Vaak schrijf ik een review als ik ergens ontevreden over ben. Voor DRD Knaagdierwinkel maak ik eens een positieve uitzondering op die regel. Bestel er al jaren producten voor m'n muizen en konijnen en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super winkel,goed advies en alles super snel verzonden en keurig verpakt.Kan het niet beter wensen. Echt heel tevreden,waren alle web-winkels maar zoals deze...vandaag een heel mooie hamstermolen bin... Leggi di più
Sinds de adoptie van mijn goudhamster Peko ben ik vaste klant bij DRD. Ze hebben het breedste aanbod aan voer, oogst, huisjes, verrijking… van alle online huisdieren winkels. Niet alleen is hun aanbod... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 specialist voor knaagdieren en konijnen. We bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met voeding, hooi, bodembedekking, huisjes, speelgoed en meer voor onder andere hamsters, gerbils, ratten, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Met eigen voorraad, productkennis en aandacht voor kwaliteit helpen we baasjes bij het kiezen van passende producten.
De Lavalstraat 5, 7903BC, Hoogeveen, Paesi Bassi
- -
- klantenservice@drdknaagdierwinkel.nl
- www.drdknaagdierwinkel.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Qualité et rapide
Les herbes sont de super qualité et la livraison et quand même rapide ! Un large choix de produits en plus

Knaagdierwinkel.nl - My hamster recommends! 💚
Fast delivery from Netherlands to Germany. Wide selection of products, all in one shipment. I can definitely recommend this website 😊

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Mijn cavia's en ik zijn heel tevreden met het product!

Risposta di DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Snelle levering en mooie spullen
Snelle levering en mooie spullen, ik ben altijd tevreden over spullen van de knaagdierenwinkel!

Risposta di DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Mooie producten voor een fijne prijs
Mooie producten voor een fijne prijs en snelle service. Mijn knaagdieren zijn er blij mee!

Aanrader!
Ik raad DRD van harte aan! Super snelle levering. Kwalitatief goede producten. Enorm veel diversiteit in producten. Klantenservice is goed bereikbaar in geval van problemen en komen met een goede en passende oplossing.

Risposta di DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
De ratten & ik houden van deze winkel!
Onwijs fijne winkel waar ik graag shop voor m’n ratjes!😍

Snel en betrouwbaar
Volgende dag bestelling in huis. Alles in 1 bestelling geen gedoe met verschillende pakketjes, gewoon alles wat je besteld snel in huis. Als je vragen hebt snel reactie van hun klantenservice met hulp. Hele goeie prijzen, mooi assortiment. Had beddengoed nodig en zag ook hun kerst assortiment, super leuk om allemaal lekkers ook voor mijn knaagdier in huis te hebben met een houten knabbel speeltje. Ik zal hier blijven bestellen

Wat een topper!
Wat een topper! Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan via DRD Knaagdierwinkel. Ik heb mijn volledige terrarium voor onze Syrische hamster ingericht met spulletjes van op jullie webshop en wat is dit leuk geworden! Nooit gedacht dat hamsterscaping zo leuk was :-)
Alles was super netjes en veilig verpakt. Ook sommige stukken nog eens individueel verpakt. Er zat een checklist in waar iemand zorgvuldig mee aan de slag is gegaan. Geen enkel item ontbrak (ca 30 artikels). Alles wat ik had besteld, werd de dag nadien al verstuurd naar België. De kwaliteit van de producten is ook echt goed! Je merkt echt dat de veiligheid en het welzijn van de dieren voor hen heel belangrijk is. Van huisjes, tot gedroogde plantjes, decoratie, voederbakjes, ... Alles heb ik gevonden. En er staat ook heel duidelijk bij elk product omschreven wat geschikt is voor welke dieren (dwerghamster, hamster,...) wat het als klant makkelijker maakt om je keuze te maken.
Van harte bedankt en zeker tot een volgende keer!

Super tevreden
Ik heb inmiddels al meerdere keren bij DRD knaagdierwinkel besteld en de service is altijd top! Het pakketje is altijd binnen 2 dagen in huis en in goede staat. Daarnaast hebben ze een super groot aanbod. Mijn hamster is ook helemaal tevreden ;).

Risposta di DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Alles word correct en heel netjes…
Alles word correct en heel netjes verpakt, en super vlotte levering ,tof online winkel

Super knaagdierwinkel/site!
Ik heb nu al meerdere keren besteld bij sinds ik Marika,s knaagdier wereld heb ondekt op YouTube.
Ik ben verbaasd hoeveel leuke spullen jullie verkopen en het word zo snel geleverd bij ons thuis.
Als je een vraag hebt kan je altijd mailen.
Ik geef jullie een dikke 10!!

Risposta di DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Helaas niet ontvangen wat op de site…
Helaas niet ontvangen wat op de site stond. Bij klacht geen goede afhandeling door de klantenservice.

Risposta di DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
De levering was zeer snel en goed…
De levering was zeer snel en goed uitgevoerd. De zakjes waren goed gesloten en ik heb echt niets te klagen gehad. Behalve een zak welke de vorige keer stuk gegaan was, heb ik in feite nooit te klagen. Alles verloopt altijd zeer snel. Doe zo verder

Risposta di DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Wat een geweldig bedrijf!
Wat een geweldig bedrijf! Duidelijke website, ruim assortiment, super snelle bezorging en netjes verpakt! Ook zeer prettig contact met de klantenservice toen iets niet helemaal klopte, snelle coulante oplossing werd geboden . Ik blijf hier bestellen👍🏼