Leveringstid lidt længere end ventet -bestilte tirsdag omkring kl 9 og modtog pakken lørdag lidt over middag. Men ellers alt ok - sjovt sortiment og uventet at man kan finde juleting året rundt. Beskr... Leggi di più

Jeg kan desværre ikke give mere end 2 stjerner.. Jeg købte en stor sjov fisk og et sneglehus.. Det var ikke pakket ind i bobleplast men kun i kraftigt papir, så fiskens hale var knækket af..Øv .... Leggi di più

. . . et fantastisk sted at handle og rigtig godt udvalg af varer, - varerne bliver leveret hurtigt, og alt er pakket, så der ikke opstår skader. -vi har købt nogle fine hvide fyrtårne... Leggi di più

Jeg har handlet hos Det Gamle Apotek et par gange, og har altid haft gode oplevelser hos dem. Hurtig levering, de pakker tingene godt ind, da noget julepynt jo kan være skrøbeligt, også er der et fant... Leggi di più

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di articoli natalizi
  3. Negozio di articoli stagionali

Hos Det Gamle Apotek elsker vi højtider og interiør, hvorfor du hos os kan finde brugskunst til hele året - ude såvel som inde. Udforsk vores store udvalg, som inkluderer alt fra smukke dekorationer og små figurer til praktiske redskaber til køkkenet og uderummet. Vi tilbyder produkter, som vil pryde ethvert hjem, hvad enten det er til fejring af højtiderne eller som nips til hjemmet. Hos Det Gamle Apotek er vi dedikerede til at inspirere og tilbyde et bredt sortiment - meget af det i eget design. Det Gamle Apotek blev grundlagt i 1989, hvor forkærlighed for gamle bygninger og møbler kombineret med kærlighed for jul og nostalgi var fundamentet. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes forretning, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage. Vores eventyr startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde både brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Lad os invitere dig med på opdagelse i vores univers - velkommen til Det Gamle Apotek.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

4,1

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Absolut intet at klage over

Absolut intet at klage over! Jeg fik fat i Tine på telefonen, hun var rar at snakke med og til stor hjælp. Jeg fik mine varer dagen efter tilsendelse, og de var pakket rigtig godt og forsvarligt ind. Tak! :)

14 settembre 2022

Hej Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe dig med disse kalenderlys :)
Du er altid velkommen i shoppen igen :)

De bedste tidlige julehilsner

Hurtig levering

Hurtig levering - fine varer og god indpakning

29 agosto 2022

Hej Birgitte
Mange tak for din fine anmeldelse - det varme i vores julehjerter :)

Vh Tine Bagger

Hej Julia
Tak for din positive anmeldelse.
Det varmer hos os at kunne give dig en god oplevelse :)

Håber vi ses på webshoppen igen en anden god gang :)

Varmt anbefales

Nemt oh hurtigt

5 luglio 2022

Hej Mette

Mange tak for din anbefaling - det varmer vores julehjerter ;)

Vi håber at møde dig igen i vores webshop :)

Spillekort

Jeg købte spillekort af det gamle apotek. Det var nemt at bestille og en rimelig pris. .Det blev hurtig leveret.
Hilsen Poul Erik B.

21 giugno 2022

Hej Poul Erik

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at du er tilfreds :)

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Vil klart handle der igen.

14 giugno 2022

Hej Merete
Mange tak for din fine respons - det sætter vi stor pris på :)
Vi glæder os til at se dig på vores webshop det-gamle-apotek.dk igen :)

Rigtig god service :)

Rigtig god service :)
Bestilte torsdag og havde allerede varerne fredag.
Plus figurerne er bare så søde 😁

11 giugno 2022

Hej Herdis

Mange tak for din fine anmeldelse - vi gør også alt vi kan for at få varerne ud til vores kunder så hurtigt som muligt.
Skønt at vores figurer har fået et nyt hjem :)

Med Venlig Hilsen
Det Gamle Apotek

Mega hurtig levering og fine varer!

Bestilte på webshop om aftenen og fik dem allerede dagen efter! Rigtig fine vare der klart kan anbefales😃

4 maggio 2022

Hej Jimmy

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Vi gør også alt vi kan for at få leveret varer der er bestilt på webshoppen ud så hurtigt som muligt, så det er godt at høre at det lykkedes :)

Vi ses forhåbentlig på vores webshop det-gamle-apotek.dk igen en anden god gang :)

Det Gamle Apotek A/S

Super hurtig levering og varen var lige…

Super hurtig levering og varen var lige som jeg havde forventet 😀👍🏼 Klar anbefaling herfra.

9 marzo 2022

Hej Lise
Tusind tak for din positive anmeldelse :)
Vi er glade for at varen levede op til din forventning.

Håber vi ses på webshoppen igen :)

Det Gamle Apotek A/S

Super hurtig levering og fine ting…

Super hurtig levering og de ting jeg bestilte var mega fine, helt klart her jeg køber mit jule og påskepynt igen!🎄🐣

8 marzo 2022

Hej Stine.

Tak for din fine anmeldelse, det gør os så glade at vores vare bliver anvendt til at fejre de forskellige højtider :)

Ha´ en god og dekorativ påske :)

Flot vare

Flot vare. Hurtig betjening.
Vh Susanne

4 febbraio 2022

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldelse.

