Altid en fornøjelse at modtag sine pakker og tøm papkassen for de lækkerige man har bestilt. Som regel hurtig levering. Pakket godt, så trods til tider hårdhændet fragtmand er indhold intakt. Kæmp... Leggi di più

Super dope service, fede produkter på hylderne og lynhurtig levering. Kæmpe skud ud til gutterne bag DripsCph!

Fantastic store made to feel welcome soon as I walked in the door on both visits one visit I was picking up paint second Time I was just browsing both great experiences very helpful staff Highly... Leggi di più

DRIPSCPH - din kilde til kreativitet inden for spraymaling, tusser og meget mere, til det dynamiske street miljø. Opdag vores brede udvalg af kvalitets produkter og find alt det du behøver for at skabe dit unikke mesterværk.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

DripsCph!i! - jeg takker.

Som regel hurtig levering. Pakket godt, så trods til tider hårdhændet fragtmand er indhold intakt. Kæmpe tak herfra.

31 marzo 2026

Ville egentlig ikke give 5 stjerner - men

Ville egentlig ikke give 5 stjerner, fordi det ofte giver et misvisende billede. Men efter at have undersøgt markedet for maling og herunder specifikke produkter som 2 komponent klarlak, metallic-farver og noget 3. - jeg var på tysk Amazon og 3 andre webshops, i håbet om at kunne få alle mine produkter indtil jeg landede på drips.

Det var svært at tro, men alle produkterne var billigere end de andre steder, og jeg kunne samle det hele i en enkelt ordre. Som ovenikøbet blev leveret 2 dage efter bestilling. Stærkt arbejde gutter ! Jeg kommer nok en sjælden gang forbi igen, da dette er et af engangs projekt - men mangler jeg maling på flaske - så ses vi 100p igen ! 👊🏼🤙🏼

9 gennaio 2026

Service i top!!!🙌🏼

Hvis jeg kunne give flere stjerner havde jeg gjordt det.🙌🏼
Service i top, og meget hurtig levering.
Helt klart er sted jeg vil købe fremover

17 dicembre 2025

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Jeg køber tit spraymaling hos dem – de har altid gode priser, fed butik i det centrale af København. Super service hver gang!

15 novembre 2025

Klar anbefaling herfra

Ligemeget om det handler om, hjemmesidens meget venlige og hurtige brugerandvendelse, eller om det er servicen du modtager, når du ringer ind, så kan jeg klart anbefale dripscph. Dejligt stort udvalg og hurtig levering. Intet negativt at udpege herfra. Tak for generel fantastisk kundeoplevelse:)

13 novembre 2025

Alt er godt

God hjemmeside, problemfri betaling og hurtig levering.
Som DIY’er fandt jeg dette fantastiske produkt(Acetone på sprayflaske) super til klargøring til limflader og generel rens 👍🏻

24 settembre 2025

God behandling og super hurtig service.

Nu køber jeg kun spraydåser fra Drips. Da jeg maler meget. Men det er super god behandling og super hurtig service. Jeg har altid bestillingen seneste 2-3 dage efter jeg har bestilt. Og som et plus er der altid lidt ekstra med i forsendelsen, så som klistermærker, farvekort, etc. Hvilket er mega fedt! Har kun gode oplevelser herfra! Kan varmt anbefales!!

5 settembre 2025