Din Bilpartner - SG Auto Recensioni

TrustScore 5 su 5

Atletikvej 3, 9230 Svenstrup, DK

Jeg snakkede med Torben og fortalte om problemet. Allerede i telefonen sagde han, at det lød som et defekt kødben, og bad mig komme forbi, så han kunne tjekke det. Da jeg kom, kørte vi en prøvetu... Leggi di più

Topservice gennem mange år SG-Auto leverer konsekvent den bedste service, jeg har oplevet i autobranchen, siden jeg vendte tilbage til Danmark i 2015. Først servicerede Steffan Grønhøj min... Leggi di più

Din Bilpartner tager imod min bil 15 minutter efter jeg har kontaktet dem. Ovenikøbet køre de mig tilbage til mit arbejde. Bilen bliver lavet samme dag, og den bliver afleveret på mit arbejdsted. Fan... Leggi di più

God - og hurtig - problemafklaring med efterfølgende reparation ! Fin nøgleboks til udlevering af nøgle udenfor åbningstid. Stor tillid udvist, da jeg fik udleveret bilen, inden regning var betal... Leggi di più

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk

Din Bilpartner - hurtigt videre

Din Bilpartners kundeløfte
Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
Altid fuld fabriksgaranti
Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.

Garanti på reservedele

Du får altid 3 års garanti på reservedele

Du får altid 3 års garanti på reservedele
Hos Din Bilpartner giver vi dig 3 års garanti på nye reservedele, og vi bruger altid reservedele, der tilsvarer kvaliteten af din bils originale reservedele.

• Atletikvej 3, 9230, Svenstrup, Danimarca

• 29913936

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

7596 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god oplevelse hos SG Auto Din Bilpartner.

Da jeg kom, kørte vi en prøvetur, og han konstaterede hurtigt, at det var begge kødben. Han havde endda tænkt fremad og bestilt to nye, så de kunne blive skiftet med det samme.

Rigtig god service og professionel behandling. Begge kødben var helt slidte, og nu er lyden væk – bilen er en fornøjelse at køre i igen. Kan varmt anbefales!

7 luglio 2026

SG-Auto leverer konsekvent den bedste service

Topservice gennem mange år

Først servicerede Steffan Grønhøj min Ford S-Max på værkstedet ved Gammel Nibevej, hvor han også arbejdede med blandt andet Mercedes, Audi, VW og Porsche. Nu holder SG-Auto til i det store værksted på Atletikvej i Svenstrup, og kvaliteten er fortsat helt i top.

Senest blev min Opel Corsa E (2019 1,4 90 hk) serviceret af en af Steffans ansatte — grundigt, professionelt og billigere end hos mærkeværkstedet Uggerhøj. Da bilens femårige servicekontrakt udløb, var det derfor helt naturligt for mig at vende tilbage til SG-Auto.

Jeg foretrækker en fast mekaniker, som lærer bilen at kende og tager ansvar for arbejdet. Det har været svært at finde hos de store mærkeværksteder, men hos SG-Auto oplever jeg både faglighed, kontinuitet og personlig service.

Min klare anbefaling.

6 luglio 2026

SG-Auto leverer ALTID den bedste service.

Topservice gennem mange år

Senest blev min Opel Corsa-e serviceret af en af Steffans ansatte — grundigt, professionelt og billigere end hos mærkeværkstedet Uggerhøj. Da bilens femårige serviceaftale udløb, var det derfor helt naturligt for mig at vende tilbage til SG-Auto.

Min klare anbefaling.

6 luglio 2026

Vil helt klart anbefale SG Auto i Horsens.

Jeg har lige købt en brugt Hyundai i10 af SG Auto i Horsens. Jeg har fået en yderst god venlig og professionel behandling hele vejen igennem. Et eksempel på at de tænker på deres kunder, og at de får en god oplevelse og ikke kommer til at stå alene, er at de betalte for nye skiver og bremser foran til min nye Hyundai.

Når man køber en brugt bil må man tag højde for at der altid ville komme nogle små reparationer hen af vejen.
Men da bremsen foran begyndte at skabe sig sagde han at jeg bare skulle køre ud til en mekaniker og sende regningen til dem. Det viste sig at der skulle skiftes skiver og klodser foran som jeg så fik ordnet hos Automester. Jeg sendte regningen og inden for 2 timer tikkede pengene ind på min konto.

Jeg vil varmt anbefale SG Auto hvis man skal købe bil .
De er venlige og yderst professionelle. Og så har de nogle gode retfærdige priser som passer til bilen.
Næste gang vi skal havde en anden
Bil vil vi kigge hos SG Auto og se hvad de har af biler til salg.
Tak for handlen SG Auto.
Mvh Richard.

5 giugno 2026

God og hurtig service !

God - og hurtig - problemafklaring med efterfølgende reparation !
Fin nøgleboks til udlevering af nøgle udenfor åbningstid.
Stor tillid udvist, da jeg fik udleveret bilen, inden regning var betalt.
SG-Auto kan klart anbefales ! ! !

2 giugno 2026