Levererar skeva fasningar. Skador/luftbubblor i i ytskikt på keramiskbänkskiva. Vita prickar. Tillverkningränder i skivan. Smuts i "dekoren" Nonchalanta och säger att de är inom tolerans. Var... Leggi di più
Mycket trevliga och tillmötesgående när det kom till montering av bänkskiva. Killarna var snabba och duktiga. Blev superbra och vi är mkt nöjda med arbetet.
Vi har i dag fået monteret en ny meget smuk keramik bordplade. Alt er gået som smurt i olie, lige fra tidsaftaler til den yderst kompetente montør (Henrik) som har lavet et virkelig flot arbejde. Kan... Leggi di più
Super god proces fra bestilling (hos Bordpladefabrikken) til levering og montagen. Vi havde valgt selv at opmåle pladen, hvilket var nemt da de er en køkkenø. Montøren Claus kom som aftalt og havde to... Leggi di più
Industrivej 21, 7900, Nykøbing Mors, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg har bestilt, betalt og fået montere nyt køkken af Kvik. Ligeledes har jeg bestilt, betalt og næsten fået monteret bordplader af DFI-Geisler.
Hele forløbet har været godt styret, man er blevet mødt af flinke og kundemindede medarbejdere og har været en særdeles positiv oplevelse for mig som kunde.
Der hvor kæden knækker for mig er DFI-Geislers egenkontrol og efterfølgende måde at rette op på fejl.
Da bordpladerne skulle monteres, konstaterede DFI-Geisler egen montør at vasken var monteret skævt på DFI-Geislers fabrik.
For mig var det positivt at han så det, og jeg tænkte at der ville gå få dage før de stod der igen med en ny bordplade og en korrekt monteret vask.
Men nej, nu er der gået over en uge og på trods af flere forsøg på at finde løsninger, så er DFI-Geisler ikke vendt retur med andet end: Det bliver måske i uge 42", dvs. 3 uger efter de skulle være færdige.
Det er en skam at to simple ting, som manglende egenkontrol og efterfølgende en manglende lyst/evne til hurtigt at løse problemet, skal ødelægge et ellers positivt forløb.
Jeg håber stadig på en hurtigere løsning, som kan vende mit nu negative humør.
For at gøre det nemt for jer: Ordre 01288277

Risposta di DFI-GEISLER A/S
Super god service og super flot resultat. De kom senere på dagen som også var et plus. Så alt i alt rigtig godt
Vi er meget tilfreds med vores nye bordplader. Alle aftaler er overholdt. Det er blevet et vildt flot resultat.
Professionelt og overholder aftaler.
Vi er meget tilfredse med processen.
Der kom 2 montører som var meget professionelle og viste hvad de havde med at gøre, dejligt med professionelle folk. Nu spiller den bordplade
Företaget är mycket flexibelt när det gäller t.ex ändring av inbokad tid. Från början till slut har allt fungerat över förväntan. Och bänkskivan blev helt fantastisk. Vi valde kompositsten - Silestone - Snowy Ibiza
Kompositsten är en hållbar bänkskivsmaterial som består av 94 % kvartsmineraler, vilket ger den en utseende som liknar äkta naturmaterial. Till skillnad från natursten som marmor, har kompositsten en tät, icke-porös yta. Detta gör att ytan är resistens mot fläckar, eftersom ämnen som fetter inte kan tränga in.
Har overholdt alle aftaler - bl.a leveringen til aftalt tid osv.
Kan deres håndværk til fingerspidserne når de kommer for at montere.
Fint arbejde godt håndværk og hurtig levering.
Virkede meget profesionelle.
Super service og super resultat.
Vi er meget tilfredse med vores keramikbordplade.
Købt gennem Svane køkkenet og opmålt, leveret og monteret af DFI-Geisler.
Efter at have truffet vores valg, blev selve installationsprocessen udført til perfektion. Håndværkerne var meget dygtige og professionelle, og de arbejdede hurtigt og effektivt. Bordpladen blev monteret præcist, og det endelige resultat overgik vores forventninger. Kvaliteten af håndværket er tydelig, og bordpladen ser virkelig smuk ud i vores køkken.
Desuden var kommunikationen med Geisler under hele processen fremragende.
