Goede en vriendelijke service bij de start. Meerdere vlotte contacten. Wel een paar onduidelijkheden op het plan. Die werden verduidelijkt maar helaas bij het opzetten bleken toch fouten in te zitten:... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben recent een keuken aangekocht bij DSM keukens en zijn tot nu toe erg tevreden over onze ervaring. Het contact verliep vanaf het begin heel aangenaam en professioneel. Onze architecte, Elin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Great experience designing our new kitchen in DSM in Brugge. They were very welcoming and most especially to Judy Ann who assisted us. She was extremely helpful, knowledgeable, and patient throughou... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer goede ervaring bij DSM Brugge. Gregory nam al de tijd om mijn keuken te creëren volgens mijn wensen, maar bijgestuurd door zijn jarenlange ervaring. Hij is een heel behulpzaam, geduldig en bekwaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een keuken is het hart van je huis: hier wordt gekookt, gelachen en gepraat. DSM Keukens volgt de nieuwste technologieën en productiemethodes op de de voet. We blijven voortdurend innoveren op tal van vlakken. Wat productaanbod betreft heeft DSM Keukens een enorme keuze aan afwerkingen die nergens anders te vinden zijn. Ook blijft DSM Keukens timmeren aan het productieproces waarin duurzaamheid en ecologie centraal staan. Kom zelf ontdekken hoe DSM Keukens steeds voorop blijft lopen in één van onze inspirerende toonzalen.
Scritti dall'azienda

Jouw prijs blijft 2 jaar prijsvast
Fort Lapin 50, 8000, Brugge, West-Vlaanderen, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede contacten en vriendelijke mensen
Goede ideeën en niet opdringerig

Risposta di DSM Keukens - Brugge
Wij hadden Midas (DSM Brugge) als verkoper. Topkerel!
Vriendelijk, enthousiast en helpt goed meedenken om de ruimte optimaal te benutten!
Onze 2de keuken van DSM en zeer tevreden van!

Risposta di DSM Keukens - Brugge
Wij zijn heel tevreden met onze ervaring bij DSM te Brugge en in het bijzonder van de verkoper Gregory.
Vanaf ons eerste gesprek nam hij uitgebreid de tijd om naar onze wensen te luisteren en te begrijpen.
Hij gaf ons deskundig advies en zijn eerlijke communicatie konden we erg appreciëren.
Hij zocht ook naar praktische oplossingen.
Wij zijn met een zeer goed gevoel huiswaarts gegaan.

Risposta di DSM Keukens - Brugge
Tijdens ons bezoek bij DSM, de toonzaal in Brugge, zijn we heel goed ontvangen door Gregory. Hij heeft ons begeleid in het maken van de juiste keuzes voor onze nieuwe keuken.

Risposta di DSM Keukens - Brugge
Bij mijn zoektocht naar een leuke keuken voor onze verbouwing werd ik met een glimlach ontvangen door Annelies, zij gaf mij een volledige rondleiding in de winkel en daarbij kreeg ik heel veel uitleg. De indeling van de keuken werd grondig uitgelegd alsook het visuele aspect.. Annelies is een topper in haar vak, kent DSM keukens vanbinnen en buiten, heel aangename madam waar ik mij direct goed bij voelde! Een aanrader om bij Annelies een keuken aan te schaffen...

Uitgebreide uitleg gekregen!
Wij zijn benieuwd de keuken te zien staan in ons huis.