Na eerst zelf een achterafverkeerde keuze voor de stofzuigerkop re hebben gemaakt, konden we deze mooi omwisselen. Nu werkt het samen met alle nieuwe filters perfect! Goede service!
In plaats van een goed werkende stofzuiger te moeten weggooien vanwege een kapotte slang, kon deze door De Stofzuigerzak gerepareerd worden. De slang in kwestie was niet meer te leveren door Philips.... Leggi di più
Ik schrijf niet vaak een recensie, maar deze verdient wep 6 sterren. Hun eigen merk zuigmond voor Dyson V11 Animal Extra is werkelijk een uitvinding van buitencategorie. Door de slimme constructie is... Leggi di più
Nadat we op donderdag avond een mail hadden gestuurd ivm een verkeerd geleverde stofzuigerslang,kregen we vrijdag gelijk een reactie. Kregen link door om via whatts app contact hierover te hebben do... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Voor 22:00 besteld, morgen in huis. Stofzuigerzakken en -onderdelen voor elk merk stofzuiger. Laagste prijs. Gratis levering v.a. € 15,-. Niet goed, geld terug!
Lorentzlaan 2, 3401MX, IJsselstein, Paesi Bassi
- 030-7671111
- klantenservice@destofzuigerzak.nl
- www.destofzuigerzak.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Goede service!
Goede service. Precies ontvangen wat ik had besteld, op het exacte tijdstip dat ze zeiden dat het zou worden afgeleverd. Betrouwbaar bedrijf.
Snel geleverd en uitstekende kwaliteit.
Ik heb een hele oude AEG stofzuiger die t nog uitstekend doet, maar kon geen zakken meer vinden. Hier gekocht van het huismerk en die zijn prima. Top en tot volgende keer.
Gisteren avond om 20.00 besteld
Gisteren avond om 20.00 besteld, vandaag om 13.00 uur geleverd. Top!!!
Uitstekend
Bestelling ging makkelijk. Ik ben de huisnummer vergeten op te geven werd vriendelijk gebeld.
Snel geleverd.Prijs was prima/ Geleverde product uitstekend kwaliteit. Ik ga vaker hier bestellen.
rolborstel was defect bij levering
rolborstel was defect bij levering. Retour gezonden. werd niet geaccepteerd . Slechte service en geen aanrader om daar ook maar iets te kopen.

Risposta di DeStofzuigerzak.nl
Je komt er pas achter hoe de service bij een bedrijf is als er iets fout gaat. Bestelling was in het begin niet compleet geleverd. Na een kort contact, zonder allerlei moeilijkheden, is het in 1 dag opgelost 👍.
Makkelijk contact te krijgen via de app en snelle service.
Medewerkers denken goed mee, adequate hulp, snelle levering en goede producten
Goede informatie over mijn bestelling (ik wist niet zeker of de stofzuigerslang ook op een andere stofzuiger zou passen. Via de chat heeft de medewerker dit gecheckt en uitleg gegeven) en snelle levering (volgende dag bezorgd)! De medewerker dacht goed mee en ik ben super blij met de website, de hulp en snelle hulp. Ik hoef m'n stofzuiger niet weg te doen en deze kan nu weer ff mee. Merci!!
Ideaal
Ideaal. Goed passende onderdelen. Deze site per ongeluk tegen gekomen. We waren van plan om onze nog niet zo oude Miele te vervangen voor een nieuwe Miele omdat de buis en het tussenstuk tussen buis en slang kapot waren. Helemaal niet nodig!
Een goede eerste indruk
Ik heb voor het eerst besteld bij deze website. Door een fout van Postnl was de eerste bezorging helaas retour gegaan.
Normaal kost volgens hun voorwaarden een retour geld ( Dit omdat het verwerken ervan eenmaal niet gratis is ) Maar omdat dit door postnl kwam heeft de website dit netjes gelaten en het pakket opnieuw verstuurd. Hierbij hielp de snelle en goede reactie via de klantenservice op Whatsapp
Snelle levering, goede kwaliteit
In de avond een onderdeel voor een stofzuiger besteld, deze was ‘s middags rond 12:00 al in huis! Onderdeel werkt perfect.
Uitstekende service voor een prima prijs
Laat in de middag besteld, de volgende ochtend om 10.00 uur al in huis en dat voor een alleszins redelijke prijs. De bestelde zuigbuis en zuigmond van mijn Miele Black Pearl stofzuiger passen uitstekend. De zuigbuis schuift soepel in en uit en de zuigmond laat zich makkelijk omzetten van gladde vloer naar vloerbedekking vice versa. Daarnaast haakt de zuigmond prima vast aan de stofzuiger en blijft ook zitten. Zo wordt stofzuigen iets om naar uit te kijken🤭. Prima service, snel besteld en snel bezorgd. Ik ben er dik tevreden mee!
Product zoals omschreven en zeer snelle…
Product zoals omschreven en zeer snelle verzending, had het filter de volgende dag in huis. :)
Geleverd artikel was defect
Geleverd artikel was defect, direct kosteloos een nieuw filter ontvangen.
Super goede service .
Super goede service .
Stofzuigerslang ontvangen met een probleem .Tot 3x toe omgeruild ,net zo lang tot het goed was . Dank je wel .
Zeer goede service en snel geleverd…
Zeer goede service en snel geleverd verkoper heeft mij goed geholpen zeer bekwaam en weet wat hij verkoopt ook zijn de prijzen zeer goed bedankt tot een volgende bezoek
Goed geregeld
Eerste keer besteld, en alles was gewoon goed geregeld.
Service op maat
Een onderdeel van onze stofzuiger was aan vervanging toe. Helaas niet meer leverbaar bleek op de site. Pim nam contact op en stelde voor om het onderdeel naar hem op te sturen en te kijken of hij iets passends had. Het was een zoektocht, maar uiteindelijk is het gelukt. Wat een goede service! Zou erg zonde zijn geweest om een hele nieuwe stofzuiger te moeten kopen omdat er één onderdeel niet meer leverbaar was. Philips schijnt om de zoveel jaar onderdelen niet meer leverbaar te maken om zo weer nieuwe stofzuigers te verkopen. Niet erg duurzaam. Met deze oplossing van Pim zijn wij dan ook erg blij!
zeer goed en professioneel geholpen…superbedrijf
zeer goed en professioneel geholpen door meerdere medewerkers,zeer tevreden met de producten,ga zo door
Binnen een dag geleverd en voor een…
Binnen een dag geleverd en voor een goede prijs.