Köpte en dragkrok till min Volkswagen Passat 2018, som passade perfekt! Kvalitén var hur bra som helst, väldigt trevlig service och snabb leverans. Köpte även till elsats för ett bra pris, och resulta... Leggi di più
Vi är väldigt nöjda med vårt köp. Varorna kom i rätt tid, inga problem med UPS eftersom vi meddelat att de kunde lämna paketet utan påskrift. När vi öppna paketet saknades det 8 st. låsbrickor. Vi ma... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Totalt oseriöst företag
Totalt oseriöst företag, tar inte ansvar för sina produkter. Har inte något telefonnummer längre, försvårar en bra kommunikation. Ingen dålig dragkrok, men canbuss läsaren fungerade inte fick köpa en ny den fungerar inte heller. Undermåligt kopplingsinstruktion. Beviken
Bra service
Funkade kanon. Hade lite funderingar runt montaget och fick svar nästan omgående fast det var helg.
Snabb leverans, bra bemötande och precis den kvalité som utlovat på dragkroken!
Var nöjd med det trevliga bemötandendet…
Var nöjd med det trevliga bemötandendet och att det var så snabb leverans. Sökt igenom hela nätet men hittar ingen med bättre pris. Jag är supernöjd.
Dragkrok365
Jag beställde min dragkrok från Dragkrok365. Mest nöjd är jag med servicen jag fick då jag kände mig osäker i djungeln bland alla krokar. Min säljrepresentant svarade snällt, initierat och tålmodigt på alla mina frågor. Väldigt bra upplevelse!
Bra Service och bra kontakt!
Bra Service och bra kontakt!
Kroken sitter klockrent på min BMW 3 serie.
köp inte dragkrok på dragkrok365
Så fort orderbekräftelsen kom på mail så fick jag ett sms att om jag ville ha dragkroken så fick jag betala 200 kronor till för priset på hemsidan va inte rätt.
Det gick inte att övertyga om att vi i.o.m orderbekräftelsen redan hade ett avtal.
Man väljer att skita ut kunden för 200 kronor, Men han brydde sig inte om det utan länkade paragrafer där han hävdade sin rätt att ändra priset efter orderbekräftelse.
Åsikten om det hade dock inte hållt i en rättssal.
Valde att annulera ordern och jag hoppas att det blir så.
Beställde från ett annat ställe som va 400 kronor dyrare men tänker inre gynna denna skojare och hoppas ingen annan heller gör det.
Min dragkrok från det nya stället är redan på väg efter någon timme
Billigast är inte alltid bäst, oftast inte.
Hade jag kunnat ge minus så hade det blivit -5.
Köp inte dragkrok från dragkrok365.
Absolut inte
Dålig kundkontakt och uteblivna varor.
Mailade efter 3 veckor beställning gjordes, då ingen information om beställningen framgått utan att få tillbaka några svar. Ringde veckan därpå och ingen som svarar.
Kan inte ge någon form av rekommendation till denna butik alls.
Hej bra service och snabb leverans
Hej bra service och snabb leverans, kan varmt rekommenderas
Dragkrok V50 5/5
Köpte dragkrok till min V50 och fick mitt paket inom en vecka. Alla delar var i kartongen och såg bra ut. Dock saknades manualen men hittade den på deras hemsida så allt gick smidigt.
Oseriöst företag
Oseriöst företag, fick fel grejer skickade till mig och dom skötte det sjukt oseriöst/otrevligt. Efter mycket om och men fick jag tillslut rätt grejer, men det var efter mycket tjafs.
Skulle inte rekommendera någon att handla där trots att priserna är bra.
Mycket bra dragkrok jätte bra kvalitet…
Mycket bra dragkrok jätte bra kvalitet på dom . Har använts mycket i med vi renoverar huset har inte varit några problem alls .
Best in the business .
köpte krok till min bmw kundtjänsten va…
köpte krok till min bmw kundtjänsten va hjälpsam och trevlig och allt gick felfritt! rekommenderas!
Rekommenderar inte denna firma
Rekommenderar inte denna firma, "kundtjänsten" är oftast seg på att svara, samt att man inte svarar på alla frågor man ställt. Kontaktade en av firmorna som dom anger som samarbetspartner, men den firman kände inte till dragkrok 365.
Gjorde misstaget att låta 365 leverera…
Gjorde misstaget att låta 365 leverera drag o montera genom monteringspartner som tydligen inte hade kompetens att montera elen rätt 365 frånsäger sig allt ansvar i efterhand .Kommunicerar helst genom knapphändiga sms tar betalt över swish med privat mobilnr ger sken av att vara mycket seriösa men ack nej mitt drag kostade mig ca11500 kr efter att ha fått lämna bilen till fackman för att garantin inte skulle falla bort.
Kroken satt klockrent på min Passat!
Kroken satt klockrent på min Passat!
Fick bra hjälp av kundtjänsten innan jag gjorde min beställning, rekommenderas varmt 😊
billig och bra dragkrok!
Beställde hem en dragkrok från dragkrok365.se
Fick hem min atagbara dragkrok redan efter 2 arbetsdagar! Rekommenderas varmt
Snabb och trevlig personlig service!
Snabb och trevlig personlig service!
Bra pris!
Snabb leverans!
Kan verkligen rekommenderas!
Vi är väldigt nöjda med vårt köp
Vi är väldigt nöjda med vårt köp. Varorna kom i rätt tid, inga problem med UPS eftersom vi meddelat att de kunde lämna paketet utan påskrift. När vi öppna paketet saknades det 8 st. låsbrickor. Vi mailade dragkrok,
de ringde upp oss, lovade att fixa det. Några dagar senare kom låsbrickorna med posten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.