De Schoorsteenservice Recensioni 13

3 stelle
2 stelle
1 stella

Oplichters!!!!!

Mijn vriendin heeft dit bedrijf gebeld en “toevallig” hadden ze nog een ochtend vrij. Jonge man is geweest en er bleek op de camera van alles mis te zijn met de schoorsteen. Hij heeft foto’s laten zien van de schade. ( waarschijnlijk gewoon vaste foto’s op zijn telefoon.Omdat er lekkage was, heeft ze het laten “maken” Lang verhaal kort, €1500 lichter en uiteraard is er niks gemaakt🤬

10 febbraio 2026

Oplichters

Het vegen zou tussen de 80 en 125 euro kosten zei die mevrouw vriendelijk aan de telefoon om een afspraak te maken. Heb meer dan 400 euro moeten afrekenen omdat het zogenaamd per meter 40 euro was. Achteraf gezien telefonisch niet te bereiken, 085-nummer dat niet te traceren is. Reviews op de website zijn nep. Factuur zonder bedrijfsgegevens en er is geen kvk-inschrijving. Geen certificaat dus niet goed voor verzekering, 400 euro down the drain.

12 novembre 2025

Komen niet opdagen

Maken een afspraak, komen niet langs, reageren niet meer op telefoontjes of mailtjes. Bellen je ook niet even op dat het niet is gelukt.
Contactpersoon heet Tim.
Maar bel gewoon iemand anders voor je schoorsteen.

18 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Het vegen zou tussen de 80 en 125 euro…

Het vegen zou tussen de 80 en 125 euro kosten zei die mevrouw vriendelijk aan de telefoon om een afspraak te maken. Maar wat een oplichters zeg ik moest althans mijn vrouw 421 euro afrekenen.
Jammer dat ik zelf niet thuis was want dan had ik deze meneer de deir gewezen.
Maar contact opnieuw zoeken geen s6 ik snap er niks van een factuur zonder bedrijfsgegevens. Kaartje wilde hij ook niet geven. En op de een of andere manier kan ik hun nummer nergens terug vinden.

15 novembre 2025

Pure oplichterij.

Zoals ook in andere recensies te lezen is, gaat het hier om pure oplichterij. Voor het schoonmaken van een schoorsteenkanaal van een kachel werd maar liefst €293 gerekend voor nog geen twintig minuten werk. Echt schandalig!

27 ottobre 2025

Oplichters

Op de website staat dat het €39,50 kost maar als je doorklikt (in mijn geval als ze op de stoep staan en het vegen al gedaan hebben) zeggen ze dat dat per meter is en exclusief btw. Dit is echt idioot duur. Het veegbewijs dat ze zouden sturen voor de verzekering heb ik nooit gekregen. De reviews op hun website zijn nep.

15 ottobre 2025

Opgelicht

Opgelicht, bedrijf heeft misleidende prijzen op de website staan. Communiceren niet de prijs van te voren en zeggen dat het normaal is om dit soort prijzen te rekenen voor mechanisch vegen. Moest ineens 417 euro betalen terwijl ik normaal niet meer als 70 euro kwijt ben. PAS OP voor ze!

14 ottobre 2025

Opgelicht door dit bedrijf

Opgelicht door dit bedrijf! Geen communicatie op voorhand over de totale kosten (behalve een v.a. 39,95 prijs op de website). Na de werkzaamheden werd er €400,- gerekend!

14 ottobre 2025

Wees gewaarschuwd

Wees gewaarschuwd! Dit is waarschijnlijk hetzelfde bedrijf als schoorsteenveger vd Heiden en daktechniek-Driessen. Vd Heiden heeft ons behoorlijk opgelicht. In eerste instantie door niet transparant te zijn over de kosten op zowel de website als in het telefoongesprek met het callcentrum. Maar ook met bijkomende kosten door ongevraagd een camera inspectie uit te voeren. En let, op de kosten worden per meter gerekend. Dit staat ergens onderaan bij een sterretje. We zijn voor honderden euro’s opgelicht. De website staat vol met foto’s die oneigenlijk van andere site’s gebruikt worden. Ook zijn het steeds dezelfde reviews. Let dus goed op.

24 settembre 2025

Wat een oplichters!!!

Wat een oplichters!!!! Ga NIET met dit bedrijf in zee. Ze adverteren mooi met €39.50 per rookkanaal maar in werkelijkheid blijkt dit €39.50 per strekkende meter te zijn. Dit staat niet duidelijk op hun site en is dus misleiding!!!!! PAS OP MENSEN want voor je het weet betaal je honderden euro's

1 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più