Din Åsikt har blivit extremt oseriösa i sina enkäter på sista tiden. Låter paneldeltagaren avsluta enkäter, ibland upp till 20-30 min, för att efter sista frågan lägga fram att man inte tillhör målgru... Leggi di più
Jag trodde inte det här skulle vara något hållbart men testade ändå. Sen mitten av juni så har jag ändå dragit in 900kr på att göra undersökningar. Det är mindre än vad jag hade förväntat mig att man... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevliga undersökningar som är enkla att besvara och nya läggs till i lagom takt. Bra blandning av ämnen. Det är inte alltid jag blir utvald att besvara en enkät, som i alla plattformar för undersökni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Precis som rubriken lyder finns bara 2 presentkort att välja mellan. Zalando eller cdon. Kommer inte att fortsätta med denna och rekommenderar inte. Vill man ha från dom två går det ganska snabbt att... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Din åsikt erbjuder presentkort, köpkuponger och belöningar för din åsikt. Registrera dig för gratis online-enkäter som du kan göra hemifrån.
Queen Victoria Street 160, EC4V, Regno Unito
- www.dinasikt.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Enkel och smidig
allt kan alltid bli bättre
Mycket bra kundtjänst !
Presentkort
Lennart Persson
Jag tycker som många andra, att det är alldeles för lite presentkort att välja emellan. GoGift och Pay Pal vore jättebra alternativ.
okej surveys
Bra lojalitet program.
Ärliga och bra
Bra undersökningar och bra belöningar.
Det kommer ganska många undersökningar…
Det kommer ganska många undersökningar så man kan relativt snabbt få ihop till ett presentkort på 100:-. Jag samlar presentkorten under året så att jag kan köpa t ex julklappar. Det är dock få rewardsalternativ och man kan bara ta ut belöning på max 200:-/dygn trots verifieringskoder.
Bra och intressanta undersökningar
Bra och intressanta undersökningar, samt snabba utbetalningar.
Jag tycker det är dåliga erbjudande när…
Jag tycker det är dåliga erbjudande när man kommer upp i poäng. Borde finnas presentkort på mer "vanliga" affärer som tex åhlens och ikea.

Risposta di Din åsikt
Det är najs att delta men …
Det är najs att delta men skulle uppskatta om man kunde få pengar utbetalt istället från bara få presentkort till att köpa något
Jag tycker att ni skulle ha ”go gift…
Jag tycker att ni skulle ha ”go gift presentkort” för idag är det skralt med belöningsställen! Ja ni kunden även ha Pay PAL som många andra har.
Trevligt att tillhöra en grupp där man…
Trevligt att tillhöra en grupp där man får svara på olika enkäter
Bra panel
Bra panel! Har ofta undersökningar. Jag har aldrig haft något bekymmer med ersättningen. Toppen!
Roliga och stor variation på ämnen