Fik monteret en træbordplade som var delvis skadet af fugt i stavenderne. Fremsendte billeder og kort herefter fik jeg tilbagemelding at man ville levere en ny bordplade. Min oplevelse er at DFI Geisler levede 100% op til garantiløftet. 2 uger efter er den nye bordplade installeret af de 2 superflinke installatører. Sort eg - fantastisk flot. Tak til Mette fra DFI for hurtig og effektiv service.
KVIK and Ceramic top.
Bought the kitchen with KVIK in Gentofte and had excellent service all the way. The ceramic counter was gorgeous and was fitted well and on time and it all looks lovely. Would highly recommend.
Har købt køkken hos Kvik Hørsholm med DFI Geisler komposit bordplade, som vi fik at vide skulle være en god og solid bordplade, som bl.a. også skulle kunne tåle at sætte varme ting på og nu lidt over 1 år efter er bordpladen revnet, vi havde taget maden ud af ovnen en plade pizza og sat på bordpladen, mens vi spiste, hørte vi braget, da bordpladen sprang uden vi har stødt eller misligholdt pladen. De har kigget på den men mener ikke der er noget galt med pladen, men vi kan da få lidt rabat ved køb af en ny!!! Derfor hold jer fra en bordplade fra DFI Geisler for den holder ikke i længden.

Risposta di DFI-GEISLER A/S
Køb aldrig noget fra dem.
IKEA er åbenbart meget bedre.
Jeg har købt et køkken Kvik i april 2022.
To bordplader er af ask og en af granit.
Træbordplade begyndte at buge ved vasken fra begge sider og pludselig flækker den midt på og ved vasken.
Der laves en reklamation ved Kvik og sagen bliver sendt til DFI-GEISLER.
Så sender de montører som kigger på bordpladen og siger, at den var fejlmonteret. Så får jeg en mail fra Kvik, at garantien ikke gælder, da jeg selv har monteret den iflg. Geisler
Bordpladerne er monteret på samme måde og der er kun problemet med den ene er dem.
Den har været limet til stødende granitplade. Så løsner den sig ved en side, men ikke ved den anden, hvor vasken står. Så den kunne godt "ånde" i toppen, men ikke midt på.
Jeg har snakket med en som siger, at fejlen ligger i montering, ikke af bordpladen, men vasken.
Det er beslaget fra vasken som har forhindret, at bordpladen kunne "ånde".
Derfor har den buet ved vasken, og den ikke har løsnet sig fra granitpladen der, kun ved enden.
Det er også derfor, den anden bordplade ikke har nogle skade.
Jeg har haft et køkken fra HTH i 23 år med træbordplade, der har aldrig været problemer.
De vil ikke anerkende, at det er deres fejl
Jeg har besluttet mig, at sende sagen videre til Forbrugerklagenævnet.
Og ikke nok med det, så sender de mig en regning for teknikerbesøg.
Geisler opmålte, leverede og monterede vores køkkenbordplade, med super præcision. Det var alle pengene værd, og jeg er glad for at vi ikke selv skulle opmåle og installere en keramisk bordplade. Fugerne er total præcise. Det fan..me ok. Monteret ifm. Kvikkøkken fra Valby.
Professionelle, omhyggelige og dygtige medarbejdere. Tidsfrister overholdt. Flot arbejde.
Arbejdet blev udført som aftalt. Kommunikationen var god gennem hele processen og leveringen udført med god kvalitet.
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte.
Jeg købte en dekton bordplade igennem kvik. Den bliver leveret med et transport stykke, som jeg får at vide, jeg ikke selv kan skære af, da der er risiko for at bordpladen sprænger. Tager fat i kvik, som får fat i dfi, der lover at komme og skære transportstykket væk, og som service, Montere bordpladen. Dfi kommer og skærer transportstykket af, uden nogen form for sug, så der er gråt støv i hele huset. Montøren vil ikke Montere pladen, så nu står jeg med en endnu mere skrøbelig bordplade, uden transportstykke, og den er ikke monteret som lovet. Jeg vil på det kraftigste fraråde andre denne producent. Find en med velvillighed overfor kunden.
Alle aftaler og tidsfrister blev overholdt da vi fik leveret bordplade. Servicen under opmåling og montering af bordplade var helt i top. Et firma der virker top professionelt når de kommer ind af ens dør. Og vores Dekton bordplade er virkelig flot og skåret helt perfekt.