2,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,4

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Naar en agressief bedrijf

Super agressief in de benadering en blijft aangeven dat zij ons eerder hebben geholpen. Eerst met het verhaal dat wij recent weer contact hadden gezocht (wat niet klopte omdat ik toen al had gevraagd om niet meer gebeld te worden) en daarna met het verhaal dat het sowieso weer tijd is om naar ons contract te kijken. Tijdens ons laatste gesprek had ik al aangegeven dat ik geen contact meer wilde en werd ik heel brutaal gevraagd of ik nou niet wilde besparen?! Toen ik deze keer naar dat laatste gesprek refereerde bleef hij brutaal vragen wanneer dit was geweest. Omdat ik geen concrete datum kon geven bleef hij mij tegenspreken en om mijn postcode vragen. Aan het einde gaf ik aan dit niet te willen en probeerde hij weer hierop in te gaan/waarom. Uiteindelijk heb ik gewoon opgehangen... Totaal geen respect, doen alsof jij gek bent.

2 luglio 2026

Agressieve benadering door Duurzaam Garant

Vanmiddag (anoniem) gebeld door Duurzaam Garant. Medewerker gaf aan dat we een contract hadden met Duurzaam Garant. Medewerker gaf aan dat we de mails niet beantwoord hadden en dat we daarom nu over moesten stappen, We zouden bij Engie zitten. Daar zitten we al een jaar of 4 niet meer bij dus dat klopte sowieso al niet. Medewerker vroeg waarom we niet via hun overgestapt waren. Aangegeven dat we hun geen verklaring schuldig zijn en dat we geen contract met hun hadden waarna de medewerker de verbinding verbrak.
Erg agressieve manier van benaderen.

23 giugno 2026

Opdringerig, mogelijk oplichting

De medewerker is uitermate opdringerig en wil per direct hebben dat er een akkoord gegeven wordt op een mogelijk nieuw contract.

Meerdere keren gezegd dat ik geen gas gebruik, maar hij luistert niet en ratelt maar door. Vervolgens doet hij een voorstel voor een tarief van 7 ct/kWh bij een dynamisch contract. Hij zegt dat dit een gemiddelde is, maar het blijft onduidelijk waar zij dit op baseren.

Aangezien het voorstel in theorie te mooi om waar te zijn is, wil ik het nalezen, maar de man blijft volhouden dat het nieuwe contract een maand later ingaat.

Als ik op het eind aangeef na te willen denken, dan zegt de man dat dit niet kan want er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De man weet dondersgoed dat menigeen in die tijd het vergeet of er niet aan
toekomt.
Hij blijft volhouden en zegt dat iedereen het doet. Hij werd gewoon onbeschoft en ik heb de verbinding moeten verbreken.

Kortom, opdringerig en het neigt naar oplichting.

23 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik ben niet tevreden over mijn ervaring…

Ik ben niet tevreden over mijn ervaring met Duurzaam Garant. Ik ben echt meerdere keren benaderd en dat voelde erg opdringerig. In totaal hebben ze mij wel zo’n 10 keer gebeld, en dat gebeurde zelfs met 5 verschillende telefoonnummers.

Ondanks dat ik meerdere keren heb aangegeven geen interesse te hebben, bleven de telefoontjes doorgaan. Dat gaf mij het gevoel dat er vooral gefocust werd op het verkopen van een contract, in plaats van respect voor de keuze van de klant.

De manier van contact opnemen vond ik storend en niet klantvriendelijk. Het constant blijven bellen, ook via verschillende nummers, maakte de ervaring alleen maar erger.

Voor mij is dit geen prettige manier van werken en ik zou anderen aanraden goed na te denken voordat ze op dit soort telefoontjes ingaan.

6 maggio 2026

Gebeld door dit bedrijf

Gebeld door dit bedrijf, bij navraag gedroeg de medewerker T. van Dijk zich onbehoorlijk. Hij verbrak de verbinding. Hij belde met een anoniem nummer. Terwijl ik de telefoon op luispreker zette miste ik de eerste woorden die hij zei en vroeg daarom om dit te herhalen. Hij reageerde meteen ontzettend onfatsoenlijk en ongeduldig. Dit zette door toen ik nog een vraag stelde waarna hij zelf de verbinding verbrak.

18 marzo 2026

Waardeloos

Populaire verkoper die op een opdringerige wijze zn orders binnen wil slepen. Op de vraag of ik langer bedenktijd kon krijgen dan 10 minuten regeerde hij doodleuk: Hoeveel tijd heeft uwe Hoogheid nodig? Totaal onnodig en mij te populair om mee in zee te gaan. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

9 febbraio 2026

Scammers

Put me in a electricity contract saying that after calculations of electricity use I will only need to pay around 124 euros. I get a contract for 270 euros, I contact them and they never replied. Horrible service, SCAMMERS!!!

6 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Anton van Brussel van duurzaamgarant…

Anton van Brussel van duurzaamgarant heeft mijn geholpen met een energie contract ik heb heel veel contracten getekent via telefoon en niemand was tot nu zo duidelijk en eerlijk echt goed van hem ik wil hem van hier nogmaals bedanken

5 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Russel de Vries vond mij grappig..

Russel de Vries vond mij grappig.
Vertelde dat stroom 25 cent p/ kwh is en gas 1 euro31 Dit zou mij 55,28 per maand kostten bij verbruik van van resp 300 en 60 kwh per maand.
Dit maakte mij nieuwsgierig naar de mail die hij wilde sturen maar ik weigerde want dan zit ik er waarschijnlijk aan vast. Dat je niet zelf de moeite neemt om te rekenen dat je 100 euro te laag zit. Wat zou rr in die mail gestaan hebben? 55.euro?

16 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più