Valutata 5 stelle su 5

Det var första gången jag beställde härifrån och jag är sååå nöjd. Bra hemsida, enkelt att beställa och stor variation på varor. Väldigt snabb leverans men tyvärr beställde jag fel storlek och returne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Underbyxorna i 98/104 (som motsvarar 3-4 år) var väldigt små och passade precis vår pojke på 1 år och 10 månader (som är strax under genomsnittet på vikt och längd). Enligt besked från Dilling var det... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt imponerad av den trevliga och hjälpsamma kundtjänsten – tack, Mimmi! Det är första gången jag handlar från Dilling, och efter några köp kan jag säga att jag är jättenöjd med klädernas k... Leggi di più

1. Edilizia e manifattura

Scritti dall'azienda

DILLING – med kärlek till ull sedan 1916. I webbutiken hittar du kläder i ekologiska naturmaterial, fria från skadliga kemikalier och tungmetaller.

4,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 3 stelle su 5

Plaggen håller tyvärr inte i många år....

Jag har köpt kläder till min familj i flera år från dilling och har överlag varit nöjd med kläderna, varma, mjuka, sköna, inget kli. Men tyvärr så överlever de flesta plaggen inte ens en säsong utan att få mindre och större hål... jag köpte ett par dyra finbyxor till mig själv i ull i höstas, som redan är helt utslitna i rumpan och med hål.. kvalitén är tyvärr inte så bra och jag kommer tyvärr försöka hitta mina framtida ullplagg någon annanstans.

20 gennaio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Snygg barntröja i mjuk kvalitet. Stor risk för att den nopprar sig.

Positivt - tröjan var jättefin, färgern stämde med annons på nätet.
Negativt - efter bara ett par dgr använing så hade den nopprat sig ganska mkt. Inte kul

18 dicembre 2025

Kära Susanne

Tack för att du har tagit dig tiden att ge oss din feedback.

Vi är glada att du tycker att tröjan är fin och att färgen stämde med annonsen.

Vi är däremot ledsna över att du har haft en mindre bra upplevelse med våra kläder och att de inte helt lever upp till dina förväntningar. Vi upplever att de flesta av våra kunder är mycket nöjda med våra ullprodukter.

Vår ekologiska ull är helt naturlig och inte Superwash-behandlad. Det innebär att ullen inte har ett lager av klor och harts runt sig. Eftersom att vår ull är helt obehandlad kan ytan ibland noppa lite snabbare än vad vissa kunder förväntar sig, även om funktionen och hållbarheten hos ullen i övrigt är god.

Om du har frågor om dina produkter är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på e-post: kundservice@dilling.se eller telefon: +46(0)840071174. Då står vi redo med råd och vägledning

Önskar dig en fin dag

Butikken er fin

Butikken er fin - men betjeningen var direkte sur og uprofessionel. Det ødelagde hele oplevelsen og jeg gik derfra med indtrykket af at kundeservice ikke er en prioritet her.

3 dicembre 2025

Kære Anne

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg er meget ked af hvis du har haft en dårlig oplevelse, men vi har ingen fysiske butikker udover vores lille lagersalgsbutik på vores hovedkontor i Herning i Denmark. Deruodover sælger vi udelukkende vores produkter via vores egen webshop.

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at alle kunder bliver mødt med venlighed, og god service, og det beklager vi, hvis det ikke har været din oplevelse. Vi tager al feedback meget alvorligt, da den hjælper os med at blive bedre. Vi er derfor meget interesserede i at høre mere om din oplevelse så vi kan undersøge sagen nærmere.

Desværre kan vi ikke via din anmeldelse identificere dig, men vi håber meget at du vil kontakte os på service@dilling.com med mere information.

Endnu engang undskyld for din oplevelse, og vi ser frem til at høre fra dig.

Hav en rigtig god dag.

Med vänliga hälsningar / Med venlig hilsen,

Valutata 4 stelle su 5

Elastic waist band too tight

I bought women's merino wool shorts that I thought were great, except for the elastic waist band that was too tight. Hard to fix this myself, so I changed them for a bigger size. Now the band is perfect but the shorts are too big, hanging loosely around my hips and legs, not as comfortable as fitting shorts.
Changing for a bigger size was a bit of a hassle, but customer service was very friendly.

2 giugno 2025

Älskar deras ullkläder

Älskar deras ullkläder! Köpt babykläder, till större barn och även till mig & min man! Accessoarer med. Bra kvalité & känns som ett bra företag!

11 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jag har fortfarande inte fått mina…

Jag har fortfarande inte fått mina grejer. De är inte skickade och jag har inte fått någon information om vad som händer. Det känns inte alls bra. Hoppas bara jag ska få det jag betalat för nu.

18 luglio 2025

Kära Therese,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Jag förstår verkligen att det känns frustrerande att fortfarande vänta på din beställning utan att ha fått någon information. Det är vi verkligen ledsna för.

Vi har tittat på din försändelse och det verkar tyvärr som att den saknar scanningar hos transportören. Vilket ibland kan betyda att något gått fel tidigt i hanteringen. Det är alltid lika tråkigt när något händer under postens hantering och vi beklagar verkligen detta.

Vi har redan kontaktat dig via mejl för att ordna upp detta , och vi ser fram emot ditt svar så att vi kan hjälpa dig vidare.

kundservice@dilling.se
+46 8 400 711 74

Ha en härlig tisdag

Ännu ingen leverans!

17 giugno 2025

Kära Bengt,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och dela med dig av din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna för att din beställning ännu inte har kommit fram. Jag förstår att det här har varit frustrerande, och det ber vi om ursäkt för. Jag har redan kontaktat dig via mejl för att hitta en lösning, och eftersom paketet tyvärr verkar ha kommit bort hos transportören kommer vi självklart att skicka ett nytt till dig.

Tack för ditt tålamod och din förståelse. Om du har fler frågor eller behöver hjälp med något annat, är du alltid varmt välkommen att höra av dig. Vi hjälper gärna till.
Kundservice@dilling.se
+46840071174

Ha en fin torsdag

Lyckat köp hos Dilling

Jag såg denna bedårande klänning och tyckte om dess färg och form en behärskad rödbrun nyans. Eftersom jag handlat förr och varit nöjd beställde jag och lade till thights i samma nyans. Det är vinterplagg men har provat och kommer att vara supernöjd.

19 maggio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più