Valutata 1 stelle su 5

Helaas kan ik geen halve sterren geven, want dat is alles wat ze verdienden, nog minder zelfs. In december bij ze besteld, en er te laat achter komen dat hetzelfde artikel voor 1/3 van de prijs... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

zeer slecht. wanneer bestelling wordt geweigerd, door dat je al had geannuleerd, is je pakket zomaar zoek. Dan via klantenservice van dolenza van kastje naar de bekende muur, maar geen oplossing a... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kort samengevat; koop niets bij Dolenza! Op de website staat dat ze in Amsterdam en Woerden gevestigd zijn, maar dat is gelogen. Als je eenmaal met ze mailt vanwege een retouradres, bekennen ze zelf... Leggi di più

1,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Smerige oplichters. Bestel hier nooit.

In december bij ze besteld, en er te laat achter komen dat hetzelfde artikel voor 1/3 van de prijs ook op Aliexpress te vinden was. Aangezien op de website te lezen stond dat er een niet goed geld terug garantie was wilde ik daar logischerwijs gebruik van maken, niemand wil immers dief zijn van eigen portemonnee. Ik denk dat ik 5 minuten na het plaatsen van de bestelling naar ze gemaild heb om de bestelling te annuleren.
Wat schetst m'n verbazing? Mn bestelling kon niet geannuleerd worden want die was al verzonden ?????
In plaats daarvan werd me korting na korting na korting in m'n schoenen geschoven. Ik heb duidelijk aangegeven geen korting te willen, maar m'n geld terug.
Op een gegeven moment deed hun website het niet meer, dit werd afgedaan met een smoesje "dat technici ermee bezig waren en het aan het einde van de week opgelost zou zijn).
Over en weer gemaild, er zelfs achter komen dat ze gewoon Nederlands zijn, helaas nooit een reactie op m'n laatste mail (daterend van eind maart) gehad, en ook kunnen fluiten naar m'n centen. Stel smeerlappen.

20 giugno 2022
Valutata 1 stelle su 5

Gegevens zijn te traceren via…

Gegevens zijn te traceren via globalcollect.
Dat is de betaalservice wat men op websites aanbiedt.
Zonder KvK kan jij geen betaalservice thans Ideal enz aanbieden op je website.
Vergeet 1 ding niet Ideal staat voor veilig betalen.
Wordt je opgelicht,dan heeft de aanbieder een probleem,thans als jij contact opneemt met globalcollect met referentienummer,te vinden in je betaalafschrift.
Niet voor niks bieden hun aan veilig betalen!
Oplichters misbruiken hun naam met logo bij oplichting.
En geloof mij,dat kan de oplichter duur komen te staan.
Ik zou zeggen gebruik een beetje hersens en je hebt je geld zo terug.
De meeste oplichters wanneer ze met globalcollect krijgen te maken,kiezen eieren voor hun geld 😝

Update!
Bij een betaling via Ideal zie je de naam in je afschrift staan van het bedrijf die de betaalservice aanbiedt.
Bijvoorbeeld: globalcollect,Mollie, enz.
Dat zijn de bedrijven die je moet benaderen bij oplichting.
Want hun bieden jou de garantie veilig betalen.

1 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Volgende keer ga ik eerst reviews checken

Alles dat lijkt op Dolenza, Valinza, Ralinza.... allemaal oplichtingspraktijken. Geen KvK nummer, geen Nederlands adres, wil je iets retour sturen moet dat helemaal terug naar China op je eigen kosten. Slechte kwaliteit. Schoenen gekregen met plastic zolen. Niks bestellen dus!!!!

27 marzo 2022

zeer slecht

Dan via klantenservice van dolenza van kastje naar de bekende muur, maar geen oplossing aanbieden.

14 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

NIET GOED , geld terug ??

Zelfde ervaring met Dolenza: echt niets kopen bij dit bedrijf. Geen contact, geen retour, kosten tussen 20 en 45 euro en slechts 80 % van je artikel terug. LET OP: JOUW INKOOPBELEID IS : niet goed, geld terug. En niks anders

5 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Wat een spijt van mijn aankoop..

Wat een spijt van mijn aankoop...
Eerst kwam het vest te laat. Zicht termijn ging wel in!
Toen het lelijke, slechte kwaliteit, belachelijke pasvorm, verschrikkelijke kleur vest kwam mocht hij eigenlijk niet terug vanwege het termijn.
Na veel gezeur mocht ik het naar China sturen... 20 euro!!
Pakketje kwijt geraakt, moest toch ook de 40 euro betalen.Lang verhaal kort

Verschrikkelijke oplichters!
Koop hier niets

Ik heb enorme spijt dat ik niet even de reviews gecheckt had

19 gennaio 2022

Waardeloos bedrijf

Ik sluit me volledig aan bij de voorgaande review van M, exact dezelfde ervaring. Wat een oplichters! Koop hier niet. En Klarna doet geen bal voor je, je bent weken heen en weer aan het mailen en je trekt uiteindelijk nog eens aan het kortste eind ook nog. Wettelijk gezien mag deze procedure niet eens in Nederland. Als 'tegemoet' koming kreeg ik 25% korting uiteindelijk op de factuur, maar zit nu met een product waar ik niks aan heb. Nooit meer.

