Din åsikt Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Din Åsikt har blivit extremt oseriösa i sina enkäter på sista tiden. Låter paneldeltagaren avsluta enkäter, ibland upp till 20-30 min, för att efter sista frågan lägga fram att man inte tillhör målgru... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag trodde inte det här skulle vara något hållbart men testade ändå. Sen mitten av juni så har jag ändå dragit in 900kr på att göra undersökningar. Det är mindre än vad jag hade förväntat mig att man... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Precis som rubriken lyder finns bara 2 presentkort att välja mellan. Zalando eller cdon. Kommer inte att fortsätta med denna och rekommenderar inte. Vill man ha från dom två går det ganska snabbt att... Leggi di più

1. Finanza e assicurazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Din åsikt erbjuder presentkort, köpkuponger och belöningar för din åsikt. Registrera dig för gratis online-enkäter som du kan göra hemifrån.

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

269 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

kan bara lösa in 2 belöningar per 24…

kan bara lösa in 2 belöningar per 24 timmar?

3 marzo 2022

Risposta di Din åsikt

Tack för ditt meddelande.

Ja, du kan lösa in 2 kuponger per 24 timmar.

Om du behöver mer hjälp kan du kontakta vårt medlemsområde:

Håller vad de lovar

Har precis löst in min första check på 100 kr på cdon.com, jippi! Men man får jobba för pengarna, puh...
Synd bara att man endast kan välja mellan zalando och cdon.com som belöning.

1 marzo 2022

Risposta di Din åsikt

Tack för dina kommentarer, vi välkomnar alla synpunkter på hur vi kan förbättra kvaliteten.

Valutata 4 stelle su 5

Trevliga undersökningar som är enkla…

Trevliga undersökningar som är enkla att besvara och nya läggs till i lagom takt. Bra blandning av ämnen. Det är inte alltid jag blir utvald att besvara en enkät, som i alla plattformar för undersökningar - men oftast får jag tycka till. Det enda jag saknar är ett större urval av premier, det är lite klent med enbart Cdon och Zalando. Jag har frågat kundtjänst men fått svar att fler inte är inplanerade.

22 febbraio 2022

Jag vill ha mina pengar

20 febbraio 2022

Risposta di Din åsikt

Hej Najlaa, tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att du upplevt problem i vår panel. Vi skulle uppskatta om du kundes skriva till oss via kontaktformuläret som du finner på vår webbplats - https://www.dinasikt.se/contact – så kommer vi vår medlemssupport kontakta dig så snart som möjligt. Tack så mycket och vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta orsakat dig.

Din åskit teamet

Bra och intressanta enkäter

Bra och intressanta enkäter. Det som stör är att man ibland efter att ha hållit på länge med en enkät blir underkänd utan ersättning. Hade varit fint med en liten ersättning som plåster på såren.

18 febbraio 2022

Valutata 2 stelle su 5

Magkänsla, utnyttjade?

Magkänsla, funderingar, x antal ggr, så fyller man i "massa" frågor om antal boende, barn,ålder, inkomst, mobiler, etc etc innan OOOMMM man nu kvalificerar sig, eller om man får "Tyvärr så...."
Med inledande också olika frågor, vid olika undersökningar så har REDAN en undersökning blivit besvarad... med hjälp av dessa "inledningsfrågor" De är EN UNDERSÖKNING i sig 😏 självt ...hmm ..

18 febbraio 2022

Risposta di Din åsikt

Tack för att du tog dig tid att skriva en ärlig recension. Anledningen
för frågorna före själva undersökningen, som också kallas profilering, är att
är att ge dig möjlighet att kvalificera dig för framtida undersökningar.
I allmänhet används dessa frågor för att avgöra om vi har tillräckligt många deltagare.
för en specifik undersökning eller kan vara profilfrågor som du inte har fyllt i.
ännu eller som behöver uppdateras.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår medlemssupport.

Vår support har åtagit sig att svara så snabbt som möjligt.

Teamet

Valutata 5 stelle su 5

Tycker det är trevligt med…

Tycker det är trevligt med undersökningarna och tar gärna emot så många som möjligt

12 febbraio 2022

Risposta di Din åsikt

Som en trogen och långvarig medlem i vår panel så vill vi tacka dig för ditt omdöme.

Bra app

Bra app med.möjligheter att tjäna.pengar ganska enkelt, slösar dötid

3 febbraio 2022

Bara bra!!!

Bara bra undersökningar

3 febbraio 2022

Risposta di Din åsikt

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar verkligen dina synpunkter.

Intressant

Bra synd att man inte kan använda paypal

24 gennaio 2022

Lätt

Lätt sätt att tjäna lite extra och fördriva tiden

13 gennaio 2022

Risposta di Din åsikt

Tack för ditt omdöme, vi uppskattar verkligen dina synpunkter.

Testa något nytt i år MVH Jimi

Jag tycker att den var intressant för mig att jag har en chans att käna lite på det är ju ett plus men det är också en känsla av att du gör något som kan hjälpa till att fixa till det här samhället!

11 gennaio 2022

Då jag inte handlar på…

Då jag inte handlar på internetbutikertna som ni räknar upp före man kan komma in i frågeformuläret, så blir det ju för min del stop redan där. Jag undviker att överhuvudtaget att köpa några varor på nätet.

11 dicembre 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più