De Raske drenge Recensioni 308

TrustScore 4.5 su 5

4,6

De Raske Drenge lever virkelig op til deres navn ! Hurtige, friske og med ideer til flytning af store møbler selv ad svært tilgængelige trapper og flytning af flygel med kran ud over tagterrassen... Leggi di più

Meget effektiv og påpasselig. Imponerende arbejdstempo og de holder ikke mange pauser i løbet af en flytning. De passer på alle dine ting og den bolig du flytter ind i og den bolig du flytter f... Leggi di più

Phillip har i min situation været helt igennem forstående og imødekommende. Tingene er behandlet ordentligt og var lige til at gå til da depotet skulle tømmes. Rene depotrum, der er tip top. Helt i... Leggi di più

For gud ved hvilken gang har vi benyttet os af De Raske Drenge – denne gang til at flytte vores efterhånden gamle mor på plejehjem. Som altid var de venlige og behandlede tingene med stor respek... Leggi di più

1. Ditta di spedizioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

De raske drenge er et flyttefirma, som leverer enkle flytteløsninger til både private og virksomheder. Vores professionelle team af flyttefolk vægter kundernes oplevelse højt. En tryg og sikker flytning En flytning er en tillidssag, og vi mener selv, at personlig kontakt fra start er med til at underbygge dette. Hos os er der ikke mange forskellige personer inde over hver enkelt flytning. Det er den samme person som både svarer telefonen, giver tilbud og møder op på flyttedagen. På den måde undgås misforståelser, og der er derved større mulighed for en problemfri flytning. Ingen opgave for stor eller lille De Raske Drenge er påpasselige, seriøse samt ansvarlige. Og hvis det ønskes, kommer vi gerne ud og giver et gratis tilbud på alle typer flytninger. Vi varetager alle typer opgaver - lige fra de små til de helt store. Vi varetager for eksempel også andre opgaver end flytninger; herunder: Rydning af dødsboer (med eventuel rengøring) Møbeltransport Og kurérkørsel. Vi kan kort fortalt klare det hele, og vi vil gøre vores ypperste for at ALLE får en god oplevelse med De raske drenge. Få en positiv flytteoplevelse og ring til os på telefon 22 48 19 77 allerede i dag.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

De største anbefalinger herfra

De største anbefalinger herfra, trods det var sidst på dagen kom de i super humør og knoklede på i et rask tempo og behandlede alt virkelig pænt. Vil hel sikkert bruge dem igen til en flytning 😊

27 gennaio 2021

Hurra for De Raske Drenge

Hurra for De Raske Drenge. Fantastisk firma. Super serviceminded og hjælpsomme. Knokler løs og er virkelig effektive. Vi er så tilfredse og super glade for deres arbejde. Kommer til tiden og har været så forsigtige med vores ting. Kan virkelig kun anbefales 👍

20 gennaio 2021

De er for seje :-)

Vi har brugt De Raske Drenge 2 gange nu, og skal vi flytte igen, så bliver det også med De Taske Drenge.
De har bl.a flyttet et klaver både op og ned fra 3. Sal.
Prisen holder og de kommer til tiden.
Ud over det så er de bare nogle seje drenge.

21 dicembre 2020

Effektive, billige og bomstærke!

Hentede forskellige flyttetilbud, men endte med at vælge “De raske drenge” pga. de gav fast timepris og dialogen var god. Dog havde vi en forventning om det blev dyre end det gjorde - BONUS! Og som andre skriver; de er effektive, søde og bomstærke (og så kunne vi godt mærke at de havde prøvet at pakke en flyttebil mere end 100 gange).

9 dicembre 2020

Jeg har haft den vildeste oplevelse med…

Jeg har haft den vildeste oplevelse med de raske drenge .. de er hurtige og effektive og cool fyre som er pisse venlige .. jeg er målløs .. jeg kan klart anbefale dem ... og er temmelig sikker på de er halv menneske og halv cyborg .. 😉🤘 de er sku vilde .. ses i fremtiden drenge 😊👌

4 dicembre 2020

Fik anbefalet De raske Drenge, heldigvis.

Fik anbefalet De raske Drenge, og det var en fornøjelse. De er meget professionelle, de passer godt på ens ting og så er der godt humør hele vejen.
Jeg kan kun anbefale dette flyttefirma. Alle aftaler overholdt, giver besked når de er på vej og så er de effektive.
Jeg er både glad og tilfreds. Så stor tak til Tobias og Toni som havde tjansen helt fra Hundested i nord til Møn.

26 novembre 2020

Rigtig god service

Rigtig god service.
Søde og glade mænd/drenge, som kan deres arbejde til UG. De er venlige og de spørger, hvor tingene skal hen istedet for bare at sætte det af. De sørger for at alt bliver passet godt på under transport OG under på- og aflæsning.
Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse.

21 novembre 2020

De raske drenge gjorde det igen

Må bare sige, at De Raske Drenge er og bliver det bedste flyttehold. Med to flytninger på 1/2 år, har De Raske Drenge vist fleksibilitet, engagement og har lige givet det ekstra, for at nå i mål med opgaverne.
Jeg regner ikke med at flytte mere nu- så jeg giver min aller varmeste anbefaling og takker for hjælpen<3

23 ottobre 2020

Specialopgave

Jeg havde en specialopgave, med flytning af 3 store og monstertunge vinduer som skulle ind ad en alt for lav dør. "De Raske drenge" ankom til aftalt tid og løste opgaven i fin stil og i øvrigt i en god stemning.
Jeg kan kun give dem min bedste anbefaling.
John

23 settembre 2020

Kan stærkt anbefales :)

Kan stærkt anbefales :)
Flyttede i lørdags (19. september) fra et parcelhus i Bårse til en lejlighed på 2. sal i Næstved. Jeg havde valgt De Raske Drenge til opgaven ud fra deres omdømme, da det er første gang, jeg benytter mig af flyttefirma. Det har jeg ikke fortrudt. De er utrolig hurtige og effektive, samtidig med at de er søde og rare med højt humør.
Hvis jeg får brug for flyttefirma en anden gang, så vælger jeg helt sikkert De Raske Drenge igen.

22 settembre 2020

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Vi flyttede fra villa til lejlighed på 1.sal.
Vi var så heldige at Jeppe og Simon mødte op til vores flytning. De var hurtige, professionelle, omhyggelige og fulde af godt humør og I det hele taget rare at være i selskab med.
Kan kun anbefale at bruge De Raske Drenge til flytning.

30 luglio 2020