Scopri cosa dicono le persone
Hos Dreamwatch.dk får man en god og uforpligtende service. Altid hurtigt svar og ingen købspres overhovedet. Hurtig og problemløst levering, jeg har fuld tillid til Mick!
Har netop modtaget mit "nye" ur, et 16 år gammelt Rolex Daytona "Zenith" G/S og mine tårnhøje forventninger er til fulde blevet indfriet, som anført lever vurderingen 9/10 til fulde op til det lov... Leggi di più
Købte et "Red Sub" af [navn fjernet] for nogle måneder siden, og gav mit GMT Master 2 i bytte. Vi blev enige om, at jeg skulle give 29.000.- samt mit ur i bytte for hans ur. Valgte selv at køre til Å... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Ikke troværdig at handle med!
Virkelig god oplevelse - kan klart anbefales!
Virkelig god oplevelse at handle med Micki igen.
Virkelig god oplevelse
Skulle sælge mit Omega Seamaster ur og kontaktede derfor Dreamwatch som hurtigt vendte retur med pris. Sendte uret afsted som værdipakke og havde det aftalte beløb på min konto samme dag som uret blev modtaget hos Dreamwatch, virkelig god oplevelse.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dreamwatch.
God oplevelse med både køb og salg af…
God oplevelse med både køb og salg af ur med Micki
Super service. Uret, jeg købte, var rent faktisk pænere end beskrevet i teksten. Det hele levede til fulde op til mine forventninger.
Professionel service
Professionel service, hurtig levering. Kan varmt anbefales
Klasse service og kommunikation
Enormt god service og Micki (indehaveren) svarede hurtigt på mine spørgsmål over mail. Endte med at købe et lækkert DJ2 G/S og til en yderst skarp pris! Handlen blev aftalt onsdag, uret sendt torsdag og modtaget fredag - kan det gøres bedre?
Standen var beskrevet som 9/10, det vil jeg vurdere til at være lige i skabet. Alt i alt en kompetent forretning og et sted jeg sagtens kan se mig selv handle igen og klart vil anbefale andre!
Fantastisk service og skyhøj kvalitet
Fantastisk og nærværende service. Utrolig hurtig ekspedition og sikker forsendelse. Jeg følte mig altid tryg under hele handlen, ligesom forsendelse gik let og smertefrit. Micki var hele tiden til at kontakte og var nærværende under hele handlen.
Mine varmeste anbefalinger såfremt du ønsker at købe dit drømme ur!
Drømme uret til drømmepris.
Drømme uret til drømmepris.
Fantastisk service fra start til slut - jeg ville personligt ikke tøve et sekund med at handle hos dreamwatch.dk igen.
Har i dag købt et ur mere ved…
Har i dag købt et ur mere ved Dreamwatch/Micki
Fantastisk service …. Anbefaler Dreamwatch/Micki 100%
Jeg har netop købt et omega seamaster
Jeg har netop købt et omega seamaster, hvilket var ganske problemfrit. Høj service og god behandling hele vejen igennem. Læg dertil en fin pris. Kan varmt anbefales.
Kan kun anbefale at handle med Micki
Kan kun anbefale at handle med Micki, super profesionelle behandling samt ærligt hele vejen igennem handlen!👍❤️
Vh Nino/Odense
Reel og seriøs!
Kan kun anbefale at handle med Micki. Proff, seriøs og nede på jorden service. God, hurtig og effekttiv dialog pr. mail og Tlf.
Købte et dejligt Breitling ur af Mikki
Købte et dejligt Breitling ur af Mikki.
Uret kom flot rengjort og i super stand, ligesom et nyt ur.
Uret blev sendt hurtigt og har ingen problemer haft med uret.
Alle aftaler er overholdt 100% og super service.
Hvis du har tanker om at købe et brugt ur, kan jeg kun sige super proffesionel og man føler sig tryg fra dag 1.
Fem velfortjente stjerner herfra *****
Hilsen Bent
Har handlet med DW og Micki flere gange…
Har handlet med DW og Micki flere gange og service er altid i top - varm anbefaling.
100% tryg ved at betale forud hos DW…
Har både købt og solgt ure igennem DW Super professionelt - de bedste anbefalinger! Mam få en rimelig brugt pris for sit ur, som passer fint til markedsprisen p.t. ,
der bliver svaret aften og weekend penge bliver sendt straks så snart de har modtaget ens ur
Dreamwatch.dk får mine bedste anbefalinger. Og jeg er 100% tryg i en handlen hvor jeg skal sende 100.000 kr forud for at modtage varen
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Er der problemer, bliver de løst uden diskussion. Miki ønsker kun det bedste for sine kunder. Derfor skal han og Dreamwatch have de bedste anbefalinger.
Har handlet med DW og Micki en del…
Har handlet med DW og Micki en del gange de sidste 5-6 år. Super service og fair handel for begge parter, hvor der findes en OK løsning HVER gang!
Kun de bedste anbefalinger her fra.
Har netop solgt 2 stk Omega ure
Har netop solgt 2 stk. Omega ure til Micki. Professionel kommunikation og straksoverførsel ved modtagelsen.
Kan klart anbefales som et seriøst firma.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.