Snelle levering op pallet. De dozen die wij hadden besteld waren gebundeld in pakketten. Hierdoor blijven de dozen stevig op de pallet staan in ons magazijn. Dit werkt voor ons heel plezierig... Leggi di più
Wij kopen al langer bij Dozenmarkt, omdat we graag meewerken aan de recycling van dozen. 't is toch zonde om alleen maar nieuwe dozen te kopen en de oude gewoon maar weg te gooien?! We begonnen j... Leggi di più
Dozenmarkt, de shop voor al je dozen. Of je nou opzoek bent naar een kleine doos, grote doos, enkel golf, dubbel golf, bedrukt, onbedrukt, kleine of hele grote aantallen, bij dozenmarkt vind je altijd... Leggi di più
Via de website dozen besteld en aangeklikt "afhalen". Op de plaats van bestemming, vlak langs de snelweg, stonden de dozen al klaar en ben ik uiterst vriendelijk geholpen door aanwezig personeel.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Harderwijkerweg 140B, 3852 AH, Ermelo
- 0341-760830
- info@dozenmarkt.nl
- www.dozenmarkt.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snel geleverd en goede communicatie.
Naast de scherpe prijzen en het ruime assortiment waardeer ik de heldere communicatie per mail en telefoon.
Goede dozen voor een redelijke prijs.
Bij de zoektocht naar goede dozen voor een redelijke prijs kom ik toch altijd weer bij Dozenmarkt uit. We kopen er al vele vele jaren en zijn vrijwel altijd tevreden.
Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
5 sterren: Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
Tevreden
Duidelijke webshop en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de orders. Tevens hanteert de dozenmarkt een goede prijs kwaliteit verhouding.
Aardige mensen die iets voor je willen doen!
Na het kiezen van de artikelen even contact gehad omdat ik iets vond waar ik vraagtekens bij had. Dat werd heel snel perfect beantwoord!
Zelfs bij het kiezen van het bezorgmoment wordt meegedacht, dat heb ik al vaker meegemaakt bij Dozenmarkt. Ook onder de oude leiding was dat en dat hebben deze heren voortgezet.
Normaal vind ik 4 sterren staan voor een hele goede danwel perfecte dienstverlening maar hier wordt vanuit Dozenmarkt zelf zoveel service verleend! Ik zou ze te kort doen als ik die 5e er niet bij gaf.
Ik beveel Dozenmarkt ten zeerste aan.
Goed en goedkoop
Nu twee keer besteld bij Dozenmarkt.nl en zeer tevreden. Er wordt vlot gleverd en het contact is prettig. Tot nu toe is het enige minpuntje dat ik mijn facturen niet kan downloaden, omdat ik geen account zou hebben. Voordeel daarvan is dat we ze ook niet kunnen bealen :-) Maar als het goed is wordt daar aan gewerkt.

Goedkoop en snel geleverd
lekker goedkoop en snel geleverd
EG dozen zijn wel wat slap, niet zo sterk. Voor sterkere dozen kun je denk ik beter MG nemen

Knappe dozen!
Snelle levering en de dozen zagen er ook goed uit!

Risposta di dozenmarkt.nl
Goed bedrijf , snelle levering, duidelijke antwoorden!

Zeer tevreden
Wij hebben goede ervaringen met Dozenmarkt.nl
Zeer snelle levering, goede telefonische service toen wij iets fout deden met de vooruitbetaling, uitstekend opgelost !
Perfecte snell levering
Overzichtelijke website, goede aanbiedingen en uitgebreid assortiment. Daarnaast snelle levering. Top dus
Uitstekende service!
Hartelijk dank voor de uitstekende dienstverlening. Bij jullie vind ik altijd de maat doos die ik nodig heb. Ik kan ze altijd binnen een dag ophalen. Er werd ook netjes geholpen bij het inladen van de mooie dozen.
Tot de volgende keer!

Risposta di dozenmarkt.nl
Keurige snelle levering alleen geen bericht van verzending vooraf!
Prima
Snelle service, aardige medewerkers. Mogelijk meer email-updates.
gewoon goed !
Heldere site, goede communicatie, snelle levering.
snelle levering
Snelle levering en duidelijke site. Goede producten.