Det gør os glade at du finder vores varer og leveringstiden tilfredsstillende.

Vi håber at se dig i vores webshop igen :)

Ha´ en god dag :)

Det Gamle Apotek

Deres lyskæder er af utrolig dårlig…

Deres lyskæder er af utrolig dårlig kvalitet. Jeg har dummet mig flere år i træk og købt dem i min lokale Silvan, men nu er det slut. Flere lys er defekte allerede første gang man tænder for dem. Og de overlever ikke mere en en måned eller to udendørs, selvom de bliver solgt som 'udendørs'.
Utroligt at nogen vil forhandle produkter af så ringe kvalitet. Spild af penge og ressourcer.

18 dicembre 2021

Mangel på kundeservice

Opdatering: Først flagger i denne her anmeldelse for om vi rent faktisk har købt hos jer. Derefter skriver i et standard svar om at vi bare skal skrive på jeres mail. Vi tog den på mail, og du Tine, har allerede svaret. Det er derfor i får den anmeldelse som i gør. Hvis I havde imødekommet og eventuelt sagt at man kunne få restbeløbet som gavekort, så havde i haft endnu mere omsætning. I stedet så gør i som i gør.

Vi købte en dyr juleting til 1500kr, hvor ugen efter er der 20% på alt pga. Black Friday. Vi skriver til kundeservice om aftenen på Black Friday og siger at vi nu har set den 20% billigere, og om vi kunne lave en aftale uden at skulle sende den nuværende ting tilbage. Kundeservice svarer om søndagen og siger at varen som vi købte var købt for lang tid siden og at BF tilbudet kun gjaldt den fredag.
Vi forsøgte at imødekomme dem da vi rent faktisk kunne have bestilt varen på Black Friday og sendt den gamle retur. Men Det Gamle Apotek "kundeservice" mente at det var for sent og ville ikke hjælpe.
En oplevelse som dette gør at vi ikke længere gider handle her.

10 dicembre 2021

Opdatering:
Hej Jacob.
Jeg har blot forsøgt at få dine kontakt oplysninger så vi kunne få muligheden for at rode bod på dette :) For jeg jeg er helt enig med dig i at dette kunne gøres bedre.

Jeg har endnu ikke haft kontakt med dig pr. da jeg ikke var ansat dengang :) Du er meget velkommen til at kontakte mig personligt på tba@dga-engros.dk :) Så er jeg sikker på vi finder en løsning.

God dag :)

Hej Munch Jacob

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget hvis du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Det er bestemt ikke det vi ønsker. Tværtimod :)

Er denne sag ikke afsluttet er du meget velkommen til at kontakte os på support@det-gamle-apotek.dk. Der sidder vi klar til at hjælpe dig bedst muligt!

Du ønskes en god dag :)

Ubrugelige varer

Købte to (pisse dyre) kalenderlys, hvor vægen er fuldkommen skæv. Lysene brænder kun i den ene side. Det tog 5 min så var halvdelen af lyset væk. Heldigt jeg holdte øje, så min lejlighed ikke gik i brand.

Kvalitettjek jeres ting inden i sælger det.

8 dicembre 2021

Hej Christina

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg kan høre ud fra din beskrivelse af dette lys, at du har modtaget en vare der normalt slet ikke lever op til vores standard. Dette beklager vi selvfølgelig meget.
Er denne reklamation ikke afsluttet i vores butik, er du meget velkommen til at kontakte mig på support@det-gamle-apotek.dk. Så hjælper jeg dig gerne videre med denne.

Ser frem til at høre fra dig :)

De bedste julehilsner

Hurtig levering

Jeg bestilte over nettet og havde varerne 1,5 døgn efter. Varerne er i god kvalitet og ligner sig selv fra det man ser på nettet. Så jeg er meget tilfreds :)

17 novembre 2021

Hej Katrine

Tak for din anmeldelse :)
Vi gør også alt vi kan får at varerne kommer hurtigt frem:)

Med venlig hilsen
Det Gamle Apotek

Jeg købte ved et besøg i Tønder først 8…

Jeg købte ved et besøg i Tønder først 8 december 2020 en lyskæde (5 flotte kogler). Det viste sig desværre, at den ene kogle ikke ville lyse da vi kom hjem til Nordjylland. jeg skrev en besked til Det gamle Apotek og spurgte om jeg kunne bytte i Aalborg. Desværre var den ikke på lager i Aalborg, men jeg ville få en ny tilsendt indenfor 2 dage. Super service.. det viste sig desværre at da den nye kom med postnord var den ene af glaskoglerne så total smadret. Øv men jeg skrev til Det gamle apotek og takkede for det sendte og fortalte at den var smadret og at de måske kunne få erstattet hos Postnord. Jeg forventede ikke, at jeg ville få en ny sendt en gang mere. Dagen før juleaften modtog jeg en pakke med GLS indeholdende en ny og den var pakket ind i bobleplast så intet kunne ske denne gang. Jeg er så ovenud tilfreds med servicen.

28 dicembre 2020

Hej Dorte
Tak for anmeldelsen. Det er skønt at hører at du har haft en god oplevelse med vores service :)

Med venlig hilsen