City en enkelt gang tidligere, og jeg er meget tilfreds med den service jeg har modtaget, Jeg bor i CALIFORNIEN, USA. Jeg kan give DVD CITY mine varmeste anbefalig. Hurtig og præcis forsendelse.
Arne Bjørn Pedersen

4 dicembre 2012

Mangelfuld service

Mine varer var angivet som værende på lager, alligevl tog leveringen over tre uger. En henvendelse pr. email blev ikke besvaret, modtagelsen af emailen blev der heller ikke kviteret for. En henvendelse pr. telefon resulterede i et løfte om at butikken ville ringe tilbage, hvilket aldrig skete. Det er dårlig stil ikke at besvare kundernes henvendelser, og jeg håber ikke at det er normen for håndteringen af ordrer.

11 novembre 2012

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito