Hade tidigare köpt antennkabel både på Claes Ohlson och på Kjell & Company, men båda var odugliga, då tv bilden flimrade och helt försvann på flera kanaler. Beställde därför en antennkabel... Leggi di più
Fiberpenna Beställde en fiberpenna för rengöring av smycken mm. Den levererades direkt i brevlådan och betaldes i förväg. Produkten är helt suverän för att rengöra nålspetsar till skivspelare.... Leggi di più
Enkelt och smidigt att beställa och bra pris (bästa enligt Prisjakt) med snabb leverans. Produkten i sig ligger för egen klass och efter installationsbyte och antennuppgradering signalstyrkan är 100%... Leggi di più
Bor i Eskilstuna och har en bit till Västeråsmasten. Har tidigare haft en rejäl stor (rätt ny) antenn på taket som har fungerat sådär samt att traktens fåglar älskade att sitta och skita ner i den. Kö... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Digitaltvexperten.se, lite utöver det vanliga, en personlig webshop med allt inom hemelektronik. Vi jobbar inte med det här bara för att kunna leva, vi älskar det vi gör och hoppas att det märks!
Prästängsvägen 58, 42944, SÄRÖ
- 0300-66 00 95
- feedback@trustpilot.digitaltvexperten.se
- www.digitaltvexperten.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Jag blev lurad
Jag blev lurad, de skulle först köpa produkten i Kina men låtsades att de hade den på lager!

Risposta di Digitaltvexperten.se, Lite utöver det vanliga
Snabb leverans samt att enheten var…
Snabb leverans samt att enheten var lätt att installera och fungerade direkt.
Fjärrkontroll passade inte
Köpte en fjärrkontroll men fick det inte att fungera. Skickades tillbaka och jag blev inte debiterad för vare sig kontroll eller frakt till mig. Jättebra telefonsupport.
Publicerar ej negativa produktrecensioner.
Publicerar ej mitt omdöme om en produkt som ej mötte mina förväntningar. Annars inget att klaga på.
Snabb hjälp och leverans
Snabb hjälp med att identifiera en borttappad fjärrkontroll på en mycket gammal TV.
Koaxialkabeln för min TV
Koaxialkabeln för min TV fungerar utmärkt.
Tillverkad efter mitt önskemål om längd.
Tillverkningen är proffsig och kabelns kontaktdon och kvalité är uppenbar.
Lång leveranstid och inget svar fån er
Supersnabb leverans och bra produkter
Fick det jag beställde och leveransen…
Fick det jag beställde och leveransen kom snabbt.
Leverans i enlighet med utlovad tid
Trustpilot är korkat. Det är idiotiskt att det måste st något…
Det är idiotiskt att det måste st något här.
Fungerade direkt men det går ej att…
Fungerade direkt men det går ej att bläddra upp och ner bland programmen. Så helt fulländad är inte fjärrkontrollen
God service
Behövde ett antennuttag direkt. Justerade till så det gick att få med även ett slutmotstånd i brevfrakt.
Inga kostnader för detta tillkom och det gick snabbt +++++++++
Allt funka som det skulle
Enkelt att kunna ringa och få…
Enkelt att kunna ringa och få kvalificerad rådgivning och hjälp att hitta rätt produkt.