dominospizza.pl Recensioni 43

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Pizza średnia wygląda na pizzę małą, pizza duża na średnią. Nie wiem czy ja się zacofałam czy wszystko pomniejszyło, a ceny poszły w górę przy tym? Smak super, tego odjąć nie mogę. Czas dostawy też ba... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Pizza z mąką kukurydziana to porażka. Ciasto jest słodkie. Dodatki nawet były ok. Pizza zamówiona późno wieczorem (dodam że w lokalu było pusto) przyjechała spóźniona a maja do mnie jakieś 600 metrów... Leggi di più

1,7

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Pizza Domino's lublin Orkana

Pizza pepperoni zamówiona na miejscu. Totalne dno. Dość że zamówiona duża do odbioru mała. Cena z kosmosu 50zl za tą pizze gdzie nie warta nawet 25 zł. To jeszcze talerzyki i sztućce papierowe kubeczki to picia także papier naprawdę nie polecam. Pierwszy i ostatni raz się skusiliśmy

7 aprile 2026

Dostawa to żart i kpina

Złożyłem zamówienie na 2 pizze, na stronie była podana informacja iż mogę się go spodziewać ok 16:00, o 15:25 otrzymałem sms iż kurier odebrał zamówienie i "już do mnie jedzie", jest obecnie 17:20 a ja dalej czekam! Na stronie jest za to informacja iż zamówienie jest już dostarczone (dodam, że adres dostawy znajduje się 1,5 km od lokalu w jakim pizzę przygotowywano tzn Gdańsk, ul. Nieborowska 10)

26 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zamówienie z tej restauracji to było…

Zamówienie z tej restauracji to było jedno z najgorszych doświadczeń, jakie miałem z jakimkolwiek jedzeniem na dowóz. Pizza przyjechała z bardzo dużym opóźnieniem, a na dodatek była całkowicie zimna. Nie „lekko przestudzona”, tylko po prostu zimna – jakby przyjechała prosto z lodówki, a nie z pieca.

Po ugryzieniu i zjedzeniu jednego kawałka (bo skąd klient ma wiedzieć przed spróbowaniem, że pizza jest zimna?) okazało się, że absolutnie nie nadaje się do jedzenia. W związku z tym zadzwoniłem na infolinię i zgłosiłem problem. Infolinia skontaktowała się z lokalem Domino’s przy ulicy Wrocławskiej i wtedy zaczęła się prawdziwa kpina z klienta.

Restauracja odmówiła wymiany pizzy na ciepłą, argumentując, że „nie mogą tego zrobić, bo zjadłem jeden kawałek”. To absurdalne podejście — klient musi spróbować jedzenia, żeby stwierdzić jego jakość. Drugi argument był jeszcze bardziej szokujący: powiedziano mi, że nie wymienią pizzy, bo mają za dużo pracy i im się nie chce. Dokładnie taki był przekaz.

To jest absolutny brak profesjonalizmu, brak szacunku do klienta i całkowite zaprzeczenie jakiejkolwiek obsługi posprzedażowej. Płacę za ciepłą pizzę dostarczoną na czas, a nie za zimny placek z łaską i arogancją w pakiecie. Fakt, że lokal wprost komunikuje, że „ma za dużo pracy, więc nic z tym nie zrobi”, jest kompromitujący.

Zdecydowanie nie polecam tej restauracji. Jeśli trafi Wam się problem z zamówieniem, możecie być pewni, że zostaniecie zignorowani, a odpowiedzialność zostanie zrzucona na klienta. Strata pieniędzy, czasu i nerwów. Omijać szerokim łukiem.

19 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Dedykacja dla beszczelnej pani z infolinii

Realizacja za mówienia na ul. Racławicka w Warszawie. Pizza była smaczna i to tyle pozytywnej oceny. Oferowany czas dostawy 15:10, dostarczona 15:45. Dodatkowy sos w cenie 4,99 oczekiwałem pojemniczek a dostałem ledwo zauważalny zygzak, zamówiony ser dodatkowy w tej samej cenie praktycznie niezauważalny. Gdy zgłosiłem problem z czasem oczekiwania (20 min po czasie, pizza była dopiero wkładana do pieca), pani w infolinii zaproponowała mi rekompensatę za wydłużony czas w postaci rabatu do następnego zamówienia, który jest dostępny bez łaski. Poczym bezczelnie odpowiedziała że czeka na opinie moją o czym uprzedziłem że taką wypiszę. Buta, nieszczelność i walenie po rogach klienta w temacie dodatków spowodowały, że nikomu nie polecę tej pizzerii i sam ustawiam szanse, że jeszcze skorzystam z ich usług na poziomie 1.

16 gennaio 2026

Śladowa ilość składników

Śladowa ilość składników, ale nie to spowodowało, że rezygnuję z usług Dominos Pizza. Czas oczekiwania w ostatnich dwóch miesiącach wydłużył się ponad dwukrotnie w stosunku do deklarowanego.

7 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłem pizzę pierwszy raz przez…

Zamówiłem pizzę pierwszy raz przez stronę Domino’s. Chciałem zmienić godzinę dostawy, ale system w ogóle nie pokazał takiej opcji. Przy godzinie była tylko informacja, że dostawa będzie o konkretnej porze – podświetlona, ale bez jakiejkolwiek wskazówki, że da się to edytować. Żadnej instrukcji, żadnego opisu.

Po kontakcie z obsługą i lokalem dowiedziałem się, że „mogłem to zmienić na stronie”, a anulować już nie można. Problem w tym, że funkcja jest ukryta i całkowicie nieczytelna. W efekcie zaproponowano mi dostawę odgrzewanego produktu dwie godziny później zamiast świeżej pizzy na umówiony czas.

Strona niewygodna, brak jasnych informacji i brak chęci rozwiązania sprawy po stronie Domino’s. Rozczarowanie.

9 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam. Trują klientów. W pizzy była jednorazowa rękawiczka. Po zgłoszeniu reklamacja nie została przyjęta. Odradzam

8 novembre 2025

Najgorsza pizza

Najgorsza pizza, jaką jadłam. Kiedy byłam studentką, naprawdę mi smakowała, ale od tamtej pory minęło już sporo czasu i mój gust się zmienił. Teraz ciasto jest bez smaku, a składniki wyglądają na bardzo tanie. Na plus mogę powiedzieć tylko to, że dostawa była szybka. Niestety, więcej już nie zamówię.

26 ottobre 2025

Traumatyczne przeżycie

Traumatyczne przeżycie. W niedziele w porze obiadowej zostawione były 2 osoby na obsłudze, więc nie wiem kto ustala taki grafik. Czekać trzeba było, żeby tylko złożyć zamówienie. Przy zamówieniu byłam poinformowana, że będę czekać 20-25 min. Czekałam godzinę czasu (!!!) Osoby, które zamówiły za mną odebrały swoje zamówienia przede mną. Z racji, że słychać na miejscu co dzieje się na kuchni wiem, iż zapomniano w ogóle wstawić moją pizzę do pieca a to było prawie po godzinie oczekiwania. Po tym wszystkim nie dostałam nawet przeprosin. Skandal.

26 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più