Godt udvalg og rigtig lækker buffet med sunde alternativer på D'let — Det Grønne Køkken i Kolding! Mulighed for at sidde lidt afskærmet for sig selv og nyde maden. Hvis man er til sund og velsmagende... Leggi di più
Virkelig dejlig restaurant i Herning Centret. Der er meget forskelligt mad i buffeten og prisen er yderst rimelig. For to person giver vi cirka det samme, som hvis vi ville have en pizza hver, men ma... Leggi di più
Virkelig lækker mad og super koncept. Dog føler jeg tallerken vejer lidt ind over maden's vægt, for efter min søn's første tallerken, hentede han lidt mere, og vi er slet ikke i nærheden af 200gram,... Leggi di più
Dlet ved København H: Overraskende velsmagende sund mad, en sjælenhed på en banegård. Perfekt at spise i toget. sød betjening ❤️
- Ristorante con buffet
- Ristorante per famiglie
- Ristorante specializzato in piatti di carne
- Servizio di asporto
- Ristorante tailandese
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Mere end 60 varianter af hjemmelavede salater og grøntsager. Derudover mange forskellige lune retter, deriblandt Thailandske specialiteter, herunder Panang, indbagte rejer, forårsruller og meget mere!
Danimarca
- www.dlet.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Næsten ingen mad i buffeten
Vi ankom 17.10 lørdag på Ros Torv. De har sat stolene op på det halve af bordene og vi kan derfor ikke sidde hvor vi vil. Mere end halvdelen af buffeten er tom. Min datter bliver ked af at der ikke er nogen pommesfritter. Flere kunder er utilfredse, men de ansatte lytter ikke til dem, selvom de klager over at butikken reelt er lukket næsten 50 minutter før lukketid. Dårlig stil, dårlig buffet, dårlig service. Overraskende dyr.
En god madoplevelse på banegården
Mega godt og god mad
Lækker mad og godt udvalg ☺️
Meget lækker mad med noget for alle.
Meget lækker mad med noget for alle og fin prisniveau.
medarbejder smiler til dig og er ikke…
medarbejder smiler til dig og er ikke rigtig søde og maden smager perfekt og dejligt
God lækkert frisk mad til en okay pris
God lækkert frisk mad til en okay pris
Virkelig god mad!❤️
Det er god mad🩷
God Mad
Jeg syntes det var en god oplevelse blandt andet fordi maden var god men der var også meget pænt og rent
Det går hurtigt og er let.
Meget godt sigma uwu tegn Epstein
Meget godt sigma uwu tegn Epstein