De Rekenwinkel BV Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Begin juni een bestelling gedaan, postNL heeft pakket gescand in postcentrum kan ik zien in de app. Helaas is het nooit bij mij aangekomen, verschillende keren contact opgenomen, maar krijg alleen r... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

2 jaar geleden een HP Prime Grafische Rekenmachine G2 aangeschaft bij deze winkel. Opeens deed hij niets meer en daarom contact gezocht met de rekenwinkel. Ik kon hem opsturen en na een week ontving i... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op 4-12-2020 Hp Reverb2 besteld, reeds wetend, a.d.h.v. reviews, dat er leveringsproblemen waren. Product vandaag binnen, slechts 2 weken na de voorspelde leverdatum. Pro-actieve communicatie over... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op 1 juni rekenmachine besteld op advies van school met korting. Dacht hem binnen 24 uur te ontvangen. Niets ontvangen en ook geen mail van DPD pakketdienst. Naar aanleiding van dit bericht, is er co... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture per la scuola
  2. Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
  3. Consulente per la formazione
  4. Negozio di forniture per l'istruzione
  5. Cartoleria

Scritti dall'azienda

Dé onderwijsspecialist van Nederland. Niet alleen voor rekenmachines, maar ook voor robotica, 3D printen en scannen en meer. Alle 21e-eeuwse vaardigheden voor op school en thuis.

Nella media

TrustScore 3 su 5

114 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Highly recommended!

Just like in the title, I highly recommend this store. They have a very wide range of calculators, everyone will find something for your needs. Prices are competitive. Customer service and contact with the staff is great.

12 luglio 2014

Risposta di De Rekenwinkel BV

Thank you for the kind words Tomasz!

Valutata 3 stelle su 5

Best OK, maar niet naar verwachting.

Hier een zeer courant type rekenmachientje besteld: Casio fx-991es plus. Niets bijzonders. Deze is volgens de site op voorraad en men profileert zich met "Vandaag besteld = morgen in huis" alsmede notificatie over verzending.
[19-04-2014] Bestel- en betaaldatum (iDeal).
[24-04-2014] Factuurdatum (factuur per mail ontvangen).
[30-04-2014] Mijn vraag per mail: "waar blijft het"?
[01-05-2014] Antwoord: "Volgende week ontvangt u het".
[12-05-2014] Dik 3 weken later bezorgd.
Netjes is men met de boekhouding en wordt de mail snel en kordaat beantwoord. Het laatste welliswaar met een niet nagekomen belofte, maar toch.
Enige vorm van berichtgeving omtrent verzenden heeft mij ook niet bereikt.
Volgende keer weer hier bestellen? Ach, waarom niet; Het gaat maar om een kleinnood en ze zijn redelijk scherp geprijsd. Bent u chaotische student met overmorgen een examen? Dan niet doen!

12 maggio 2014

super service!

Al eerder heb ik HP-15C rekenmachine bij derekenwinkel.nl gekocht. Bestelling en aflevering verliepen vlekkeloos. Ook bij de bestelling en levering van de HP Prime rekenmachine was niets aan te merken. Helaas raakte door mijn eigen fout de cover van deze rekenmachine beschadigd. Ik heb nog geen twee dagen geleden geïnformeerd of deze los te verkrijgen zijn. In principe niet. Vandaag ligt er een bubbeltjes enveloppe met nieuwe cover zonder factuur in de bus.

Wat een service!

7 febbraio 2014

Dit ruikt naar fraude

Op 10 november een aantal artikelen besteld bij Rekenwinkel als sinterklaas cadeau. Op 14 december nog steeds niets ontvangen. Daarna de verkoop geannuleerd. Schriftelijke bevestiging dat ik mijn geld terug zou krijgen. Op 5 januari nog een e-mail gestuurd met de vraag waar het geld blijft. Nooit meer wat gehoord. Het is nu 26 januari en ik heb ook mijn geld nog steeds niet terug ontvangen ondanks belofte van De Rekenwinkel. Ik beschouw dit als internet fraude en ik ga melding maken bij het meldpunt internetoplichting.

