1. Negozio di trofei
  2. Servizio di incisioni su vetro
  3. Negozio di articoli sportivi da collezione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Online salg af pokaler, medaljer, statuetter og andre præmier med valgfrie motiver samt gravering til lave priser.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

DEKI var vores redning

DEKI var vores redning da en anden pokalbutik ikke leverede til tiden. På samme dag vi skulle bruge 33 pokaler fik de fixet det og klargjort alle pokaler til tiden. Tusinde tak for hjælpen og den gode service.

1 luglio 2025

Wow!!

Wow. Hold da op en service! Hvis alle virksomheder gav den service, så var erhvervslivet et meget bedre sted idag. Pokalen med kage logo er så fin. Tak for fantastisk service og behandling.

20 giugno 2025

Jeg har kun haft gode oplevelser med…

Jeg har kun haft gode oplevelser med DEKI over flere omgange, hvor jeg har købt pokaler med indgravering til jubilæer, fejring af årets medarbejder m.v.
Jeg sætter også stor pris på den nærværende og gode service, når man besøger dem i forretningen. :)

2 ottobre 2024

Går op i gode løsninger

Fik graveret et læderforklæde som en gave til 60-års, og de var meget skarpe på at behandle produktet ordenligt og kom med flere løsninger til hvordan graveringen ville se bedst ud. Meget tilfræds

21 giugno 2024

Nu har jeg brugt Deki 3 gange hvor de 2…

Nu har jeg brugt Deki 3 gange hvor de 2 gange ikke har levet op til hvad jeg vil mene skal være en professionel levering af en bestilling. Man må jo tage udgangspunkt i når man laver en bestilling, de har så meget erfaring, at de ved hvordan det skal løses så det ser godt ud.
Hvis de så bare vil indrømme det når man gør opmærksom på man er utilfreds og evt. retter fejlen hvis muligt eller kompensere prismæssigt, ville det være i orden. jeg er sikker på de selv kan se det ikke er pænt. Men at lade som ingenting er sku ikke ok.

19 luglio 2024

Super service

Jeg er så glad og tilfreds med servicen i forretningen. Desværre glemte jeg at afhente pokaler til afslutningsfesten i vores forening. Lørdag er normalt lukkedag men takket være hurtig reaktion fra ejeren på et facebook opslag, tog han ned og åbnede forretningen lørdag formiddag så vores unger kunne få deres pokaler og præmier😀 super god service og ikke mindst, altid flotte pokaler og medaljer.

8 giugno 2024

Kundeminded og hurtig levering

I sidste uge tirsdag d. 30/5 spurgte jeg dem om aftenen om det var muligt at få leveret rosetter der skulle bruges d.2/6. Det var muligt at få dem leveret så hurtigt. Rosetternes ordre blev betalt d.31/5 og dagen efter d.1/6 kunne jeg hente pakken med rosetterne til mit arbejde. Vi takker mange gange for høflig og hurtigt betjening der gav os en god oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang at vi benytter jer.

31 maggio 2023

Find et andet firma

Sender en mail 16. Maj 2022 ang. dobbelt forsendelse. Får svar 17. Oktober 2022. Vælger ikke at åbne eller betale nogle af forsendelserne, afventer svar. Og det kommer så 5 mdr. senere, i forbindelse med rykning af debitorer for deres tilgodehavende. Hvis de nu havde svaret på henvendelsen i maj, så havde det ikke været nødvendigt, at anskaffe andre pokaler og medaljer. Så nu ligger vi inde med 2 x pokaler og medaljer, vi ikke har brug for. Jeg ønsker at sende det hele retur, men får en mail retur, hvor der bliver skrevet: Jeg har forelagt sagen og Din mail for vores direktør og indehaver.
De beder os betale betale for den første forsendelse og så vil de finde en løsning på den anden forsendelse. Men sagen er jo den, at vi ikke har brug for nogen af dem. Da vi fandt en anden løsning, pga. deres manglende svar. Så dette firma kan ikke anbefales

