Valutata 5 stelle su 5

De offerte voor het vervangen van mijn pannendak was netjes. De werkzaamheden zouden drie dagen duren, maar met 7 nette hard werkende dakdekkers werd de klus in één dag geklaard. Erg blij met het res... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Stonden onaangekondigd voor de deur met de mededeling dat ik een afspraak met ze had. Voor €689 kwamen ze mijn dakgoot schoonmaken. Ik heb ze weggestuurd, het zijn oplichters.

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Impresa specializzata in tetti

Scritti dall'azienda

Onze professionele dakdekkers bieden een breed scala aan diensten, van onderhoud en reparatie tot vervanging van uw dak. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw dak veilig, duurzaam en aantrekkelijk is. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring en zijn gekwalificeerd om elk type dak te repareren of vervangen. Bij Duurzaam Daktechniek staan klanttevredenheid en service centraal. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat we oplossingen bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Ons team begeleidt u tijdens het hele proces, vanaf de eerste vraag tot aan de voltooiing van het project. We streven naar een transparante en open communicatie, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar en gedreven mannen van Duurzaam Daktechniek leveren topkwaliteit!

Bij het huisbezoek en het ontvangen van de offerte gelijk een goede indruk. Afspraken worden nagekomen. Duurzaam daktechniek heeft gedegen kennis van zaken. De uitvoering was perfect. Een ploeg prima mannen, die gedreven en netjes werken. Zeer snel is het dak vervangen. Bouwkundig onderlegd hebben ze de aansluiting met de serre supergoed en grondig aangepakt. Wij hebben nu het mooiste dak van de straat.

16 maggio 2025

Correct en netjes

Erg blij met het resultaat.

30 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een partij die met je meedenkt!

Duurzaam Daktechniek heeft bij ons een nokverhoging met dakkapel geplaatst en we zijn erg tevreden. De communicatie met Rafael was duidelijk, afspraken werden nagekomen en de vakmensen waren vriendelijk en netjes. Het fijne is dat er ook echt even met je meegedacht wordt in oplossingen in plaats van beperkingen. De samenwerking verliep prettig en het eindresultaat is precies zoals we gehoopt hadden. Zeker een aanrader!

27 marzo 2025

Aanrader

Reageert snel, komt de gemaakte afspraken keurig na, de uitgevoerde werkzaamheden zijn netjes gedaan net zoals de nacontrole.

17 gennaio 2025

Betrouwbaar bedrijf!

Duidelijke offerte ontvangen. Vanaf moment één goede, duidelijke communicatie. Werkzaamheden werden conform offerte en in goed overleg uitgevoerd. Leuke ploeg die werkzaamheden uitvoerde. Uiteindelijk leverde het ons een geweldig nieuw dak op! Ook service van het bedrijf is prima geregeld, Één belletje voldoet (iets in de goot kwam onder spanning los en werd heel snel gerepareerd)! Kortom een bedrijf waarmee je met een gerust hart mee in zee kan gaan!👍

21 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Stonden onaangekondigd voor de deur met…

18 novembre 2024
Logo di Duurzaamdaktechniek

Risposta di Duurzaamdaktechniek

Goedemiddag Annemieke,

Ik denk dat u Duurzaam Daktechniek verwisseld met een ander dakdekkers bedrijf met Duurzaam in hun naam. Wij voeren namelijk klussen zoals een dakgoot schoonmaken niet uit. Echter bent u ook niet bekent bij ons in de planning of systeem.

Wij verzoeken u dan ook deze reactie te verwijderen.

Team Duurzaam Daktechniek

Valutata 5 stelle su 5

Mijn pannendak laten renoveren incl de…

Mijn pannendak laten renoveren incl de zinken goten. Top gedaan voor een nette prijs en mooi optijd. Toen bleek dat dit bedrijf ook een bouwkundige achtergrond te hebben. Daarop hebben ze offerte gemaakt voor twee kozijnen vervangen en mijn verrotte schuurdak. Ook dit weer dik in orde.

1 novembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Prima werklui!

De werknemers hebben hard en nauwkeurig gewerkt!
Nieuwe pannenlatten, isolatie aanbrengen, nieuwe dakpannen mooi gemêleerd, zonnepanelen demonteren en weer monteren. Dit alles in 7 dagen tijd.

6 maggio 2024

Prima bedrijf,

Prima bedrijf,
Werkzaamheden aan onze dakgoten voor de afgesproken prijs uitstekend uitgevoerd en zelfs nog wat extra gedaan. Fijne nette mensen.
VvE De Buitenplaats Almere
Hans van den Berg

17 settembre 2024

Oplichting

Oplichting! DGTH BV is van Google verdwenen, en deze partij komt ineens boven water op hetzelfde adres. Pas op!!!

10 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più