26 gennaio 2014

nooit meer

Had een rekenmachine besteld voor mijn wiskunde examen. Ik dacht dat ik de rekenmachine een dag later zou ontvangen maar dat was niet het geval. 3 dagen later nam ik contact op met het bedrijf en hij zei dat hij ervoor zou zorgen dat de rekenmachine volgende dag om 12 uur bij mij thuis zou zijn. Daarnaast zou hij op dezelfde dag nog contact op nemen. Dit beide is niet gebeurd. Nadat de winkel mijn review had gezien ging hij contact met me opnemen. een paar dagen later Nog steeds had ik mijn rekenmachine niet ontvangen en toen dacht de winkel dat mijn pakket kwijt is geraakt. De winkel gaf me toen 2 keuzes om het geld terug te storten of om nog 1 te sturen. Nog geen uur later reageerde ik terug om te vragen of ik nog 1 kon krijgen. Nu 10 dagen later heeft hij niks meer van zich laten horen. Dit is zeker geen service en ik kan het niet geloven dat dit een manier is van zaken doen.

21 ottobre 2013

Hallo Jimmy,

Erg spijtig dat dit zo heeft moeten lopen. Ondertussen is er via mail contact met je opgenomen over een oplossing, we zien graag je reactie tegemoet om deze zaak netjes af te handelen! :)

Valutata 2 stelle su 5

Hp rekenmachientje

ik bestelde een rekenmachientje HP12 C : het ding blijkt net te werken.

17 ottobre 2013

Risposta di De Rekenwinkel BV

Hoi Didier, dat is erg jammer om te horen. Als reseller kunnen wij hier natuurlijk niet veel aan doen, behalve je gewoon een nieuwe te leveren. Dat lossen wij wel weer met HP op! :) Vandaag nemen we telefonisch contact met je op, en dan regelen we dit.

Goed en vriendelijk

ik had een rekenmachine besteld en hij was er in twee dagen. toen ik na een dag een mailtje stuurde om te vragen of hij wel kwam (er was gezegd dat hij er in een dag zou zijn) kreeg ik daar bijna meteen een reactie op.

15 ottobre 2013

snel en correct

Had ergens gelezen dat de rekenwinkel telefonisch moeilijk te bereiken was. Wilde een vrij dure rekenmachine bij ze bestellen. Eerst proef op de som genomen door te bellen. Werd direct telefonisch te woord gestaan. Rekenmachine was op voorraad en zou dezelfde dag nog verzonden worden bij bestelling. Besteld en de volgende dag netjes afgeleverd door koeriersdienst.

Pluim en geen klachten.

7 ottobre 2013

Top Service!

Omdat ik niet wist welke rekenmachine ik het beste kon gebruiken heb ik telefonisch contact gehad met De Rekenwinkel. Hier werd ik heel goed geholpen met al mijn vragen. Nadat ik een keus had gemaakt, was het product al snel in huis!! Heel erg bedankt voor alles!

3 ottobre 2013
Valutata 1 stelle su 5

Laat de klant in het ongewisse; neemt de telefoon niet op

4 september:
De Rekenwinkel heeft het verkeerde artikel geleverd. Doet daarna verschillende beloftes, maar keer op keer niet geleverd.

De Rekenwinkel belooft terug te bellen maar doet het in de praktijk niet, en neemt de telefoon ook niet op.

Schande! Wees gewaarschuwd, en koop ergens anders. Dat zal
een hoop ellende schelen.

---------------------------------------

2 oktober:

Antwoord van derekenwinkel.nl
Hallo Goku (?),

Aan je naam kunnen we niet herleiden wie je bent, of wat je wanneer hebt besteld. Kun je ons een mail sturen zodat we je meteen kunnen helpen?

-------------------------------------

11 oktober:
Als reactie op Rekenwinkel

Rekenwinkel,

Ik heb deze klacht na een paar weken flinke stress van jullie maar zelf opgelost en mijn verlies genomen. Als je mijn telefoons, emails en sms-en stelselmatig niet beantwoord, kan ik moeilijk verwachten dat ik nog een keer geholpen wordt.

Daarom heb ik de klacht op internet gezet, zodat mensen hiervoor gewaarschuwd worden voor een ellendig traject. Het ergste is dat mijn kinderen hiervan afhankelijk zijn voor hun schoolwerk. Die heb je echt in de steek gelaten, niets meer van je laten horen 2 maanden lang. En dan nu na 2 maanden dit bericht ?!?

Ik heb zelden zo'n stress en gedoe gehad over een aanschaf via internet. Van nota bene een rekenmachine!
Vervolgens heb ik zoveel verschrikkelijke verhalen gelezen op internet over jullie met precies dezelfde problemen zoals ik hierboven heb geschreven.

Nee! Ik heb mijn benodigdheden nu via andere kanalen voor elkaar gekregen, en wil niets meer met jou/jullie te maken hebben.

4 settembre 2013

Hallo Goku (?),

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più