Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door Tycho in de toonzaal van Oostende. Hij nam heel uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren. Hij dacht ook mee over mogelijke oplossingen. We voelden... Leggi di più
Torhoutsesteenweg 668, A, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, BE
L'azienda ha risposto
Wij bestelden onze keuken bij DSM Oostende en werden al van dag één bij de rondgang in de toonzaal goed ontvangen door keukenadviseur Nathan. De keuze werd dan ook snel gemaakt om met hen in zee te ga... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een goede communicatie en begeleiding in het samenstellen van onze nieuwe keuken en zeer vlot geplaatst door Jochen . Toppie
L'azienda ha risposto
Onze keukenadviseur Nathan liet ons rustig rondkijken en luisterde naar onze wensen. Hij stelde verschillende oplossingen voor en dacht mee met ons. We kwamen samen tot de meest ideale configuratie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.
Scritti dall'azienda

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast
Torhoutsesteenweg 668, A, 8400, Oostende, West-Vlaanderen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
We zijn tot in de puntjes verzorgd geweest tot het realiseren van ons droom keuken Tycho heeft ons daarbij professioneel doorheen het project geholpen echt top bedankt Tycho en dsm.

Risposta di DSM Keukens - Oostende