Super skarpt værksted - kæmpe ros til Casper og teamet. Vi har fået lavet rigtigt mange biler ved DJB. D tager altid opgaver ind, og finder de bedste løsninger. Selvom vi er er kommet med no... Leggi di più

Højt serviceniveau. Ringer altid når de har dannet sig et overblik, og gennemgår de punkter, der er med på fakturaen. Indtil videre har prisen holdt hver gang. De er hverken dyre eller billige, men... Leggi di più

Altid god service og højt fagligt niveau. Ingen pludselige overraskelser. Jeg er blevet kontaktet ved de mindste uforudsete problemer de skulle støde på. Og der er blevet lavet klare aftaler som de... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi tilbyder alt inden for autoreperationer, forsikringsager samt bilsalg & leasing

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,7

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har haft fornøjelsen at møde Casper…

Jeg har haft fornøjelsen at møde Casper via en garanti sag fra Carepoint ved siden af. Casper overtog en fejlfinding på min Mercedes EQC 400 hvor han og hans mekanikkere fik fundet fejlen på den bageste el motor. Den havde en lille utæthed fra kølevæske. De pakkede motoren om, klinisk gennemgået og nu er jeg kørende igen. Det er ikke så meget det at de fik udbedret fejlen at de skal have 5 stjerner men den service jeg har fået fra Casper er ud over alle grænser. Hele tiden opdateret telefonisk hvad deres næste skridt var og hvad de foretog sig. Ydmere for vi en rigtig fin låne bil at køre i. Tak til Casper og hans team.

10 marzo 2026

Hej Martin,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem.

Vi giver naturligvis rosen videre til Casper, som vil blive rigtig glad for de pæne ord.

Super skarpt værksted - kæmpe 5 stjerner

Super skarpt værksted - kæmpe ros til Casper og teamet.
Vi har fået lavet rigtigt mange biler ved DJB.
D tager altid opgaver ind, og finder de bedste løsninger.
Selvom vi er er kommet med nogle skæve / anderledes biler en gang i mellem, har Casper taget sig tid til at undersøge tingene, og sørge for at de bliver udført korrekt.
Kæmpe anbefaling fra Smart Autohus i Horsens.

Dbh.
Team Smart Autohus

17 dicembre 2025

Hej Andreas/ Smart Autohus

Mange tak for din/jeres flotte anmeldelse.

De bedste hilsner DJB Auto

Hurtig service da jeg var i en knibe

Den ene blinklyspære røg, jeg kørte spontant forbi, og de skiftede den lynhurtigt mens jeg ventede. God service!!

21 agosto 2025

Hej Lars,

Mange tak for din henvendelse.

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse ved os.

Helt perfekt

Ingen slinger i valsen her.

Blev kontaktet før rep, for at få oplyst omkostninger og forslag til forbedring mv.

Fik bilen tilbage i bedre stand end da jeg afleverede den. Helt perfekt.
Og så end da til en SKARP pris!

3 febbraio 2025

Hej Søren,

Mange tak for din/jeres flotte anmeldelse.

De bedste hilsner DJB Auto

6/5 i service.. verdensklasse!

Jeg ringede ind til DJB og fik fat i en ung gut (Morten)
Jeg forklarede mit problem med at jeg havde en bil hvor der sivede luft ud af det ene hjul og forklarede at jeg var på arbejde så min højgravide blonde kone måtte komme forbi.
Morten var meget hjælpsom og forstod mit problem og kunne hurtigt finde tid til at hun kunne ligge vejen forbi.
Det hele gik hurtigt, dækket blev lappet for absolut ingen penge.
Jeg vil på det varmeste anbefale at ringe til Morten/DJB med dine problemer, de tager hurtigt hånd om tingene!
Tak for hjælpen, det bliver ikke sidste gang vi ses!

12 agosto 2024

Hej Jens

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi giver naturligvis rosen videre til Morten, som vil blive rigtig glad for de pæne ord.

Det perfekte værksted

Perfekt service lige fra det første opkald vedr. tid og “defekt” til bilen var færdig.
Fik bilen gennemgået og lavet på kort tid og fik en lånebil imens uden problemer. Ja selv prisen synes jeg var fair.

15 dicembre 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, professionel rådgivning uanset bilens alder, ny som gammel.
Fornuftige priser, intet bliver lavet uden accept.

Helt igennem fantastisk sted at få lavet sin bil
Jeg har haft flere biler til service og vedligeholdelse hos DJB Auto. Klar anbefaling herfra.

26 gennaio 2023

Altid god service

Altid god service, hurtig respons & de finder altid en løsning så man har en låne bil til rådighed til at komme hurtigt vider.

Et værksted der kan anbefales.

23 febbraio 2023