7 gennaio 2022

= Oplichters =

Kort samengevat; koop niets bij Dolenza!
Op de website staat dat ze in Amsterdam en Woerden gevestigd zijn, maar dat is gelogen. Als je eenmaal met ze mailt vanwege een retouradres, bekennen ze zelf ook dat er geen vestiging in Nederland is. Als je wilt retourneren (en die kans is heel groot) moet dat op eigen kosten naar China worden gestuurd én ontvang je slechts 80% van het aankoopbedrag terug. Volgens mij mag zoiets niet eens, maar KLARNA kan ondanks alle slechte reviews verder niets betekenen omdat je met de aankoop zelf onbewust akkoord bent gegaan met deze vorm van oplichting. Ik hoop dat KLARNA de samenwerking met Dolenza beëindigt, dat zou wellicht al verschil maken.
Lieve mensen, koop hier niets en aan alle mensen die dat net als ik al hebben gedaan; I feel you.

4 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Heb laarzen teruggestuurd naar…

Heb laarzen teruggestuurd naar CHINA!!!!.Kosten €23.25.Achteraf betalen bij Klarna.Krijg net bericht dat pakket nog niet in China is aangekomen.Moet wel binnen 10 dagen betalen.Ga ik dus niet doen.En inderdaad bericht van LINDA,ene keer Engels en dan weer in Nederlands.Dat ze ook maar door kunnen gaan met klanten oplichten.Zoveel slechte reviews

31 dicembre 2021

Vest besteld bij dolenza

Vest besteld bij dolenza. Vandaag besteld morgen in huis staat er. Nou mooi niet na drie weken mailde ik ze , ik wil de bestelling annuleren.
Dat kon niet het was al onderweg.
Week later stond dhl voor de deur, ik heb geweigerd het pakket aan te nemen omdat ik er toen achter was dat je het niet kon terugsturen.
Ik heb zeker al zes e-mails geschreven. De ene x reageren ze helemaal niet en de andere x met een smoes dat je niet terug kan sturen of naar China. Ik heb met Klarna betaald, die willen dat ik het nu betaal.
Maar ik betaal echt geen cent
Oplichters

28 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb ook de laarzen besteld dacht…

Ik heb ook de laarzen besteld dacht mooi voor de winter en inderdaat je krijgt troep in huis nu heb ik achteraf betaling gedaan Dus klarna is er mee bezig hoe ze het doen weet ik niet maar ik betaal er niets voor heb klarna gezecht dat ze het geld maar weer terug moesten halen wand het zijn echt oplichters had mooie grijze besteld ik krijg spierwitte en ze lijken er totaal niet op en inderdaat moet ik ze opstuuren naar China nou mooi niet ik stuur niet terug kat en ze die troep maar weer komen halen ik weet dat klarna ze al betaald heeft nou die zorgt er maar voor dat hun hun geld maar weer terug krijgen wand van mij zien ze geen cent 50 euro voor een paar laarzen die nog geen 10 euro waard zijn lekker tegen de kou wind en waterdicht nou echt niet bha hier moet echt een iets tegen gedaan worden wat dis is gewoon crimineel

8 dicembre 2021

Oplichterij!

Oplichterij!! Koop hier niets! Zelfde verhaal al alle verhalen hieronder. Ze misleiden je met een Nederlandse website en mooie foto's en beschrijving. Maar je krijgt Chinese rotzooi van plastic opgestuurd wat geen stuiver waard is.
Heb er laarzen besteld voor €49,95 staat in de beschrijving van echt leer met bont van binnen wat warm is en goed vormd naar je voet zodat ze heerlijk lopen. Ik krijg plastic laarzen opgestuurd, 3 maten te klein dus kom er niet eens in, een kapotte gesp aan 1 kant, totaal andere kleur, geen bont van binnen alleen een heel dun zooltje. E-mails word alleen in het Engels op gereageerd, maar je komt nergens want ze blijven gewoon zeggen dat je het product retour kan zenden op eigen kosten naar China en je dan 80% van je aankoop maar terug krijgt. Of je kunt 20% korting krijgen als je nog een keer bij ze besteld. NET OF IEMAND DIT DOET!! Ben al weken over en weer aan het mailen. Deze mensen moeten aangepakt worden het is echt walgelijk!! Ik heb melding gemaakt bij Klarna, Facebook en bij de Ombudsman, en nu hier, en ik zal overal waar ik kan deze melding maken zodat deze oplichterij hopelijk stopt. Ik voel me dom en naïef dat ik in een impuls die laarzen heb besteld omdat ik ze voorbij zag komen op Social media 😳

25 novembre 2021

Waardeloze troep

Laarzen en jas besteld. Beide niet waar ze mee adverteren. Waardeloze troep. Terug sturen kan, maar wel voor eigen rekening. Ja je kunt korting krijgen op je volgende aankoop, maar je moet het artikel nog wel betalen!
Koop hier niets! Kun je beter nog naar de kringloop gaan.

17 novembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più