20 ottobre 2022

Æresmedlem på vægplakette - Flot logo design

Skulle bestille en plade for æresmedlemmer. Valgte en std.vare men have behov for specielt logo design.
DEKI Sportspræmier hjalp med at designe vores logo ind.
SUPER FLOT JOB
Fantastisk kundeservice og lyttende til at løse opgaven.
Tak for det, bruger helt sikkert DEKI Sportspræmier næste gang ;-)

15 febbraio 2020

2 pokaler med indgravering til firma

Køb gennem virksomhed - 2 pokaler med indgravering

Super professionelt behandling og meget tilfredsstillende resultat. Stor tak og ros til Jan for at være behjælpelig med at finde frem til de helt rette produkter. Kan klart anbefales at gøre brug af Deki Sportpræmier hvis man leder efter gode hæders pokaler og statuetter til rimelige priser.

25 luglio 2018

Pas på skjulte gebyrer der ikke bliver nævnt før du skal betale!

Min veninde og jeg skal bruge en pokal til et arrangement. Vi surfer derfor nettet rundt for at finde en passende pokal og ender hos Deki sportspræmier. Da vi er ved at betale finder vi ud af der er et ekspeditionsgebyr. Da budgettet er stramt, prøver vi at ringe til dem for at høre hvad dette gebyr går ud på, og om det kan fjernes hvis vi bestiller det enten i butikken eller nu her over telefonen. Dette kan vi godt, fortæller ham vi snakker med og vi bestiller derfor pokalen over telefonen. Da ut kommer for at hende pokalen, bliver regningen pludselig meget dyre end prisen på nettet. Ut stiller sig uforstående overfor dette og ekspedient fortæller, at der er et opstart graveringsgebyr på 93,75 kr på alle deres pokaler når de skal graveres. Dette gebyr er endda dyre end selve pokalen. Dette gebyr er dog ikke nævnt ved telefonsamtalen, og kan ikke findes på hjemmesiden. Jeg ender derfor med at betale næsten 40 kr mere end prisen på nettet inklusiv ekspeditionsgebyr. Det endte derfor med at koste os flere penge end hvis vi havde bestilt over nettet. Jeg føler mig meget snydt, og ville ønske jeg aldrig havde betalt pengene.

4 luglio 2017

Hurtig og god ekspedition

Jeg forsøgte fredag eftermiddag på deki.dk at bestille og betale for 10 medaljer. Alt gik godt indtil jeg skulle betale. Hverken betaling via visadankort eller MobilePay virkede. Jeg ringede til Deki og forklarede mig. Den venlige dame fortalte at betalingsdelen på deki.dk var under opbygning, men at jeg blot kunne vælge betalingsformen konto ( ifgl. aftale ) så ville jeg få et girokort med medaljerne. Til min meget store positive overraskelse ringede den venlige dame kun 29 minutter senere og fortalte mig at de havde graveret tekst i medaljerne som jeg havde bestilt, at de var pakket og ville blive afsendt samme dag. Lørdag formiddag kom medaljerne så med posten PRÆCIS som ønsket. Fakturaen lå i min mail-inbox. Det er service langt udover det forventede :)

26 luglio 2016

Plat

Var inde i forretningen og bestille 6 medaljer med gravering. Da jeg hentede dem var de langt dyrere end jeg havde set på Dekis hjemmeside. De havde taget 75 kr. for båndene til medaljerne som der på hjemmesiden stod var med i prisen. De 75 kr. fik jeg så med lidt diskussion krediteret. De havde også taget 93,75 kr. i opstarts graveringsgebyr, og det var slet ikke nævnt på hjemmesiden. Dem vil de ikke kreditere. De siger at de jo har brugt tid på at betjene mig i butikken. Hvis jeg booker det jeg har købt på deres hjemmeside skal jeg betale 301 kr., men jeg har betalt 450 kr. i butikken. Jeg har ikke noget imod at betale hvad varen koster, men jeg synes det er plat, at man tilsyneladende skriver noget ekstra på regningen og så "håber" på den går.

27 giugno 2013

Super fint!

Bestilte mandag 19 pokaler med gravering og logo - havde dem alle sammen onsdag!
Alt var som det skulle være og de var pakket rigtig godt og beskyttende ind.

Så alt i alt - fin pris, lynhurtig levering og pænt arbejde.

28 giugno 2012