Medarbejderen var super godt klædt på til samtalen. Dejligt som fysioterapeut at blive mødt af en med sundhedsfaglig baggrund. Vi talte mine ideer og tanker igennem og jeg gik med det samme igang me... Leggi di più
Kære Sannie Christoffersen Jeg vil gerne sige mange tak for din hurtige og imødekommende hjælp. Det betød rigtig meget for mig, at du akut pressede mig ind i din kalender og tog dig tid til at... Leggi di più
Jeg havde en rigtig god samtale med Maiken. Hun ville rigtig gerne hjælpe mig videre og det er dejligt at føle at det jeg betaler for, faktisk kan komme mig til gode.
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Meget behagelig samtale med Sannie.
Hun er lyttende, og kommer med konkrete og brugbare forslag.
Meget kompetent og vidende.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Medarbejderen var super godt klædt på til samtalen.
Dejligt som fysioterapeut at blive mødt af en med sundhedsfaglig baggrund. Vi talte mine ideer og tanker igennem og jeg gik med det samme igang med at arbejde videre, efter mødet. Meget motiverende
Tak

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg fik god og kyndig sparring fra karrierekonsulent Sannie i forbindelse med min jobsøgning ind i min første lederstilling. Sannie var forberedt, konstruktiv og en god støtte i processen og jeg følte mig godt klædt på til at gå ind i ansættelsesforløbet.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Vi havde online workshop/samtale med Sannie Christoffersen. Sød og kompetent, og udviser stort engagement og interesse i deltagerne og deres individuelle situation. En dejlig frisk energi og positiv tilgang, når man sidder i en lidt træls situation.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft kontakt til karrierekonsulent, Sannie Christoffersen, af 2 omgange, da jeg var i gang med jobsøgning. Både ifm. at skrive ansøgning og til jobsamtale. Jeg har fået rigtig god, brugbar og ikke mindst opmuntrende vejledning, og har nu fået et job🙏🏻

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har ringet flere gange for at få vejledning, og hver gang er jeg blevet mødt af imødekommende og hjælpsomt personale, som følger op på tingene, hvis de ikke kan svare med det samme - 10 ud af 10 oplevelse.
Mødet med karrierekonsulent Sannie var rigtig godt. Hun er god til at formidle og formår at gøre både juraen og det formelle forståeligt, samtidig med at hun gør det relevant og praksisnært for os alle, selvom vi står forskellige steder. Man mærker tydeligt, at Sannie er engageret i det, hun laver, og hun ser den enkelte.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft en god oplevelse med DSA. Jeg fik hurtig hjælp, og medarbejderne var venlige og professionelle. Det var nemt at få svar på mine spørgsmål, og jeg følte mig godt vejledt. Jeg kan klart anbefale dem.

Kære Sannie Christoffersen.
Tak for et rigtig godt sparringsmøde.
Du gav mig virkelig så mange nye vinkler på min jobsituation. Vinkler jeg selv var lidt blind for at se.
Tak også for at være så velforberedt. Din smittende energi er af stor betydning.
Jeg kan anbefale dig på det varmeste.
Kh Winnie

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har haft en rigtig god samtale med Sannie Christoffersen fra DSA, Aarhus, omkring min ledighed og plan for jobsøgning. Hun var yderst velforberedt til samtalen: havde læst både mine ansøgninger, CV og mine joblogs og gav fantastisk sparring på min situation og spørgsmål. Jeg blev mødt med en oprigtig nysgerrighed og venlighed, og fik god konstruktiv feedback på både min ansøgning, CV og jobstrategi på en anerkendende måde.
Sannie har øget min selvtillid i jobsøgning og har givet mig konkrete redskaber til at komme videre.
Kæmpe anbefaling herfra!

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Super rådgivning. De ved, hvad de snakker om og kan guide godt videre. Desuden mange relevante og givende webinarer. DSA er endda den billigste A-kassen, og med fantastisk service. Tak.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Super A kasse, med meget professionel hjælp og virkelig gode tilbud.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hurtig og meget venlig og brugbar hjælp. Super service.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Super relevant a-kasse som fysioterapeut.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Altid imødekommende personale. God og grundig forklaring på stillede spørgsmål.
Jeg har altid kun haft gode oplevelser i henvendelsen til DSA.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Skønt at samtale og sparring omkring jobskifte bar “frugt”.

Risposta di Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Alle har været venlige og kompetente i deres kontakt med mig og prøvet at hjælpe mig bedst muligt.
Karrierekonsulent Sannie, har været fantastisk at sparre med i forbindelse med jobsøgning. Hun er kommet med gode råd, forståelse, godt humør og har bidraget til at klæde mig godt på til jobsamtaler. Udover dette har hun vist stort intiativ til at hjælpe med at få lavet en god ansøgning og CV. Kæmpe ros til hende og det kan varmt anbefales at sparre med Sannie. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Sannie Christoffersen
Jeg vil gerne sige mange tak for din hurtige og imødekommende hjælp. Det betød rigtig meget for mig, at du akut pressede mig ind i din kalender og tog dig tid til at skabe et trygt og rart rum for samtalen.
Din energi var utrolig behagelig, og jeg oplevede virkelig kvalificeret sparring og stor tilgængelighed fra din side. Du var nærværende, lyttende og gav værdifulde input, som jeg kan tage direkte med mig videre.
Du får mine varmeste anbefalinger!